Vier maanden geleden heb ik hier een gebarsten scherm laten vervangen. Na de reparatie werkte de vingerafdrukscanner niet meer, daarom ben ik teruggekomen om dit te laten herstellen. Sindsdien... Mehr ansehen
We werden enthousiast ontvangen en direct goed geholpen. Beiden hadden we een andere telefoon nodig en binnen 1 uur was alles geregeld, ook het omzetten van alles vanaf de oude telefoons. Super! Echt... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik raad het af.
Sindsdien hoor ik alleen dat ik moet wachten, dat onderdelen onderweg zijn of dat ze het nog moeten uitzoeken. Geen concrete informatie en geen oplossing tot nu toe.
Het probleem is nooit verholpen, mijn telefoon is nog steeds defect en ik ben alleen geld kwijtgeraakt. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor hun werk.
Niet aanbevolen.
Wat een onvriendelijk man.
Wat een onvriendelijk man, ik neem aan dat dat de eigenaar is. Onvriendelijk, niet uitnodigend beetje scrollend op z’n telefoon aan de balie, duurt eeuwigheid voordat hij je helpt, en dan ook nog uitschelden waar haalt hij het lef vandaan ? Is maar goed dat ik pas na 18.00 thuis ben want anders zullen we kijken of hij nog steeds zo een praatjes heeft.
Telefoon nodig? Ga naar GSM Helmond
We werden enthousiast ontvangen en direct goed geholpen. Beiden hadden we een andere telefoon nodig en binnen 1 uur was alles geregeld, ook het omzetten van alles vanaf de oude telefoons. Super! Echt een aanrader.
Goed geholpen.
Erg slecht!!!!
Erg slecht!!!!
Mijn telefoon afgegeven om de batterij te vervangen. Na ruim een half uur weer opgehaald. Het viel mij al op dat de telefoon geheel aan stond terwijl voor het openen van de telefoon mijn vingerafdruk nodig is. Nader onderzoek thuis bleek dat de batterij helemaal niet vervangen was! Heeft me wel 39 euro laten betalen!
Dit riekt naar bedrog en oplichting. Maakt de prijzen waar je bij staat en staat glashard te liegen.
Die ene ster is nog veel te veel.
Ben zeer tevreden met de service en…
Ben zeer tevreden met de service en kwaliteit .echt een aanrader.
Top
Ik ben enorm blij met deze winkel en raad het ten zeerste aan!
Ik ben enorm blij met deze winkel en met Monib! De service is heel vriendelijk en prettig. Omdat ik zelf niet in de gelegenheid was om mijn mobiel op te halen, hebben ze deze bij mij thuis gebracht. Een aanrader voor iedereen die een kapotte mobiel heeft.
Ben super tevreden over GSM Helmond.
Ben super tevreden over GSM Helmond.
Had een oplaadkabeltje gekocht . Bij thuiskomst bleek deze defect. Zij stuurden na een telefoongesprek meteen een nieuwe op , en ik hoefde niet naar Helmond.
Super tevreden over deze zaak.
Erg blij verrast met hoe behulpzaam de…
Erg blij verrast met hoe behulpzaam de medewerkers en vooral de eigenaar is. De eigenaar dacht goed mee en kwam met een fijne oplossing waardoor ik mijn vader een goed werkende telefoon kon geven.
Erg bedankt en erg blij mee. Ik raad deze winkel zeker aan, echt top!
Ze hebben me enorm geholpen om gegevens…
Ze hebben me enorm geholpen om gegevens over te zetten van mijn oude naar mijn nieuwe telefoon. Super blij mee met deze top service. Bart
Mijn scherm zat los
Mijn scherm zat los , ze hadden hem weer vast gezet was in 5 minuten gebeurd.
Kosten 0 euro top service
Waar ik mijn telefoon gekocht heb moesten ze hem opsturen voor reparatie was hem dan tussen 4 en 8 weken kwijt.
Dus zeer blij met de oplossing van gsm Helmond.
oplaadconnector snel gemaakt
De oplaadconnector van mijn telefoon was kapot, Binnen een half uurtje gemaakt voor een nette prijs.
Hopelijk hoef ik voorlopig niet terug,maar als er iets met mijn telefoon is weet ik waar ik moet zijn.
Ik raad iedereen die probleem hebben…
Ik raad iedereen die probleem hebben met hun telefoon bij deze mr te brengen. Mijn achterkant van mijn telefoon was kapot en is gemaakt en is weer splinter nieuw. 💯 goed ik ga niet meer naar dure winkels. Deze is de beste
100% tevreden!
Overal waar ik informeerde wat het zou kosten om de achterkant van mijn iPhone 12 Pro Max te laten maken kostte het meer dan € 300,= (tot wel meer dan € 600,=). Gelukkig kwam via Google terecht bij GSM Helmond. Ik maakte een afspraak via hun website en 1,5 uur nadat ik mijn telefoon naar hen bracht kon ik 'm 100% in orde ophalen. Kosten € 119,= met ook nog eens 6 maanden garantie en super vriendelijk geholpen! Dankjewel :-)
We komen al jaren bij GSM Helmond
We komen al jaren bij GSM Helmond! Zeker een aanrader.
Goeie service
Top ben goed geholpen.
Perfect
Aardige mensen, vlot geholpen, duidelijke en eerlijke prijsafspraak, achteraf geen verrassingen! Top!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.