Guestzone Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoals elke keer: uitermate tevreden en onder de indruk. Ook dit festival (Sunglow) is een parel waar ik uit mijzelf nooit zou zijn beland. Dankzij Guestzone mogen ervaren 🩷

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gratis kaartjes winnen voor een festival of uitje. Dat werd door Guestzone mogelijk gemaakt. Een heerlijk uitje met zn 2en. Doordat we ze gewonnen hadden konden we een keer relax na het werk gaan. Nor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik won gelijk 1 van de winacties waar ik aan mee had gedaan, superleuk! We kregen 1 dag voor het festival de tickets via de mail en hebben een super gezellige dag gehad op Sunglow

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke festivals waar je kaarten kan winnen, tickets op tijd binnen, snelle en vriendelijke reactie na een vraag via email, kosten zijn laag.

Unternehmen hat geantwortet

1. Medienunternehmen
  2. Tickethändler
  3. Festival
  4. Medien- und Marketingagentur
  5. Partyplaner

Vom Unternehmen geschrieben

Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

261 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Leuk platform

Leuk platform! Kaartjes zijn tegenwoordig steeds duurder aan het worden. Zo is het voor iedereen mogelijk om een keer naar een leuk festival te gaan. En zo kunnen festivals bij eventuele slechte verkoop van kaarten toch een gevuld festival hebben.

3. September 2026

Antwort von Guestzone

Bedankt voor je mooie review, Michelle! 😊 Leuk dat je precies benoemt waar Guestzone voor staat: mensen de kans geven om op een leuke en toegankelijke manier nieuwe festivals en feesten te ontdekken.

En inderdaad, als we daar tegelijkertijd organisatoren mee kunnen helpen, is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen. We hopen dat je via Guestzone nog vaak iets leuks tegenkomt! 🎉

Feesten op Strand

Al meerdere keren via guestzone naar leuke festivals geweest. Nu naar festival strand, enorm genoten 🥳

28. August 2026

Antwort von Guestzone

Bedankt voor je leuke review, Nicole! 😊 Wat fijn om te lezen dat je al meerdere keren via Guestzone naar leuke festivals bent geweest en nu zo hebt genoten van Festival Strand.

We hopen dat we je nog vaak blij mogen maken met mooie vrijkaarten en gezellige feestjes! 🥳

Waar wacht je op? …

Ze zijn zeer benaderbaar en behulpzaam wanneer er iets niet helemaal goed is gegaan. Met veel geduld en prettig contact is alles opgelost. Bovendien is het natuurlijk super fijn wanneer je kaarten kunt winnen voor een feest waar je je weer even helemaal kunt opladen! Ook dit verloopt perfect! Super ik kan het iedereen aanraden.. dus waar wacht je op.. ofnee doe maar niet dan kan ik zelf des te meer kaarten blijven winnen 🤪.

9. August 2026

Antwort von Guestzone

Wat een ontzettend leuke review, Linda! 😊 Bedankt voor je mooie woorden én voor de moeite om je ervaring zo uitgebreid te delen.

Heel fijn om te lezen dat je ons als benaderbaar en behulpzaam ervaart en dat we het samen goed hebben kunnen oplossen. En natuurlijk extra leuk dat je via Guestzone ook weer kaarten won voor Festival Strand 2026!

We zouden natuurlijk moeten zeggen: vertel het vooral aan iedereen… maar we begrijpen heel goed dat je die winkans liever een beetje voor jezelf houdt. 🤪 Op naar de volgende mooie winst! 🎉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Was wederom weer heel goed geregeld.

Was wederom weer heel goed geregeld.
Was zelf vergeten de kaarten te innen maar heb ze toch netjes gekregen!!!

28. August 2026

Antwort von Guestzone

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview, Nathalie! 😊 Fijn om te lezen dat alles rondom je gewonnen kaarten voor Festival Strand 2026 weer goed geregeld was.

En natuurlijk graag gedaan dat we je ondanks het vergeten innen toch nog aan je kaarten konden helpen. Met inmiddels 4 gewonnen prijzen hopen we dat er nog veel leuke feestjes voor je mogen volgen! 🎉

goede snelle service

Antwort von Guestzone

Bedankt voor je mooie 5-sterrenbeoordeling, Erwin! 😊 Fijn om te lezen dat je onze service als snel en goed hebt ervaren.

En natuurlijk extra leuk dat je via Guestzone hebt gewonnen voor Valitfest Festival 2026. We hopen dat er snel weer zo’n mooie winst voor je tussen zit! 🎉

Werkt super

Goede communicatie en het werk heel eenvoudig en leuk om af en toe iets te winnen.

Antwort von Guestzone

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview, René! 😊 Fijn om te lezen dat je onze communicatie als prettig ervaart en dat meedoen aan de winacties zo eenvoudig werkt.

En met inmiddels 9 gewonnen prijzen, waarvan Festival Strand 2026 de laatste was, heb je al heel wat leuke feestjes via Guestzone meegepakt. We hopen je snel weer blij te mogen maken met een mooie winst! 🎉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd leuk om kaarten te winnen!

Altijd leuk om kaarten te winnen!
Soms eens een ander feestje uitproberen, of juist waar ik graag naar toe wil, maar het qua budget even niet uitkomt .

Hi Trudy,

Dankjewel voor je mooie 5 sterren! 😊 Dat is precies wat we zo leuk vinden aan onze winacties: soms ontdek je ineens een feest waar je anders misschien niet zo snel naartoe zou gaan, en soms komt een gewonnen kaartje gewoon precies op het juiste moment.

En met inmiddels 14 gewonnen setjes vrijkaarten heb je al heel wat mooie feestjes via Guestzone mee kunnen pakken. Op naar de volgende! 🎉

Super

Super! De kaartjes op tijd binnen een deden het gewoon goed aan de deur. Goed geregeld! Bedankt voor het winnen 🙏🏼

Hi Bianca,

Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je 5 sterren! 😊 En extra mooi dat je inmiddels al 13 keer via Guestzone vrijkaarten hebt gewonnen. Super dat ook bij Festival Strand 2026 alles weer soepel verliep en de kaartjes netjes op tijd binnen waren.

Heel veel plezier bij je volgende gewonnen feestje! 🎉

Yeah gewonnen

Leuke evenementen waar je kaartjes voor kan winnen. Als je gewonnen hebt hoor je dit goed op tijd. Heb je vragen, dan krijg je snel reactie. Echt een top service.

15. August 2026

Bedankt voor je mooie review, Diana! 😊

Sinds april 2022 heb je inmiddels al 8 keer 2 vrijkaarten via Guestzone gewonnen voor verschillende festivals en evenementen, met Live at the Lake als meest recente winst. Superleuk om te lezen dat je niet alleen blij bent met de winacties, maar ook onze snelle communicatie en service waardeert.

Wij hopen dat er nog heel veel mooie evenementen en vrijkaarten voor je volgen! 🎉❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zo blij met de gratis kaartjes

Zo blij met de gratis kaartjes! Perfect geregeld!

16. August 2026

Antwort von Guestzone

Bedankt voor deze leuke review! 😊

Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de gratis kaartjes en dat alles perfect geregeld was. Daar doen wij het voor!

Wij wensen je nog heel veel mooie evenementen toe en hopelijk valt er binnenkort weer iets leuks te winnen. 🎉❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze zijn altijd eerlijk en open

Ze zijn altijd eerlijk en open, geven altijd goede feedback

Hi Sylvia,

Wat een mooie woorden, bedankt voor je 5 sterren! 😊

Je bent al sinds 2014 member en hebt inmiddels maar liefst 15 keer via Guestzone gewonnen, met recent nog Live at the Lake 2026 en Festival Strand 2026.

Superfijn om te lezen dat je onze openheid, eerlijkheid en feedback zo waardeert. Daar doen we het voor!

Op naar nog veel meer mooie feestjes en hopelijk snel weer een leuke winst. 🎉

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik was blij met de kaarten

Ik was blij met de kaarten. Top avond gehad.

Hi Lisette,

Bedankt voor je mooie review! 😊

Je bent sinds 2024 member en hebt inmiddels al 4 keer via Guestzone gewonnen. Superleuk om te lezen dat je blij was met de kaarten en een topavond hebt gehad.

Hopelijk volgen er nog veel mooie feestjes én nieuwe winsten! 🎉

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

hoge kosten niets winnen

Ik had niet door dat je allerlei sms'jes kreeg waardoor ik door mijn provider werd geattendeerd op kosten. Ook helaas niets gewonnen en wel veel meegedaan.

Enige wat wel 5 sterren waard is, is de klantenservice. Snel en zeer vriendelijk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Guestzone is gewoon top

Guestzone is gewoon top. Ik win regelmatig kaarten en niet alleen daarom vind ik ze top. Maar gewoon een fijn platform om leuke feesten te vinden en in contact te komen met leuke mensen

Hi Anita,

Wat een ontzettend leuke review, bedankt voor je 5 sterren! 😊

Je bent al sinds 2012 member van Guestzone en hebt inmiddels 7 keer via ons gewonnen, met Live at the Lake 2026 als meest recente winst. Extra leuk om te lezen dat je Guestzone niet alleen waardeert vanwege de winacties, maar ook als plek om leuke feesten te ontdekken en andere party-liefhebbers tegen te komen.

Daar worden wij echt blij van. Op naar nog heel veel mooie feesten, leuke ontmoetingen en natuurlijk nieuwe winsten! 🎉

Liveatthelakefestival.nl

Was heel leuk opgezet...hadden heerlijk weer

Antwort von Guestzone

Bedankt voor je leuke review, Jolanda!

Sinds november 2024 heb je inmiddels 2 keer vrijkaarten via Guestzone gewonnen van de 4 keer dat je hebt meegedaan, top! Super om te lezen dat je zo hebt genoten van Live at the Lake en dat ook het heerlijke weer helemaal meewerkte.

Wij hopen dat er nog veel meer mooie evenementen en winmomenten voor je volgen! 🎉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was echt top om de kaartjes te…

Het was echt top om de kaartjes te mogen ontvangen en naar het festival te kunnen. Super bedankt

Hi Vanessa,

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je 5 sterren! 😊

Sinds augustus 2024 heb je inmiddels al 9 keer via Guestzone gewonnen. Extra leuk dat je ook van Live at the Lake 2026 zo hebt kunnen genieten.

We hopen dat er nog veel mooie feestjes én winsten voor je volgen! 🎉

Top feest

Top feest was het

11. August 2026

Hi Melvin,

Bedankt voor je 5 sterren! Superleuk om te lezen dat je zo hebt genoten van Knallen op het Strand. 😊

Je bent sinds 2025 member en het is natuurlijk extra mooi als een gewonnen feestje dan ook nog eens zo goed bevalt.

Hopelijk mogen we je binnenkort weer blij maken met een mooie winst! 🎉

werkt echt super

2. August 2026

Antwort von Guestzone

Dankjewel voor je 5 sterren, Laura! Super om te lezen dat Guestzone voor jou echt goed werkt. 😊 Sinds 2024 heb je inmiddels al 6 keer gewonnen, met als laatste mooie winst SU Pool Festival at France. Hopelijk mogen we je nog vaak verrassen met een leuke winactie! 🎉

Uitnodiging

Uitnodiging

11. August 2026

Hi Jet,

Bedankt voor je 5 sterren én dat je opnieuw de moeite hebt genomen om een review achter te laten! 😊

Sinds 2023 heb je inmiddels al 11 keer via Guestzone gewonnen. Superleuk dat je onze uitnodigingen en winacties zo weet te waarderen.

Op naar nog veel meer mooie feestjes en hopelijk snel weer een leuke winst! 🎉

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr