Zoals elke keer: uitermate tevreden en onder de indruk. Ook dit festival (Sunglow) is een parel waar ik uit mijzelf nooit zou zijn beland. Dankzij Guestzone mogen ervaren 🩷
Gratis kaartjes winnen voor een festival of uitje. Dat werd door Guestzone mogelijk gemaakt. Een heerlijk uitje met zn 2en. Doordat we ze gewonnen hadden konden we een keer relax na het werk gaan. Nor... Mehr ansehen
Ik won gelijk 1 van de winacties waar ik aan mee had gedaan, superleuk! We kregen 1 dag voor het festival de tickets via de mail en hebben een super gezellige dag gehad op Sunglow
Unternehmen hat geantwortet
Leuke festivals waar je kaarten kan winnen, tickets op tijd binnen, snelle en vriendelijke reactie na een vraag via email, kosten zijn laag.
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.
Niederlande
- klantenservice@guestzone.nl
- guestzone.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Vrijkaartjes gewonnen voor een…
Vrijkaartjes gewonnen voor een festival.
Heb een top dag/avond gehad.
Super bedankt voor deze ervaring
N. de Sain

Antwort von Guestzone
Kaartjes gewonnen voor Ultrasonic.
Kaartjes gewonnen voor Ultrasonic.
Op tijd gekregen en een heerlijk festivaldag gehad. Guestzone heeft ons een super dag uit bezorgd, bedankt hiervoor..!

Antwort von Guestzone
Sinds kort bij Guestzone en al twee…
Sinds kort bij Guestzone en al twee keer twee kaarten gewonnen. Erg leuk! Genoten van Ultra Sonic! Alles is zo netjes geregeld. Duidelijke e-mails van tevoren. Supervriendelijke klantenservice. Dank jullie wel!

Antwort von Guestzone
Weer 2 tickets gewonnen voor Ultrasonic…
Weer 2 tickets gewonnen voor Ultrasonic met Guestzone! Geweldig! Goede en tijdige communicatie. Hele fijne winacties altijd. Ik doe al jaren mee en win geregeld tickets voor leuke festivals.

Geweldig leuk festival
Geweldig leuk festival. Aanrader voor iedereen.

Guestzone maakt het waar
Guestzone maakt het zeker waar, al meerdere keren kaartjes gewonnen.
Ook deze keer weer mogen genieten bij Ultrasonic. Heel erg bedankt!

Perfect geregeld door Guestzonr
Perfect geregeld door Guestzone en Dreampop was erg leuk

Antwort von Guestzone
Communicatie verliep via de mail goed
Communicatie verliep via de mail goed! Men reageert direct en vriendelijk!

Was weer een leuk feestje 🥳
Was weer een leuk feestje 🥳

Allemaal super goed geregeld
Allemaal super goed geregeld. Top dag gehad.

Antwort von Guestzone
Altijd leuk om gratis een festival te…
Altijd leuk om gratis een festival te kunnen bezoeken

2 kaartjes gewonnen!!!
Super gaaf dat ik 2 kaartjes had gewonnen! Ik deed mee met de winactie en dacht dit wordt vast niks, maar ik probeer het gewoon. En een paar dagen later krijg ik bericht dat ik heb gewonnen!!! Ik was zo onwijs blij! Ik wilde zo graag naar dit festival! Super bedankt guestzone

Ultrasonic fantastisch
Ultrasonic fantastisch, mooi weer, gezellige mensen en een vette line-up. Vollop genoten en moe naar huis.

Antwort von Guestzone
Minder als de vorige edities maar ik…
Minder als de vorige edities maar ik had hem niet willen missen! 🥳🤩

Antwort von Guestzone
Superleuke winactie en goed geregeld…
Superleuke winactie en goed geregeld met de tickets dankjewel!

Antwort von Guestzone
Alles was duidelijk en de kaarten…
Alles was duidelijk en de kaarten keurig op tijd binnen!

Antwort von Guestzone
Snelle en leuke reactie dat wij enkele…
Snelle en leuke reactie dat wij enkele keren gastenplekken hebben gewonnen.

Antwort von Guestzone
Guestzone is variërend in aanbod
Guestzone heeft hele leuke winacties, informeren duidelijk en transparant en handelen vragen snel af via de mail.

Zoals altijd was het weer een geweldige avond in de Panama bij Tram10
Zoals altijd was het weer een geweldige avond met een leuke Line up van DJ's. Wij hebben weer heerlijk kunnen losgaan op de muziek en fijne sfeer.
Tot de volgende editie!

Antwort von Guestzone
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.