Guestzone Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoals elke keer: uitermate tevreden en onder de indruk. Ook dit festival (Sunglow) is een parel waar ik uit mijzelf nooit zou zijn beland. Dankzij Guestzone mogen ervaren 🩷

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gratis kaartjes winnen voor een festival of uitje. Dat werd door Guestzone mogelijk gemaakt. Een heerlijk uitje met zn 2en. Doordat we ze gewonnen hadden konden we een keer relax na het werk gaan. Nor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik won gelijk 1 van de winacties waar ik aan mee had gedaan, superleuk! We kregen 1 dag voor het festival de tickets via de mail en hebben een super gezellige dag gehad op Sunglow

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke festivals waar je kaarten kan winnen, tickets op tijd binnen, snelle en vriendelijke reactie na een vraag via email, kosten zijn laag.

Unternehmen hat geantwortet

1. Medienunternehmen
  2. Tickethändler
  3. Festival
  4. Medien- und Marketingagentur
  5. Partyplaner

Vom Unternehmen geschrieben

Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

261 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Perfecte dienstverlening

Ik ben al 3 jaar via Guestzone leuke feesten aan het bezoeken, de service is perfect en we genieten hier enorm van

21. März 2026

Antwort von Guestzone

Wat geweldig dat je 3 jaar member bent en maar liefst 28x2 keer vrijkaarten gewonnen hebt Manda, dat is precies waar Guestzone voor staat: mensen blij maken met de leukste feesten en festivals.

Super dat je onze service als perfect ervaart en er zo van geniet, daar doen we het voor!

Heel erg bedankt voor je 5 sterren beoordeling en je vertrouwen 🔥🚀💃

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Last minute pas antwoord of je gewonnen…

Last minute pas antwoord of je gewonnen hebt. Daarnaast ook nog problematiek met de laatste winactie die ik meedeed. 2x ingezet en na de sluitingsdatum bleef staan dat ik moest afwachten of ik gewonnen had. Contact met de organisatie die de fout erkende maar dit pas de avond voor het festival via de mail konden doorgeven dat ik verloren had (na 5x heen en weer gemail en onduidelijke antwoorden).

20. März 2026

Beste Gerald,

Wat we lastig vinden om te begrijpen, is dat je er wel voor kiest om ons via Trustpilot met 1 ster te beoordelen, maar niet meer inhoudelijk reageert op onze toelichting per e-mail.

Tegelijkertijd willen we wel benoemen dat je in januari nog 2 vrijkaarten hebt gewonnen voor het Sneeuwbal Festival, met een waarde van ruim €100. Daarmee geeft deze beoordeling geen volledig beeld van je totale ervaring met Guestzone.

Daarnaast hebben wij je via e-mail meerdere keren (6 keer, op dezelfde dag) uitgebreid te woord gestaan.

Daarbij gaf je aan te hopen dat het via Guestzone zou lukken om alsnog de vrijkaarten te winnen om te kunnen gaan. Dat dit vervolgens niet gebeurt en direct resulteert in een 1-ster beoordeling, vinden we erg jammer en moeilijk te begrijpen.

Dagelijks doen veel members mee aan onze winacties. Door het aantal deelnemers kan helaas niet iedereen winnen. Deelname biedt geen garantie.

We vinden het jammer dat dit wordt vertaald naar een negatieve beoordeling van ons systeem.

Mocht je, op basis van de volledige context jouw beoordeling willen aanpassen naar een meer passend beeld, dan zouden we dat uiteraard waarderen.

Team Guestzone

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al jaren lid van Guestzone en…

Al jaren lid van Guestzone en regelmatig tickets gewonnen. Helder en duidelijke communicatie via sms én e-mail. Bij vragen, snel reactie, vriendelijk en toegankelijk! Zeer tevreden!

7. Februar 2026

Antwort von Guestzone

Wat mooi om te lezen dat je al jaren member bent van Guestzone en regelmatig vrijkaarten hebt gewonnen. Juist van members die ons al langer volgen wordt zo’n beoordeling extra gewaardeerd.

Fijn ook dat je de communicatie via sms en e-mail als helder en duidelijk ervaart, en dat je merkt dat we snel reageren wanneer er vragen zijn. Daar doen we het voor.

Dank je wel voor deze mooie woorden en je 5 sterren beoordeling! 🚀

Gezellig

Gezellig, leuke locatie, mensen en personeel. Parkeren kan beter 😉

27. Februar 2026

Antwort von Guestzone

Bedankt voor je 5 sterren, Andy! Fijn om te horen dat je hebt genoten van de gezellige locatie, de mensen en het personeel.

Super ook dat je via Guestzone vrijkaarten hebt gewonnen, dat maakt een avondje uit natuurlijk extra leuk.

Je opmerking over het parkeren begrijpen we. Guestzone organiseert zelf geen evenementen, maar we geven dit soort feedback graag door aan de organisatie zodat zij dit kunnen meenemen voor een volgende editie.

Hopelijk zien we je snel weer terug bij een volgende winactie en maak je opnieuw kans om vrijkaarten of gastenlijstplekken te winnen. 🚀🔥🫶

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede info en promoties door guestzone…

Goede info en promoties door guestzone over allerlei dancefeesten en zelfs al een aantal keer gratis tickets gewonnen met de winacties zoals (het laatste😪) Sneeuwbal winterfestival in Utrecht en afgelopen weekend een geweldig techno feest Spätkauf in de Melkweg. Ga zo door!

Antwort von Guestzone

Beste Ronald, wat een mooie review, dankjewel! Super om te horen dat je onze info en promoties over allerlei dancefeesten waardeert. En helemaal top dat je al meerdere keren vrijkaarten hebt gewonnen via de winacties van Guestzone, van Sneeuwbal Winterfestival in Utrecht tot een geweldig technofeest tijdens Spätkauf in de Melkweg. Dat je blijft meedoen, blijft winnen en blijft genieten, dát is precies waar Guestzone om draait.

Dank voor je 5 sterren beoordeling! 🔥🚀💃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spätkauf in de Melkweg was erg goed

Spätkauf in de Melkweg was erg goed. Kleinschalig en gemoedelijk met goede DJ’s. Het was een onverwachtse en aangename dansavond dankzij Guestzone. En al de 4e keer in redelijk korte tijd dat ik dankzij Guestzone kon dansen op zalige muziek.

Wat goed om te lezen dat Spätkauf in de Melkweg zo’n fijne avond was Gerjan! 🙌

Kleinschalig, gemoedelijk en sterke DJ’s, precies de ingrediënten voor een geslaagde dansavond. Extra mooi dat je in korte tijd al vier keer via Guestzone hebt kunnen genieten dankzij gastenlijstplekken die je hebt gewonnen. Dat is waar we het voor doen.

Dank voor je 5 sterren beoordeling én super dat je sinds april 2025 member bent. Op naar nog veel meer avonden samen 🔥💃🚀

Bedankt!

Altijd leuke winacties bij Guestzone. Späkauf&Melkweg.
Hele leuke avond gehad met fijne Techno en een hele leuke sfeer.

Wat een review Matthijs 🙌

Al sinds 2012 member van Guestzone én maar liefst 18x2 vrijkaarten gewonnen. Dat je bij Spätkauf in Melkweg zo’n topavond hebt gehad met fijne techno en een goede sfeer, daar worden wij écht blij van.

Dank je wel voor je vertrouwen al die jaren en voor de 5 sterren. We gaan door met toffe winacties, zodat jij hopelijk nummer 19 binnenkort ook kunt afvinken 😉🚀💃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben een fantastische avond gehad

We hebben een fantastische avond gehad. Muziek was top en het publiek gemeleerd in leeftijd..

Al met al top.
Bedankt weer Guestzone!

Antwort von Guestzone

Wat geweldig om te lezen dat jullie zo’n fantastische avond hebben gehad Bob! 🙌

Dat de muziek top was én dat het publiek mooi gemêleerd was in leeftijd, dat is precies waar we het bij Guestzone voor doen. Samen genieten, samen dansen, samen herinneringen maken. 💃🔥

Dank je wel voor de 5 sterren en hopelijk win je snel weer vrijkaarten voor een ander mooi feest! 🚀🫶

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brasco draaide een geweldige set

Brasco draaide een geweldige set! Ik heb echt genoten! Dank nog voor de vrijkaarten! 😁👍🏻👍🏻❤️

21. Februar 2026

Antwort von Guestzone

Wat een heerlijke review, dank je wel! 🙌

Geweldig om te horen dat Brasco zo’n sterke set neerzette en dat jij daar volop van hebt genoten. Dat is precies waar we het bij Guestzone voor doen: dance-liefhebbers een topavond bezorgen.

Je bent al sinds augustus 2022 member van Guestzone, dat waarderen we echt enorm. Super dat we je weer blij mochten maken met vrijkaarten.

Op naar de volgende knaller 🔥💃🚀

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nuttige info voor Dance liefhebbers!

Krijg al sinds lange tijd nuttige emails over aanstaande Dance events. Onlangs meegedaan met een actie waarbij je tickets voor het Sneeuwbal Winterfestival kon winnen en bingo! Was helaas het laatste Winterfestival in Park Transwijk Utrecht.
Guestzone is een goede promotor van Dance events met handige info en leuke win-acties! Dank jullie wel voor deze geweldige ervaring.

Antwort von Guestzone

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor jouw 5 sterren en mooie woorden Robin! Geweldig dat je onze mails nuttig vindt en dat je vrijkaarten had gewonnen voor het Sneeuwbal Winterfestival, extra bijzonder omdat het de laatste editie in Park Transwijk Utrecht was. Super dat je onze info en winacties zo waardeert, daar doen we het voor 🔥🫶❄️💃✨

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

leuk om te winnen en gezellig feestje…

leuk om te winnen en gezellig feestje gehad!

Antwort von Guestzone

Leuk om te lezen Webster dat je een gezellig feestje hebt gehad en dat het winnen van 2 vrijkaarten een mooie extra was. Bedankt voor jouw review en de 4 sterren beoordeling, die stellen we bij Guestzone zeker op prijs! Op naar de volgende mooie avond, onze party agenda staat alweer vol en misschien kunnen we je binnenkort opnieuw verrassen met vrijkaarten of gastenlijstplekken 🔥

Goed geregeld!

Goed geregeld!
Had kaartjes gewonnen ging allemaal goed

2. Februar 2026

Antwort von Guestzone

Wat fijn om te lezen Isabelle, dank je wel voor de 5 sterren, die worden bij Guestzone enorm gewaardeerd. Leuk dat het winnen van de kaartjes soepel is verlopen en dat alles gewoon goed geregeld voelde. Op naar het volgende mooie feestje, onze party agenda staat alweer vol en wie weet kunnen we je binnenkort opnieuw verrassen met tickets of gastenlijstplekken ❤

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Makkelijk kans maken op gastenlijstplaatsen, eerlijk over kosten

Makkelijke manier om mee te doen met kans op tickets/gastenlijst tegen lage kosten. Eerlijke communicatie over kosten. Duidelijke communicatie bij winnen en niet winnen. Gewonnen kaartjes tijdig ontvangen en werkten.

Antwort von Guestzone

Leuk om te lezen Arco dat je ervaring met Guestzone zo compleet en positief is. Fijn dat het meedoen laagdrempelig aanvoelt, de communicatie over kosten helder is en dat zowel bij winnen als niet winnen duidelijk wordt gecommuniceerd. In onze party agenda staat alweer genoeg leuks klaar en hopelijk kunnen we je binnenkort opnieuw verrassen met gastenlijstplekken of vrijkaarten. Super bedankt voor je mooie beoordeling !🔝

Guestzone levert!

Guestzone levert! Informeert op tijd, geeft bruikbare informatie, gewoon goed geregeld. En je wint best wel vaak. Kan beter niet te veel reclame maken anders doet straks heel party Nederland mee.

Antwort von Guestzone

Dat is een reactie waar we bij Guestzone eerlijk gezegd wel even van glimlachen, Marcel. 🫶 Fijn om te lezen dat onze communicatie en informatie als duidelijk en bruikbaar wordt ervaren en dat alles gewoon goed geregeld voelt, daar streven we elke dag naar. Dat je daarnaast al sinds 2018 member bent en inmiddels al 19 keer twee vrijkaarten hebt gewonnen, maakt dit extra leuk om terug te lezen. Hopelijk kunnen we je ook bij een volgend event of festival weer blij maken met mooie tickets, er staat genoeg moois aan te komen in onze party agenda.

Leuk feest

Leuk feest met allemaal leuke mensen en goeie techno...
Alles goed geregeld...

Antwort von Guestzone

Mooi om te lezen Maurits dat je zo’n fijne avond hebt gehad. Een goede technosound, leuke mensen om je heen en alles strak geregeld, precies zoals een feest hoort te zijn. Fijn dat je de moeite hebt genomen om dit op Trustpilot te delen. Op naar meer mooie avonden, in onze party agenda staat alweer genoeg moois klaar en misschien kunnen we je binnenkort opnieuw verrassen met gastenlijstplekken of vrijkaarten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enige minpuntje was dat de rijen bij…

Enige minpuntje was dat de rijen bij het drinken enorm waren en je minstens een handje stond te wachten.

2. Februar 2026

Antwort von Guestzone

Dank je wel Sandra dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen en voor de 5 sterren beoordeling! Fijn om te horen dat je overall positief terugkijkt, en begrijpelijk dat de lange wachttijden bij de bar als minpuntje zijn bijgebleven. Dat ligt bij de organisatie van het evenement zelf, Guestzone organiseert geen events maar we nemen dit soort signalen wél altijd mee richting de organisatie. Extra leuk om te zien dat je al sinds 2018 member bent, die betrokkenheid waarderen we enorm. Op naar het volgende mooie feestje, in onze party agenda vind je weer volop nieuwe events en hopelijk kunnen we je binnenkort opnieuw blij maken met mooie gastenlijstplekken of vrijkaarten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd leuk om gratis Tickets te winnen

Antwort von Guestzone

Dank je wel Dimitri voor het delen van je ervaring. Leuk om te lezen dat je via Guestzone bij je eerste deelname aan een winactie direct tickets wist te winnen! Onze party agenda staat alweer vol dus misschien kunnen we je binnenkort opnieuw verrassen met mooie gastenlijstplekken of vrijkaarten.

Tickets gewonnen voor Sneeuwbal festival

Tickets gewonnen voor Sneeuwbalfestival. Top geregeld! Dank jullie wel!

Antwort von Guestzone

Dank je wel Ron voor het delen van je ervaring en je enthousiaste reactie. Mooi om te horen dat het winnen van tickets voor Sneeuwbalfestival via Guestzone top geregeld was en dat alles naar wens is verlopen. Op naar het volgende mooie feestje, onze uitgebreide party agenda staat alweer vol en met de hoge winkansen hopen we je binnenkort opnieuw blij te maken met mooie gastenlijstplekken of vrijkaarten.

Top!

Kaartjes gewonnen en netjes op tijd ontvangen. Erg blij mee!

Antwort von Guestzone

Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor het vertrouwen in Guestzone. Fijn om te horen dat je de vrijkaarten op tijd hebt ontvangen en dat dit heeft bijgedragen aan een positieve beleving, daar doen we het voor. We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen!

Lekker feestje!

Alles was goed geregeld van digitale informatie tot aan de organisatie op het feest zelf!

De ingang was alleen voor voetgangers wat onduidelijk aangegeven.

1. Februar 2026

Antwort von Guestzone

Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor de 5 sterren beoordeling Kyrsten, die nemen we met grote waardering in ontvangst. Fijn om te lezen dat onze communicatie helder was en je hebt genoten op het festival!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr