De har verkligen lyckats med allt. Inte nog med att smycket var fantastiskt vackert så va helheten med fint material på ask och inslagning, personlig handskriven hälsning på kvittot och proffsig s... Mehr ansehen
Jag beställde en så fin månberlock till min dotter! Snabb och personlig service med ett fint meddelande! Mycket välgjort smycke! Min dotter blev så glad över sitt nya smycke så nu vill hon ha en sol o... Mehr ansehen
Snabb service
Två generationer guldsmeder, far och dotter. Handgjorda smycken från vår verkstad i Simrishamn på Österlen. Stor känsla för kvalitet och hållbarhet. Vår passion är det gedigna hantverket och vårt driv det kreativa skapandet.
Stortorget 5, 272 31, Simrishamn, Schweden
Jag har köpt tre ringar och ett par örhängen - allt är perfekt. Tack! /Micke
Ett fantastiskt litet smycke. Den lilla snäckan med diamanten var precis vad jag önskade mig: välgjort, skickligt hantverk, tusen tack!
Ett fantastiskt vackert armband! Bild och verklighet stämde väl överens liksom beskrivning och verklighet. Snabb leverans trots julhelg. Mycket nöjd.
Jag beställde en så fin månberlock till min dotter! Snabb och personlig service med ett fint meddelande! Mycket välgjort smycke! Min dotter blev så glad över sitt nya smycke så nu vill hon ha en sol också!!
Verkligen vackra smycken och fantastisk service!
Snabb leverans av det superfina och unika smycket som jag nu bär dagligen.

Antwort von Guldsmed Lancing
Alltid vacker och kul design. Otroligt väldjort. Proffsig, lekfull presentation på sociala medier. Personligt.
👌🏼💫

Antwort von Guldsmed Lancing
Jag är supernöjd med örhängena som jag köpte, de är så fina. Leveransen var även mycket snabb!
Fantastiska hantverk med stor variation på design.
Snabb och smidig service och leverans.
Vilket fantastiskt underbart hänge med granat. Jag är mycket nöjd, ni gör fantastiskt vackra smycken.

Antwort von Guldsmed Lancing
De har verkligen lyckats med allt.
Inte nog med att smycket var fantastiskt vackert så va helheten med fint material på ask och inslagning, personlig handskriven hälsning på kvittot och proffsig service!
Kan varmt rekommendera att köpa vackra smycken härifrån!
Med vänlig hälsning, från en mycket nöjd kund!

Antwort von Guldsmed Lancing
Vackra hantverk gjorda med kärlek till materialen och till hantverket.
Tillika så trevliga guldsmeder.

Antwort von Guldsmed Lancing
God kommunikation och snabb leverans, men framförallt skapar de såna otroliga smycken. Jag är SÅ nöjd och imponerad av hantverket. 10/10.

Antwort von Guldsmed Lancing
Det enda som överträffar deras skicklighet är kundbemötandet! Från en akut-beställd vigselring (den ursprungliga från annan guldsmed blev försenad) till specialbeställda pärl-moln och andra lika otroliga köp direkt via webbshoppen - jag blir aldrig besviken!!