Ronni og co. var ude på en flytteopgave hos os, der udviklede sig til at være noget mere kompliceret end først antaget. Der var godt humør hele vejen igennem og de fandt utroligt kreative løsninger un... Mehr ansehen
Stjerner med pil op herfra🙌kompetente flyttefolk, passer godt på dine ting, kommer til tiden og arbejder igennem. Meget fair priser👍masser af Ja hat, ros og god attitude imellem mandskabet👍kan var... Mehr ansehen
Kæmpe anbefaling til alle der står foran en flytning ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ronnie er et af de mest venlige og hjælpsomme mennesker - og både han og team førte os både effektivt, trygt og godt igennem vore... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Gyldenkærne Flyt har eksisteret i lidt over et år, men har snart 20 års erfaring i flyttebranchen. Vi ønsker at give vores kunder den bedste service og at alle kan være med på prisen. På din flytning møder vi op med højt humør og god energi. Vi medbringer tæpper og strækfilm til at pakke dine ejendele forsvarligt ind og flyttehunde til at transportere dine flyttekasser sikkert frem og tilbage. Der er også mulighed for leje af flyttekasser og garderobebokse med bøjlestang plus levering af disse. Samt køb af indpakningspapir og bobleplast. Vi er fuld transparente og der er ingen skjulte gebyrer. Du kan finde mere info om priser, services og gode råd på vores hjemmeside https://www.gyldenkaerneflyt.dk/ og alle vores anmeldelser og feedback på facebook https://www.facebook.com/gyldenkaerneflyt Du er også velkommen til at ringe på telefon 8191 8125 eller skrive en mail på kontakt@gyldenkaerneflyt.dk Gyldenkærne Flyt ☀️ Vi ta'r et ryk, så du kan føle dig tryg.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Det var bare en super god flytning
Det var bare en super god flytning. Tjek på det hele og god energi selvom jeg sendte dem op og ned fra 5. Uden elevator.
Det betyder alt, at det er rare folk der kommer i ens hjem på sådan et tidspunkt. Jeg er meget taknemmelig for de to gutter.

Antwort von Gyldenkærne Flyt
Vi havde en virkelig god oplevelse med…
Vi havde en virkelig god oplevelse med dette flyttefirma og kan klart anbefale dem.😃
Fra start til slut var kommunikationen professionel og klar, og de var meget fleksible i forhold til vores behov. På selve flyttedagen mødte de op til tiden, arbejdede effektivt og passede virkelig godt på alle vores ting.
Flyttemændene var både venlige, hjælpsomme og meget professionelle – man kunne mærke, at de havde erfaring og styr på det hele. Selv tunge og besværlige møbler blev håndteret uden problemer.
Alt i alt en stressfri flytning, hvor alt gik som planlagt. Jeg vil uden tvivl bruge dem igen og anbefale dem til andre!💪🏻

Antwort von Gyldenkærne Flyt
Super service og fleksibilitet til lige…
Super service og fleksibilitet til lige at hjælpe hvis der er noget. Anbefaler dem varmt!

Kan kun anbefale Gyldenkærne flyt
Kan kun anbefale Gyldenkærne flyt. Professionelle og meget dygtige i hvad de gør. har brugt dem længe og har altid en god oplevelse. virkelig søde og kompentente medarbejdere! man føler sig i gode hænder.
vh

Uønsket reklame
Som en anden anmelder har skrevet, bruger forretningen tvivlsomme markedsføringsmetoder. Jeg har observeret i dag, hvordan reklameomdeler har snydt sig ind i vores lukket opgang til at smide flyverne ind i postkasser.

Antwort von Gyldenkærne Flyt
Jeg valgte firmaet til at forestå min…
Jeg valgte firmaet til at forestå min flytning, da Ronni gav mig mest ro i maven fordi tilbuddene lå omkring ca. samme pris. Aftalen med firmaet var at de pakkede alt ned, flyttede og satte tingene (og flyttekasser) på sin plads, som jeg anviste.
De startede med at komme lidt forsent og når man ikke er mogenmenneske som jeg, så var det træls at sidde klar kl. 6:30 og flyttefolkene først kom mellem kl. 6:45 og kl. 7. Ronni havde to mænd emd - Lars og Sigurd - begge super søde og dygtige flyttefolk, som komplimenterede hinanden og Ronni godt.
Kort sagt vil jeg sige at firmaets planlægning ikke var super god. De havde ikke tilstrækkelig med flyttekasser med og måtte ud og købe nogle plus de havde ikke det rette værktøj til opsætning af lameller, som så ikke passede til vinduerne alligevel, eller adskille gardarobeskabet, der blev efterladt på den gamle adresse på 2. sal (dog tømt for tøj), som et andet firma måtte flytte og samle grundet en skade i medarbejderstaben nytårsaften.
På fakturaen er de dog søde at give et nedslag for det manglende arbejde, som jeg fik et andet firma til at løse for ca. samme pris som nedslaget (kun kr. 500 i forskel). Selve nedpakningen og af samt pålæsning gik som forventet, hvilket var rart, men hele forløbet gik ikke super godt og ødelagde mildest talt min nytårsaften. Det var fint nok med all inclusive servicen - dog gik monteringsdelen ikke super godt.

They do not respect 'Reklamer og ugeaviser Nej Tak'
They do not respect the right to not receive advertisement mail in the postbox. Not nice.
Ronni tager virkelig ansvar!✨📦✨🚛✨📦✨
Ronni tager virkelig ansvar!✨📦✨🚛✨📦✨
Ronni sagde til mig:
Tingene skal have kærlighed, under flytningen og det må jeg sige at han levede op til✨🙏🏽✨
Ronni er utrolig sød, varm, imødekommende og enorm hjælpsom!✨📦✨🚛✨📦✨
Han pakkede mine ting ekstra godt ind, på de ting som forrige flyttefirma ikke havde pakket godt nok ind✨📦✨📦✨📦✨
Han spændte mine ting fast og havde noget flamingo ligende som han lagde/stillede imellem mine spejle osv så de stod blødt i spænd ✨📦✨
Jeg er glad for at det var Ronni, som kom ud på min flytte opgave..
Jeg kommer til at bruge dig igen, jeg vil fortælle folk vidt og bredt om, hvor dygtig en flyttemand du er!
Tak for din ekspertise og din person, du gjorde den her flytning så fantastisk!✨🙏🏽✨
Ronni TUSINDE TAK, fordi du havde overblik over min flytning igår!✨💝✨
Du stod med hele læsset, da de 2 andre flyttemænd fra et andet firma ikke var medgørlige. Men du svigtede hverken mig eller min flytning og det bliver DIG og dit firma, som kommer til at stå for min næste flytning
✨📦✨🚛✨📦✨
Havde jeg kunne give mere end 5 stjerner, så gjorde jeg det!✨🙏🏽✨🕊️✨🙏🏽✨

Antwort von Gyldenkærne Flyt
Skulle bruge hurtig hjælp til en mindre…
Skulle bruge hurtig hjælp til en mindre opgave, der blev kompliceret med min vaskemaskine.
Ronni svarede hurtigt og hjalp.
Venligt og serviceminded.
Super god service.

Antwort von Gyldenkærne Flyt
Friske og dygtige og de passer godt på…
Friske og dygtige og de passer godt på tingende kan virkelig anbefales

Antwort von Gyldenkærne Flyt
Præcise, dygtige, hurtige og venlige
Jeg har lige fået flyttet et kæmpestort og meget højt klædeskab.
Det gjorde de til UG. Ankom præcist og srbejdede dygtigt og hurtigt og var desuden meget venlige. Så de er bestilt til min flytning om et par uger.

Antwort von Gyldenkærne Flyt
fik reklame selvom der står ingen…
fik reklame selvom der står ingen reklamer på min postkasse :)

Antwort von Gyldenkærne Flyt
Min søster stod akut og skulle have…
Min søster stod akut og skulle have flyttet det sidste i sin lejlighed.
Vi kunne booke hurtigt. Personalet var sødt og flyttemændene klarede jobbet til UG.
De var der på minuttet til den aftalte tid. Og de passede godt på min søsters ting.
Jeg vil til hver en lejlighed anbefale gyldenkærne flyt.

Super oplevelse.
Flyttemændene var søde og professionelle, flytning er stressende generelt, men pga. dem gik flyttedagen super godt, og uden postyr. Jeg kan varmt anbefale dem, til folk der skal flytte.

Gyldenkærne flyt
Gyldenkærne flyt
Har flyttet for mig flere gange , god service og altid med godt humør.
Vil gerne anbefale ham til alle jeg kender.
Sprossen ApS giv ham et kald hvis du bor i købehavn.

Antwort von Gyldenkærne Flyt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.