Gym One is een rustige en overzichtelijke sportschool waar je fijn kunt trainen zonder drukte. De ruimte is schoon, de sfeer is ontspannen en je kunt er goed je eigen tempo aanhouden. De apparatuur is... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik train bij GymOne (Purmerend)sinds kort maar tot nu toe mag ik niet klagen Leuke personeel leuke sfeer. Ze zijn heel behulpzaam. Goed geholpen vanaf eerste dag onderandere met inloggen ect, top j... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Qua sportschool oke, maar qua prijstechnisch erg duur. Abonnement ook voor 4 weken ipv per maand en dan nog duurder zijn dan de gemiddelde sportschool. Daarbij het ene moment een aanbieding van 4 weke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sinds kort begonnen met fitness. Maar welke sportschool ga je uitzoeken… Keuze genoeg, maar welke ga je voor..? Toen ik de tip kreeg dat Gymone Kerkrade pas geopend was ben ik gaan kijken en was echt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Welkom bij GymOne, waar we fitness omarmen als een levensstijl en een community creëren die verder gaat dan de muren van onze sportscholen. Bij ons gaat het niet alleen om het versterken van je lichaam; we bieden een gemeenschap die gebouwd is op respect en positiviteit.
Postbus 330 , 1960AH, Heemskerk, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 73 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Echt rustig geen geluid en ik heb meer verchiel gezien dan basic fit rn personeelen zijn echt aardig

Antwort von GymOne®
Is een heele leuke en sportieve gym, de mensen zijn erg aardig en behulpzaam en het personeel is ook heel erg lief. En de gym word de heele tijd geüpgraded en ik vind t top

Antwort von GymOne®
Heb hele goede ervaring, gym op mijn gemak

Antwort von GymOne®
Inmiddels ben ik een paar maanden lid bij GymOne en ik ga er met erg veel plezier naartoe! De sfeer is fijn en laagdrempelig, het apparatuur is modern en goed onderhouden.

Antwort von GymOne®
By far de allerbeste gymone van Nederland (GymOne Hoorn)! Leuk personeel. Veel verschillende apparaten en een boksring! Wat wil je nog meer

Antwort von GymOne®
Vestiging Hoorn. Helemaal top! Het personeel is vriendelijk en gezellig. De apparatuur is ook top!

Antwort von GymOne®
Sinds kort nieuwe apparatuur van goede kwaliteit. En vriendelijke werknemers

Antwort von GymOne®
Zeer fijne sportschool, leuke medewerkers en veel variatie in apparatuur

Antwort von GymOne®
GymOne Hoorn is een grote gym met veel mogelijkheden, veel apparaten, een mooie hyrox baan en leuk personeel. Altijd gezellig!
De muziek keuze is discutabel maar dat weerhoudt het niet

Antwort von GymOne®
Top sportschool gezellige medewerkers willen altijd wel een praatje maken vooral komen

Antwort von GymOne®
Ontzettend blij met de nieuwe apparaten en aardig personeel.

Antwort von GymOne®
Goede gym omdat hij groot genoeg is voor de drukte je merkt er daardoor amper war van. Leuk en gezellig personeel altijd vriendelijk
Loods 5 gymone

Antwort von GymOne®
Vriendelijk en behulpzame medewerkers. Geven goed advies. Kennen je bij naam. Informeren of het goed gaat. Houden de locatie netjes. Genoeg verscheidenheid aan fitnessapparatuur. Locatie Hof van Zaenden

Antwort von GymOne®
Top! Locatie. Fijne werknemers en sfeer. Ik word altijd goed begeleid met mijn trainingen.

Antwort von GymOne®
Perfecte gym, meerdere geprobeerd in de regio maar dit is hooguit de beste qua equipment, personeel, drukte en voorzieningen

Antwort von GymOne®
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.