GymOne® Bewertungen

1 291
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gym One is een rustige en overzichtelijke sportschool waar je fijn kunt trainen zonder drukte. De ruimte is schoon, de sfeer is ontspannen en je kunt er goed je eigen tempo aanhouden. De apparatuur is... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik train bij GymOne (Purmerend)sinds kort maar tot nu toe mag ik niet klagen Leuke personeel leuke sfeer. Ze zijn heel behulpzaam. Goed geholpen vanaf eerste dag onderandere met inloggen ect, top j... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Qua sportschool oke, maar qua prijstechnisch erg duur. Abonnement ook voor 4 weken ipv per maand en dan nog duurder zijn dan de gemiddelde sportschool. Daarbij het ene moment een aanbieding van 4 weke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds kort begonnen met fitness. Maar welke sportschool ga je uitzoeken… Keuze genoeg, maar welke ga je voor..? Toen ik de tip kreeg dat Gymone Kerkrade pas geopend was ben ik gaan kijken en was echt... Mehr ansehen

1. Sportschule

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij GymOne, waar we fitness omarmen als een levensstijl en een community creëren die verder gaat dan de muren van onze sportscholen. Bij ons gaat het niet alleen om het versterken van je lichaam; we bieden een gemeenschap die gebouwd is op respect en positiviteit.

Hervorragend

(1 291)

366 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie sportschool veel apparaten…

Mooie sportschool veel apparaten personeel super vriendelijk vanaf dag 1

Hi Tuur,

Wat fijn om te horen, dankjewel! 😄
Geweldig dat je vanaf dag 1 zo’n goede ervaring hebt met ons team en de faciliteiten. Daar doen we het voor! 💪

Tot snel weer in de gym!

Gwn de beste gym!!

Hi Ward,

Bedankt voor je 5 sterren review!✨

Tot snel weer in de gym! 🔥

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisch personeel en ze houden…

Fantastisch personeel en ze houden van taart!!!!

Hi Daan,

Wat een heerlijke review, dankjewel! 😄
Fantastisch om te horen dat ons personeel zo waardeert en ja, een stukje taart zeggen we natuurlijk geen nee tegen! 🎂😉

Graag tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gister in Den Helder geweest en zag er…

Gister in Den Helder geweest en zag er top top uit. Super schoon en hele leuke kerel die zin heeft in zijn werk! ( Dominique dacht ik,met een neusknopje )

30. April 2026

Beste Yvette,

Wat een geweldige review, dankjewel! 😄
Super leuk om te horen dat alles er tiptop uitzag en dat je zo’n fijne ervaring had in Den Helder. We zijn trots op ons team en geven het compliment zeker door!

Hopelijk zien we je snel weer terug!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik vind het een hele fijne sportschool…

Ik vind het een hele fijne sportschool en ze hebben alles wat ik nodig heb.

29. April 2026

Hi Angie,

Dank je wel voor je fijne review! 💪
Geweldig om te horen dat je het zo’n prettige sportschool vindt en dat alles wat je nodig hebt er is.

Goeie gym

Goeie gym, veel beter dan basic. Goeie kwaliteit en professioneel

Hi Bram,

Dank je wel voor je review! 💪
Geweldig om te horen dat je de kwaliteit en professionaliteit waardeert en dat we er voor jou echt uitspringen.
Daar doen we het voor!

Goeie gym leuk personeel

Hi Cyrus,

Dank je wel voor je review! 💪 Fijn om te horen dat je de gym goed vindt en ons personeel leuk, daar worden we blij van!

Goede gym

Nette gym, goeie apparatuur en ruime gym, minder wachten 😉

21. April 2026

Hi Mathijs,

Dank je wel voor je review! 💪
Fijn om te horen dat je de gym netjes vindt, tevreden bent over de apparatuur en dat je weinig hoeft te wachten, daar doen we het voor 😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk personeel en een fijne…

Vriendelijk personeel en een fijne sportschool !!

Hi Joelle,

Dank je wel voor je fijne review! 😊
Geweldig om te horen dat je ons personeel als vriendelijk ervaart en dat je onze sportschool zo prettig vindt.

Thijs is mega gezellig!

Hi Quinty,

Super leuk dat je zo’n fijne en gezellige sfeer ervaart.
Bedankt voor je review en hopelijk tot snel weer!

Goede sportschool

Ruime keus apperaten en dichtbij werk

Hi Lars,

Dank je wel voor je review! 💪
Fijn om te horen dat je de ruime keuze aan apparaten waardeert en dat onze locatie zo handig dicht bij je werk is.

best gym ever

best gym ever

Hi Marlen,

Wat een compliment, dank je wel! 💪
We kijken ernaar uit je snel weer te zien!

Super gym!

Grote variatie aan apparaten, vriendelijk en behjlpzaam personeel die je ondersteunen waar nodig en er ook op toezien dat de zaal netjes gehouden wordt. Kan het alleen maar aanbevelen!

Hi Kevin,

Wat een mooie en uitgebreide review, dank je wel! 💪 Fijn om te horen dat je de variatie aan apparaten waardeert en dat ons team je goed heeft kunnen ondersteunen. We vinden het ook belangrijk dat de zaal netjes en prettig blijft voor iedereen, dus super dat dat opvalt.
Bedankt voor je aanbeveling en graag tot snel weer!

Echt super!!!!

Hi Thomas,

Super fijn om te horen dat je zo enthousiast bent.
We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rotterdam

Rotterdam had al slechte reviews, ik dacht toch maar proberen. Nou om uit te lachen. De manager doet het heeeeel goed, gedag zeggen bij binnenkomen? No way. Ik haalde een flesje water, liep ze gewoon weg. Bij terugkomst: er is een belletje als je hulp nodig hebt. - ja man want dat belletje is ook mega groot. Ik vroeg netjes of alles ok was, zegt dat mens “mevrouw. Pinnen of contant. Dit is werk, ik ben manager, ik ben hier niet om vrienden te maken.”

Ik deed wat iedereen zou moeten doen en spullen gepakt en vertrokken. Misschien ander werk zoeken.

En bespaar de moeite - ik heb geen zin om hier nog even over te mailen. Doe jullie werk gewoon en regel het zelf.

26. April 2026

Hi Milana,

Bedankt voor je review.

We vinden het vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad in onze gym. Dit is niet de manier waarop wij met onze members en bezoekers willen omgaan.

We herkennen ons echter niet in de geschetste situatie en kunnen jou ook niet terug vinden in ons systeem en willen dit graag verder uitzoeken. Omdat we op basis van deze review niet kunnen achterhalen wanneer dit precies heeft plaatsgevonden, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen zodat we dit kunnen bespreken.

Je kunt ons bereiken door een e-mail sturen naar klantenservice@gymone.nl met je contactgegevens. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne omgeving en een super team

Fijne omgeving en een super team, zeker een aanrader😊

25. April 2026

Hi Michael,

Bedankt voor deze mooie review! 😊

Wat fijn om te horen dat je onze omgeving en het team zo waardeert. Daar doen we het voor!

Tot snel in de Gym 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtig mooie sportschool aardige…

Prachtig mooie sportschool aardige medewerkers alles is nieuwe en schoon ik kan over niks klagen en de manager is super aardige vrouw

25. April 2026

Hi Red,

Bedankt voor deze mooie review! 😊

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze sportschool, de medewerkers en de hygiëne.
Fijn dat je je zo welkom voelt, daar doen we het voor! 💪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Michael is een hardwerkende persoon…

Michael is een hardwerkende persoon altijd willen helpen en staat altijd gereed voor vragen.

Zijn service is topklasse!!

Gymone forever

24. April 2026

Hi Caglar,

Bedankt voor deze mooie review! 😊

Wat fijn om te horen dat onze inzet en service zo gewaardeerd worden. We doen ons best om altijd klaar te staan en zo goed mogelijk te helpen, dus dit betekent veel voor ons.

Team GymOne

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr