Hairaction.nl Bewertungen 29

TrustScore 3.5 von 5

3,4

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service een product gekocht dit pas een tijd later gebruikt omdat ik er nog een had open staan . Nu na 1 x heel de fles leeg gelekt , weg 20 euro... Na contact opgezocht te hebben via de ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel hier niet , iets retourneren is onmogelijk. Je krijgt nergens reactie op. Natuurlijk niet handig om een verkeerd product te bestellen maa4 bied dan geen retour optie aan.

1. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  2. Friseurbedarf
  3. Friseur

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

De goedkoopste kappersgroothandel van Nederland, zowel particulier als zakelijk. ✅ Voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis ✅

3,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Top Service

Top Service! Ik had een bestelling geplaatst, maar ik was vergeten een artikel toe te voegen. Hairaction gebeld en het is direct opgelost! Ik zal zeker Hairaction aanraden!

23. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel tevreden!

Ik was vergeten op Trustpilot te kijken en keken naderhand pas, toen ik al had besteld en vreesde het ergste. Maar ik heb nu meerdere keren bij hen besteld en alles is steeds supersnel verstuurd en de kwaliteit is top. Je betaald voor wat je krijgt! Duurdere producten vind ik wel beter, maar dat is vaak altijd zo. Ik ben heel tevreden over deze webwinkel en zal zeker vaker bestellen!

9. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was een beetje nerveus na mijn…

Ik was een beetje nerveus na mijn aankoop door de reviews van hier. Maar ik liep nergens tegen aan! Vlotte reacties op vragen, precies zoals gezegd een dag later bezorgd en alles hierbij was netjes en helemaal in orde! Prijs viel ook erg mee dus ik zal hier zeker weer opnieuw bestellen!

1. Oktober 2024

Borstel Olivia Garden care flex

Borstel besteld van Olivia Garden
Echter is dit een Alie xpress variant de originele heeft initialen op de borstel staan en deze niet. De haren zijn dan ook niet van everzwijn maar echt plastic. Gezegd dat het product niet aan mijn verwachting voldoet. Maar ze gaan geen geld terug geven omdat ik deze 1x door mn haar gehaald heb dat overigens meteen statisch werd. Terwijl deze borstel dat tegen moet gaan.
Wat een slechte service van deze shop.
Bestelde altijd mijn shampoo hier. Maar dit was de laatste keer! Bestel hier niets!

1. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hairaction hoeft van mij niet meer

Ga.ma hairfohn besteld. Prima fohn. Blij mee.
Maar de kleine nozzle was niet helemaal rond (nagemeten) en paste niet in de fohn.
Na een discussie met ene Shirley dat ik hem er recht op moest plaatsen. …… ehhh ja dat weet ik ook wel.
Na 3 mails heb ik contact, heb ik de nozzle aan een kant bijgeschuurd en nu past hij met een beetje kracht.
Hairaction nee hoeft voor mij niet meer

29. Mai 2024

Slecht service

Na contact opgezocht te hebben via de mail hebben ze gezegt dat het een half jaar gelden was dat ik deze had gekocht is niet zo , daar op gereageerd en nu tot op heden helemaal niks meer vernomen.

Heel erg jammer ik bestel hier niet meer

15. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service na fout van mijn kant

Ik had een verkeerd product besteld (al na openingstijd), en heb direct daarna een mailtje gestuurd of dat nog om te wisselen was voor het product dat ik eigenlijk wilde. Ik kreeg meteen de ochtend erna een belletje en mailtje dat ze mijn pakketje nog van de kar hadden gepakt, en na wat overleg is die geannuleerd en is het juiste product gestuurd. Geweldige, vriendelijke en snelle service!

17. Jänner 2024

Bestel hier niet

1. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne groothandel grote keus en super service

Het is een super fijn bedrijf,
Bestellen de volgende dag al in huis en een super service, als er iets is word je goed te woord gestaan en uitstekend geholpen, ook nog voor een mooie prijs en goede acties.Wat is nou makkelijker dan bestellen en de volgende dag thuis geleverd.

23. November 2023

Een ster is nog te veel

Een ster is nog te veel. 18-07-2023 klacht gemeld over dure GAM-PH6075.BK Ga.Ma iQ2 Perfetto Professional föhn. Tot op de dag van vandaag bij hen bekende probleem niet opgelost. We zijn nu 3 maanden verder... Hoop middels deze review vandaag nog het geld op mijn bankrekening zien verschijnen.

18. Juli 2023

Niet bestellen hier

Beste kopers

Aub koop niets van deze site
Ze sturen de foutieve stuk op
En wensen dit niet op hun kosten nog te laten versturen nog snel het juiste terug op sturen

Zeeeeeer slechte services en ze houden u aan het lijntje

Bestel aub niets hier

28. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

retour gestuurd maar geen geld

Een tondeuse gekocht bij hairaction, echter zag ik hem ergens anders goedkoper. De tondeuse kwam keurig optijd binnen dat is een pluspunt. Echter blijkt dat je zelf moet betalen voor het retourneren, staat nergens vermeld op de site het lijkt of het word vergoed maar dat is niet zo…

Vervolgens geretourneerd en een mail gestuurd met de t&t een week ging voorbij en ik had nog geen status update gekregen. Ik een mailtje typen vervolgens zeggen zij dat ze het niet hebben (de track and trace laat zien van wel) ik de t&t sturen opnieuw en vervolgens zeggen zij dat de t&t niet klopt, met een screenshot van postnl gestuurd en weer klopt het niet… vervolgens het verzendbewijs gestuurd, en nu klopt het wel?!

Ik word 2x in de ochtend gebeld en ik neem niet op, ik wil al het contact via de mail houden zodat ik alles zwart op wit heb staan. Ik heb dat gemaild naar hun dat ik het zwart op wit wil hebben aangezien zij het vol blijven houden niks te hebben gehad.

Nu reageren zij niet meer op mijn mails waarschijnlijk pas tot ik bel. Zeer zwak en klant onvriendelijk.

Update: zojuist deze review geschreven en 15min later een email ontvangen van hairaction: “we doen onderzoek bij postnl”

2. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

im really amazed by this company and…

im really amazed by this company and imma tell you why:

- amazing prices
- I live in Brussels in Belgium and i received all my orders in only one day!!!!
- When you send an email to them they reply to you in only 10 mins!!!!

Honestly i've never seen such kind of support.

When i order on a Belgian website i receive orders after 5 days!!!! And after 1 week if i order on a French website.

I rlly love dealing with Dutch websites they are extremly professionnal.

Long life to the Netherlands!!! I will order only from them right now.

22. Dezember 2022

dit is de tweede keer dat ik wat…bestel 10+

dit is de tweede keer dat ik wat besteld bij hairaction ik ben helemaal tevreden zo snel geleverd sneller dan het ad petje af voor jullie een 10 en een griffel dank je wel het was scarlett briljant creme uit te kunst raad het iedereen aan en niet duur glanzend haar en het blijft in vorm

3. Februar 2022

Altijd een snelle levering

Altijd een snelle levering, erg fijn! Ooit de verkeerde blondeerpoeder ontvangen en kreeg meteen daarna de goede en mocht de andere zelfs houden! Petje af voor jullie klantvriendelijkheid!

5. Februar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ik ben al jaren klant bij Hairaction…

Ik ben al jaren klant bij Hairaction en ze hebben mij zelfs benaderd om over te stappen naar een ander merk haarverf omdat die beter was en goed koper in de prijs dan mijn toen huidige merk en ze hadden gelijk , ook als prijs maar ook als resultaat.
Je kan altijd bellen en je krijgt een goed en professioneel advies, daarom bestel ik al jaren mijn producten bij deze zaak.
Bovendien word je snel en correct behandeld ik hoop op een nog lange zaken relatie groeten Ellen

22. Jänner 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr