Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Satte in 200 i utbyte mot 800 bonus. Blir utkickad ur spel för jag jag enligt hajper bettar mer än 50 kr även fast jag sitter vid ett 10 kr bord och bettar minimum. Fick också 100 gratis spins på 1 kr... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

spelade fortunium, snurrade över 600 g utan att få bounsspelet, spelat detta på andra casinon och där får man bonusen rätt ofta, så detta casino är bara ett stort jäkla scam, Efter svaret jag fick... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alla online casino är kriminella, byggt på att kommer år folks pengar. Locka dem med stora jackpott som inte ens finns. Man borde förbjuda all casino spel och främst dom som sitter på malta.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hajper har blåst mig på ca 119000kr (två enskilda vinster)och kommer med ursäkt på ursäkt om att det granskas osv Ren blåsning!!! Samma spel dessutom!! 3 månader har gått och får inga mejl utan j... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Online-Casino oder -Buchmacher
  2. Wettbüro
  3. Spielkasino
  4. Onlineanbieter von Sportwetten

Vom Unternehmen geschrieben

⚡ Sveriges Online Casino & Betting 🎰 Slots, Live Casino, Roulette & Blackjack 💎 Stora Jackpots & Exklusiva Spel 🏆 Hitta spelet i matchen med Bet Builder och Player props 📱 100% Mobilvänligt 💬Svensktalande kundtjänst - dygnet runt 🎁 Bonus: Sätt in 200 kr - spela för 800 kr + 100 Free Spins Välkommen till Hajper – där allt går i högre tempo! Upptäck ett spännande online casino fullt av populära slots, live casino, roulette och blackjack, samt exklusiva spel och mas iva jackpots. Lås upp fler vinstchanser på ditt favoritspel för 1 kr extra per snurr med SuperCharge Jackpot. Den exklusiva jackpotten finns tillgänglig på tusentals spel i casinot & live casinot. Backa spelexperten Steven Lee Holmdahls bästa tips med succéspelet Hundringen. Varje dag hittar du en unik kombo på sajten att betta på tillsammans med många andra. HajperTipset är utmanaren där du får klassisk 1x2-betting med enkel navigering och stegrande jackpotsummor. Spela Blackjack & Roulette med professionella svensktalande dealers i populära Nordic Ruby Lounge. Hos Hajper handlar det om fart, underhållning och stora vinster. Spela smidigt på mobilen, njut av snabba uttag och ta del av våra bonusar och kampanjer för både casino och sport. ✅ Svenskt Online Casino med Licens ✅ Snabba uttag & säker spelmiljö ✅ Exklusiva Jackpots & Bonusar ✅ Nya spel varje vecka Besök www.hajper.com och upplev varför Hajper är Sveriges snabbaste online casino! 18+. Spela ansvarsfullt. www.spelpaus.se

1,5

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det har gått en vecka utan att jag…

Det har gått en vecka utan att jag varken fått mitt uttag på 5600kr eller en mail som jag skulle ha fått förra veckan. Kundservicen säger att jag ligger på kö för ”standard kontroll” men vet inte hur länge. Hur kan man inte veta hur länge det tar och hur länge jag ska stå i någon kö??? Är detta ett skämt eller vad? Jag vill bara ha mitt uttag!

11. Mai 2024

Pengarna inom 5år inte 15min

Otroligt dålig kundservice, håller inte alls sin marknadsföring med 99,9% av utbetalningar via Swish inom 15min, tar alltid minst 24h innan utbetalningen kommer. Kanske den oseriösaste aktören jag varit med om som är belagd med spellicens inom Sverige.

13. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har alltså inte fått mina pengar på 5…

Har alltså inte fått mina pengar på 5 dagar och de ger samma svar som alla under mig fått när man kontaktar dem, "låst i standard kontroll". Utöver det kan de inte göra en enda tidsuppskattning eftersom det är en annan avdelning. De måste ju nästan bli anmälda för det här, särskilt när det är så många som har samma problem!

10. Mai 2024

Bränn upp pengarna

Som alla andra skriver, ”standardkontroll”. Lade in pengar som jag tog ut dagen efter utan att ens spela. Nu har pengarna varit där i 2 veckor och de svarar inte. Helt otroligt, hur kan spelinspektionen reagera på detta? Har anmält det till ARN också, alla borde göra det så att nån tar tag i detta.

27. April 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra …

Jag tycker om Hajper casino haft ingen problem med dom 👍

6. Mai 2024

Bluffföretag

Bluffföretag, ni kan lika gärna elda upp era pengar.

Det är bara så det är så spela INTE hos Hajper.

En till sak som ni märker här i alla omdömen, lägg märke till att Hajper bara svarar dom positiva omdömena och totalt ignorerar alla negativa.

Kan ni då tänka er vad som händer om ni ska plocka ut en vinst?

17. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tipsa Aftonbladet om det här nu!!!!!

Samma problem, ''standardkontroll'' Alla in och tipsa Aftonbladet om de här problemet så kommer företaget nog åka på en till sanktionsavgift på 50mkr av spelinspektionen. Lycka till Haaaaaaajper! ''På Hajper jobbar miljongeneratorn på högvarv!''

13. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Falsk marknadsföring där de lovar…

Falsk marknadsföring där de lovar utbetalning i Hajper-fart.
Nu gäller det "småpengar" (800 sek) och borde inte vara något att bråka om från Hajpers sida.
Uttaget och inloggningen har identifierats med mitt Bank-Id, numret till Swish är registrerat på mig liksom mottagande bankkonto.
Ser att detta är något som Hajper satt i system.
Välj annat spelbolag tills Hajper har fått några nya, aktuella omdömen som är positiva.

17. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sätt inte in pengar här vad ni än gör!

Precis som andra skrivit så avråder jag från att använda comeonkoncernen nu. De har hållit uttag för mig på 2 olika sidor i snart 2 månader. Jag har skickat in alla dokument de begärt för länge sen, men ingen återkoppling alls. Chat hänvisar bara till att "ansvarig avdelning" hör av sig på mail. Finns risk att koncernen har likviditetsbekymmer. Sjukt också att de begärt styrkt kopia på pass vilket kostade 550 spänn. Givetvis gör de allt som står i deras makt för att man inte ska orka skicka in dokument så att de slipper betala ut. Synd att inte kvällspressen grottar ned sig i detta, men de är ju såklart söndersponsrade av spelsidorna så det lär väl aldrig hända...

5. Februar 2024

Standardkontroll

Samma problem här med uttag, hamnat i en standardkontroll men väldigt dålig information om det osv! Jag har väntat nu i 10 dagar och ingenting ännu...

Är det någon som fått tag i sina pengar efter en standardkontroll?

24. März 2024

Uttagsproblem

Är det någon som har fått sitt uttag efter man hamnat i en så kallad vidrig standardkontroll?

Deras kundtjänst verkar heller inte ha någon kännedom kring standkontrollen och ger samma svar hela tiden, det vill säga att den ansvariga avdelningen håller på att kika på det.

Riktigt besviken och man känner sig totalt blåst på sina pengar man vunnit. Det här spelbolaget borde stämmas.

2. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har spelat hajper ett bra tag

Har spelat hajper ett bra tag. Häde aldrig problem inan med uttag ibland det ta längre tid ibland gå det snabt. Men nu på 3dagar sen har gört uttag och har görtvarande inte fåt pengar. Kontaktat kundtjänst några gånger och altid dem kommer med samma svar at det ligger i kö på standartkontroll. Dem har inge informerat inan och när man fråga mer frågor dem bara skriver samma sak. Vet inte hur långt tid ska det ta. Är väldit misnöjd pågrund av det

28. März 2024

Vann den 17/3 tog ut min vinst

Vann den 17/3 tog ut min vinst
Har fortfarande inte fått några pengar
Vann en lite mindre vinst några dagar senare
Dom kom dagen efter
Varför får jag inte ut min största vinst
Ska det ta så lång tid

17. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr