Utrolig dejlig veltillavet mad. Har fået mad gennem flere år og fragtet helt til København. Fleksibel levering. Altid fin kundeservice.
Vi får vores økologiske mad fra Halkjær Ådal og vi er meget begejstrede. Det smager fantastisk godt og maden er meget varieret. Vi kan varmt anbefale at få en måltidskasse derfra.
Unternehmen hat geantwortet
Maden er lavet af gode råvarer og passende portioner, jeg bliver ihvertfald dejlig mæt. De laver lækre vegetariske og veganske "bøffer" Overlegne i smag i forhold til diverse plantebøffer jeg har... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Firmaet har bedt mig om en anmeldelse. Jeg vil give 5 stjerner for økologien og kvaliteten. De trækker penge d.27.3.26 for en levering jeg først modtager d.31.3.26., det oplever jeg ikke fra a... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Halkær Ådal gør vi os umage med at lave hjemmelavet, økologisk mad af høj kvalitet. Vi laver mad, som både er nærende, smagfuld og økologisk, og vores måltider dækker både over klassikere, som du allerede kender, samt nye, spændende måltider. Med en økologisk måltidskasse fra Halkær Ådal får du leveret god, hjemmelavet mad, som vi selv med glæde ville spise hver dag! Alle vores måltider er lavet fra bunden af økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer uden unødvendige smagsforstærkere eller tilsætningsstoffer. Vi udvikler desuden måltiderne med hensyn til de officielle kostråd, så du trygt, og med god samvittighed, kan spise vores mad. Med en økologisk måltidskasse fra Halkær Ådal behøver hverdagens udfordringer ikke at komme i vejen for et godt og nærende måltid. Vores økologiske måltidskasser findes i forskellige varianter, så du med sikkerhed kan finde en type, der falder i din og din families smag. Hvad end det er vegetarisk mad eller klassiske hverdagsretter, leverer vi velsmagende mad af høj kvalitet. Vores koncept er simpelt: Bestil, modtag og varm op! Sådan får du nemt lækker og god aftensmad samt mere tid til det, der er vigtigt for dig i hverdagen. Du bestiller blot den økologiske måltidskasse, der frister dig. Vi leverer den lige til din dør. Her er maden frosset ned i portioner, som du kan opbevare på køl eller frys. Når maden skal nydes, skal du blot varme den op. Det bliver ikke nemmere.
Blindebomsgade 5, 9670, Løgstør, Dänemark
- +45 51914642
- kundeservice@halkaeraadal.dk
- halkaeraadal.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Utrolig dejlig veltillavet mad
Vi får vores økologiske mad fra Halkjær…

Nemt, sundt og velsmagende 😋 Tak for Halkær Ådal 🙏
Mad som vor mor (troede, hun) lavede den 😉
- og naturligvis økologisk 🐝 ❤️ 👌

Antwort von Halkær Ådal Økologisk
Jg har fået pensionist kassen i mange…
Jg har fået pensionist kassen i mange år og er godt tilfreds med den . Jeg spiser 1/2 portion /dag og tager derudover 1 portion med en dessert som jeg køber ved siden af og af og til 1/2 advokado som indtages sammen med maden . Jeg har trods min alder bliver 90 år til december og glæder mig over at jeg ingen gigt har . Mvh.Jytte

Antwort von Halkær Ådal Økologisk
Vi nyder vores faste måltidskasser som…
Vi nyder vores faste måltidskasser som giver os rigtig god og varieret mad.

Antwort von Halkær Ådal Økologisk
God dyrevelfærd og økologiske veltilberedte retter.
Det er Altid veltilberedt og velsmagende retter. Det er dejligt at have nogle gode sunde måltider liggende i fryseren de dage hvor jeg ikke selv vil bruge tid på at lave mad og hvor jeg kunne fristes til at købe tilfældigt take away. Jeg føler det er rent og ordentligt mad jeg spiser fra Halkær Ådal, dejligt at det er økologisk og nogle ting er endda fra deres egen have, jeg elsker at de går op i dyrevelfærd, og køber lokalt kød af økologiske landmænd. Det er vigtigt for mig at jeg føler jeg kan spise kød med god samvittighed . Jeg har været kunde hos Halkær Ådal i over 3 år. Tak for dejlig mad 💚

Antwort von Halkær Ådal Økologisk
Firmaet har bedt mig om en anmeldelse
Firmaet har bedt mig om en anmeldelse.
Jeg vil give 5 stjerner for økologien og kvaliteten.
De trækker penge d.27.3.26 for en levering jeg først modtager d.31.3.26., det oplever jeg ikke fra andre virksomheder er kunde hos.
Det er vigtigt for potentielle kunder at vide, at de kan risikere overtræk på deres konto.
Jeg oplever desuden, at firmaets kundeservice er ufleksibel.
Firmaet ved hvorfor jeg skriver dette.
Disse forhold gør at jeg ender på 3 stjerner.

Antwort von Halkær Ådal Økologisk
Et billede der viste hvordan tingene…
Et billede der viste hvordan tingene skal være.
Leveret rette sted så jeg ikke dør af sult.
Maden er vidunderlig !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alle tegnene er min måde at sige TAK!
Mange tak fra
Thor

Kald mig bare kræsen.
Jeg har brug for økologiske glutenfri tilberedte madportioner leveret til min hoveddør. Det kan Halkær AAdal Økologisk levere.
Lækker økologisk mad.
Jeg giver Halkær Ådal Økologisk mine bedste anbefalinger.
Al maden smager hjemmelavet, og portionerne har en perfekt størrelse.
Jeg har stor glæde af maden i travle perioder, hvor jeg ikke selv har tid til at lave mad, men samtidig ikke vil gå på kompromis med kvalitet og økologi.
Super mad nemt og smager godt

God mad!
Hej! vi er generelt godt tilfreds med maden vi får leveret. Noget kan vi selvfølgelig bedre lide end andet. Vi syntes bedst om retter med kød; som f.eks kyllingelår og oksekødbolle med bacon, samt fisk. vi er ikke så meget til vegetar retter.
Vi kan altid smage de gode råvarer der er anvendt til retterne.

Antwort von Halkær Ådal Økologisk
Den eneste økologiske mulighed i DK?
Supperne er stort set alle velsmagende, og bollerne, der serveres til, er intet mindre end fremragende. Retten med mørksej og juleanden er også lækre.
Resten synes jeg enten smager for magert og af for lidt (ikke nok krydderier) eller smager direkte dårligt og ryger lige i skraldespanden, ligesom de valgmuligheder, man får fra kommunen og kommunens private alternativ. Desværre. Jeg havde ellers store forhåbninger til Halkær Ådal, som, så vidt jeg, ved stadig er det eneste økologiske alternativ på færdigretter til ældre i Danmark.
Det er svært at blive gammel i Danmark, når man er opvokset med at værdsætte velsmagende og farverig mad lavet af gode råvarer.
Som sagt er supperne, bollerne hertil og mørkesej-retten samt juleanden pengene værd.
Forbehold:Jeg har ikke smagt samtlige retter. Forhåbentlig er der flere gode retter, jeg endnu ikke har opdaget.

Antwort von Halkær Ådal Økologisk
Jeg er rigtig glad for måltidskassen
Jeg er rigtig glad for måltidskassen, som jeg har fået de sidste 3 år. Dog undrer det mig, at man får kassen hver 14. dag, men der er kun 12 måltider i. Udover det er jeg yderst tilfreds.
Marian Jensen

Antwort von Halkær Ådal Økologisk
Så kan det godt blive jul!!
Vi har nu modtaget vores retter med juleand fra Halkær.
Det har været en fast tradition de sidste 7-8 år. Det er svært at lave anden bedre selv. Så kan det godt blive jul!!

Fantastiske måltider
Jeg er så glad for, at jeg opdagede Halkær, Måltiderne er utroligt lækre og råvarerne er helt i top.
Super kvalitet og så er det nemt. Jeg har nu fået Halkærkassen flere gange og det er altid en fornøjelse.
Hilsen Karen

Kan varmt anbefales
Dejlig velsmagende mad. Levering foregår upåklageligt. Kan varmt anbefales.

Antwort von Halkær Ådal Økologisk
Jeg er meget tilfreds det er økologisk…
Jeg er meget tilfreds det er økologisk og i god kvalitet og smager rigtig godt og så er det meget mere spændende mad end det jeg selv står og laver
Det er en nem måde at få sundt og varieret kost
Prisen er også rimelig man kan nok ikke gøre det meget billgere selv når man gerne vil have god kvalitet og økologisk

Portioner lidt for små
Fugerede fint med levering i flamingokassen og måltiderne var stadig frosne, selvom jeg kom hjem lidt sent. Maden er faktisk også ret lækker, så eneste grund til 'kun' 4 stjerner er at portionerne er lidt for små til mig. På den ene 'Suppedag' måtte jeg tage en ekstra ret for at blive mæt. Måske retterne er til gamle mennesker med nedsat appetit - er 'kun' 61, så vender tilbage når appetitten falder :-)

Antwort von Halkær Ådal Økologisk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.