Jeg ville fejre min fødselsdag i dag med et stykke smørrebrød fra Hallernes Smørrebrød i Magasin på Kgs Nytorv. Jeg fik et stykke med fiskefilet med remoulade og det er nok den kedeligste fiskefile... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er kommet i Hallernes Smørrebrød lige siden I åbnede, men standarden er virkeligt gået ned det sidste år. Vi spiste hos jer i Torvehallerne i går og det var en trist oplevelse. Jeg fik en æg og rej... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Frederiksberg centret afd. Fantastisk service!!! Var ude at spise smørrebrød med min gamle mormor på 99 år og fik en fantastisk og personlig service af en mandlige tjener. Og den pandestegte fiskefile... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prøvede dem i Lyngby igennem TooGoodTogo madspilds app. Normalt plejer jeg at købe smørrebrød i madspilds appen til ca 30 kr for 4-10 stk, så havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig jeg ku... Mehr ansehen
Hos Hallernes Smørrebrød laver vi det meste fra bunden og af ordentlige råvarer, som vi helst køber lokalt. Vi tænker så vidt muligt miljøvenligt - vores fisk er bæredygtig, og en stor del af vores råvarer er økologiske. Vi går ikke på kompromis med smagen og køber der, hvor vi får de bedste råvarer. I vores åbne køkkener, kan man dagen igennem se smørrebrød blive smurt. Rugbrød er fundamentet og råvarerne er klassiske. Smagene er perfekt afstemte i forhold til hinanden. Vores smørrebrød er smukke, indbydende og smagfulde. Hver mundfuld er som at tage en lille bid af Danmark.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Jeg havde bestilt hallernes smørrebrød til frokost (Tivoli food hall) efter ønske fra min mand på sin fødselsdag. Jeg fik en ordrebekræftelse efter betaling men maden kom aldrig. Da jeg ringer til takeout siger de at restauranten afviste ordren med det samme og at de skulle have kontaktet mig. Det gjorde de ikke.
Da jeg ikke fik besked var det for sent at bestille ny frokost… så ærgerligt at jeg ikke engang kunne opfylde et simpelt fødselsdagsønske til min mand.
Besøgte afdelingen i Kastrup Lufthavn.
Det var ingen god oplevelse.
De ansatte havde ikke tid/lyst til at betjene deres kunder og mange gik videre, uden at være blevet betjent.
De ansatte havde travlt med private samtaler, og ænsede ikke kunderne overhovedet.
Følte mig næsten beæret, da jeg fik lov til at købe et alt for dyrt stykke smørrebrød samt et glas rosé.
Kommer der aldrig igen !!
Smørrebrødet er ikke frisklavet, og kvaliteten er for dårlig i forhold til prisen.
Vi kommer aldrig igen.
465kr for 4 stykker + 1 vand og 1 øl.
Hårdt og tørt rugbrød. Kedelige og melede kartofler på kartoffelmaden. ALT for meget løg. Jeg kan ikke se nogen som helst grund til at hente mad der igen. Aner ikke hvad der koster, da det var en frokost hos veninder.
På hjemmesiden læser her om respekt for gode råvarer. Pladder.
Kom d.29.03-22 spontant igennem Torvehallerne og blev fristet af det fine smørrebrød. Bestilte en med laks og en fiskefrikadelle M/dildmayo to go. Tilbage på kontoret blev jeg noget skuffet, både pålæg og brød var tørt og kedeligt. Det var ikke ikke som forventet til 178 dkk.
Håber I har lyst til at gøre det bedre :-)
Min kone og jeg bestilte hver et stykke smørrebrød. Begge stykker bar præg af at være smurt for længe siden.
Mit stykke med fiskefrikadelle skulle være pyntet med rejer. De var der ikke.
'Er du sikker på at de ikke gemmer sig et sted' svarede knægten som ekspederede mig.
Sidste gang der.
Vi købte 4 stk smørrebrød så flotte ud men tørt rugbrød og kedeligt smag men der værste var dog de træ bestik som ikke kunne skære igennem maden uden det hele blev et rodet forestilling
En anden ting kl 18 havde de ikke mere hvidvin ikke en god oplevelse
Vi spiste to stykker smørrebrød hver. Det var ikke billigt, men det var velsmagende. Vi bemærkede til en start, at de som smurte smørrebrødet, bar plastikhandsker. Fint - man er jo blevet lidt obs på det ;o)
Meeen, efter nogen tid ku' vi se, at ind imellem, blev der lige smurt et fad fx hønsesalat med de bare næver. Så helt konsekvent var det så ikke...
De friske krydderurter, i de små potter, blev bare plukket, og lagt på som pynt. Her i huset skyller vi krydderurter fra supermarkedet, inden de spises, ligesom vi skyller frugt og grøntsager.
Personalet spiste egne håndmadder i samme område som smørrebrødet blev smurt - måske, de lige skulle gå lidt afsides?
Her skulle Hallernes smørrebrød have minst 4 stjerner, men de får kun 2 pga priserne. De har sat en fiskefilet op med 50% fra 85kr til 120 kr. Det er optrækkeri af værste skuffe, fordi restauranterne ikke har åben.
Prøvede dem i Lyngby igennem TooGoodTogo madspilds app.
Normalt plejer jeg at købe smørrebrød i madspilds appen til ca 30 kr for 4-10 stk, så havde i min vildeste fantasi ikke forestillet mig jeg kun fik 2 skaldede stykker for 65 kr!
Smørrebrødet var lækkert, men til den pris for et overskuds produkt der skal hentes ved fyraften siger jeg pænt nej tak i fremtiden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.