Handyman.nl Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ook na 20 jaar trouwe dienst van onze Siemens stofzuiger is het nog gelukt om het gesneuvelde achterwiel te vervangen. Eenvoudig te vinden en snel en goed verpakt geleverd. Blij mee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds een jaar na faillissement als medewerker en ex-collega van Heerlen, heb ik mn eerste bestelling op gedaan via Handyman.nl Gisteren snel besteld en vandaag succesvol aan huis geleverd!!!... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handyman service: zeer goed, snel en vriendelijk en men neemt ruim de tijd voor de klant. De verpakking van het printerpapier was beschadigd bij aankomst. Na een goed telefoongesprek met duidelijke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering! Ik heb de numatic Hetty stofzuiger gekocht! Hij werkt fantastisch! De stofzuiger heeft een goede zuigkracht en maakt bijna geen lawaai, fijne hulpstukken zijn meegeleverd, en heeft... Mehr ansehen

1. Elektronik & Technologie

Vom Unternehmen geschrieben

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken. De Nederlandse activiteiten van Handyman worden geleid vanuit ons hoofdkantoor in Breda, waar onze centrale diensten zijn gevestigd: directie, administratie, personeelszaken, marketing, klantenservice, inkoop en logistiek. Vanuit een 5.000 m2 groot distributiecentrum vinden meer dan 1 miljoen verschillende onderdelen hun weg naar meer dan 100 Handyman-winkels in Nederland en België of rechtstreeks naar onze klanten.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

26 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

een online bestelling geplaatst…

Ik heb een online bestelling geplaatst en betaald om op te halen bij een van de Handyman filialen. Ik heb na een aantal dagen wachten geprobeerd om telefonisch contact op te nemen over mijn bestelling. Ik heb twee dagen moeten bellen eer ik iemand te pakken kreeg. De reden waarom er niemand opnam: omdat het druk is op de zaak??? En op de vraag wanneer ik mijn bestelling kon verwachten, zei hij doodleuk dat het allang kon en dat daarover gemaild was. Een half uur na het beëindigen van het gesprek kreeg ik dan eindelijk een afhaalbericht per e-mail binnen. Wat een amateuristisch vertoning was dit zeg!

19. November 2024
Handyman.nl-Logo

Antwort von Handyman.nl

Beste Abdel,

Dank voor je review.

We vinden het uiteraard erg spijtig om te horen dat je het gevoel hebt dat je te lang hebt moeten wachten op je bestelling, echter wil ik je toch nogmaals op de hoogte brengen van onze beloften.

Een voor 20:00u besteld artikel is de volgende dag in huis, een besteld artikel na 20:00u binnen 1 à 2 werkdagen.

Een bestelling geplaatst op vrijdag om 21:15 zal daarom helaas vaak pas op dinsdag voor je klaarliggen. Dit is dan ook de dag dat het artikel is afgeleverd in de winkel en je hiervan bericht hebt gehad.

Hoe het telefoongesprek met de medewerker in de winkel is verlopen kan ik helaas niet beoordelen maar het artikel lag binnen de beloofde 2 werkdagen voor je klaar in de winkel.

Handyman

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Spullen in no time in huis!

Spullen razendsnel verzonden en conform verwachting thuis ontvangen/in gebruik genomen. Handyman zou wat mij betreft mogen onderzoeken of er kosten te besparen zijn door (keuzemogelijkheid klant) eventueel minder snel te verzenden. Niet iedereen hoeft alles binnen 24 uur in huis te hebben!
Beetje storend vond ik dat bij Googelen naar "Handyman Eindhoven" gewoon een pagina van "In de buurt - Eindhoven" oppopt met adresgegevens, openingstijden en telefoonnummer van een filiaal dat niet eens meer bestaat....

15. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top kwaliteit, levering en prijs.

Top, snel geleverd. De volgende dag. Keurig verpakt en de beste prijs die ik kon vinden! Ga zeker, indien onderdelen nodig, bij de handyman kijken/kopen.

16. Oktober 2024

Ophalen ipv bezorgen?

Artikel was helemaal OK. Ervaring met bestellen ook. Alleen: waarom kon ik het artikel niet ophalen in de lokale Handyman shop? Ophalen is een optie, maar alleen in bepaalde locaties en niet in elke winkel? Da's jammer.

5. Oktober 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Moest in de winkel 26 euro ipv 15…

Moest in de winkel 26 euro ipv 15 betalen ipv de online prijs, wordt niet op afstand opgelost. (Klantenservice doet niets met de lokale ondernemer) Beter alleen online dingen bestellen, en voor mij geldt; niet meer bij deze keten.

3. Oktober 2024

Vlotte verzending

Vlotte verzending.
Maar voorheen via brievenbuspost dit ontvangen, en nu via een doosje, met veel "opvulpapier". Jammer, want via bericht 's morgens was de bezorging tussen 10.00 - 18.00 uur en de hele dag thuis te moeten blijven....
Waarom nu in extra grote verpakking en niet via brievenbuspost meer. Nu extra verpakkingsmaterialen verbruikt, moet je voor thuis blijven (wat niet altijd mogelijk is.) en dit kost de bezorger ook extra veel meer tijd. Zeer jammer dus en hopelijk in het vervolg weer via brievenbuspost dus.

19. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr