Hangandcraftcopenhagen Bewertungen 7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette firma er et scam-butik

Dette firma er et scam-butik! Køb ikke noget ved dem. Jeg bestilte en halskæde, men da pakken nåede frem var det en sort sweatshirt pakket ind i en Remapose. Så vidt jeg kan se, sælger de kun smykker og ikke tøj. Jeg sendte pakken tilbage og sendte dem en mail om, hvad de havde sendt mig, og at jeg ville have mine penge tilbage. Et par dage senere sendte de mig en sms om, at jeg havde returneret min bestilling, men at det var en herre sweatshirt i pakken. Øh ja, det har jeg fortalt jer. Så de tjekker åbenbart ikke deres mails. Totalt scam og jeg kan ikke anbefale denne butik til nogen!

18. April 2026

Ikke eksisterende kundeservice

Ikke eksisterende kundeservice, manglende ordrebekræftelse og varer !!!
Jeg har nu 3 gange skrevet mail til dem om jeg ikke har fået en ordrebekræftelse. Ingen kontakt til dem. Ingen god forretning hvis der ingen kundeservice er. Kan på ingen måder anbefale dem og køber ikke for en bøjet 5-ører fa dem igen !!!!

12. Februar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

INGEN kundeservice og manglende ordrebekræftelse

Jeg har nu to gange skrevet mail til dem om jeg ikke har fået en ordrebekræftelse. Det er nu to uger siden jeg købte noget fra dem. Det gode er at jeg har fået varerne - dog noget forsinket. Men ingen kontakt til dem og hvis det sker noget med varerne har jeg ingen mulighed for at bytte dem, da jeg ingen ordrebekræftelse har. Så godt de dårlige anmeldelser på trustpilot før købet men ville give det en chance. Ingen god forretning hvis der ingen kundeservice er.

28. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En meget lang proces uden nogle hjælp

Havde købt deres guldsmede armbånd til min søster i 18 års gave. Da hun prøvet det på faldt smykket af.
Vi startet med at kontakte dem hvor vi fik af vide vi måtte komme ind til butikken for at få det lavet.
Vi kørte ind til deres shop for at få det fikset, dette var intet problem og vi fik afvide at det ville være færdig på en uge.
Pga ejerne var på ferie, dette er okay men bemærk at det kun er vedhænget der er faldet af. Jeg får også af vide at dette er et generelt problem?…
Der går derefter 2 uger før vi høre noget igen hvor vi får afvide at om en uge af, kan vi komme ind og hente det igen.
Da vi bor langt væk var det ikke noget der var en mulighed for os sådan bare lige pga en travl hverdag.
Derfor kontakter vi dem 2 dage efter for at sige at vi er forhindret i at komme og hente den fredag men om de har mulighed for at sende?
Dette bliver der aldrig svaret på…..
Vi når så enlig der ind for at opdage at butikken var en pop op og er lukket.
Vi fik afvide vi kunne komme at hente armbånd om fredag d. 26 onsdag den 1 okt, var butikken helt lukket.
Dette er vi på igen måde blevet informeret om.
Her ville jeg tilføje at jeg jo har været inde og snakke med dem lige efter hun fik det i august hvor jeg fik af vide det ville være blevet lavet på en uge…..
Jeg har nu skrevet til dem en lang besked med ordre nummer og billede beviser som de stadig ikke har svaret. Jeg har skrevet til nummeret jeg modtog beskeden fra om at det kunne hentes fra fredag og ringet til samme nummer uden svar.
Jeg må sige jeg har aldrig oplevet noget ligne det er nu slut oktober og jeg har stadig intet hørt fra dem. Nu har jeg værken information , smykke eller mine penge

3. September 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fejlet levering og mangelfuld info om forløb

Jeg har bestilt en vare som aldrig er blevet afsendt. Efter talrige henvendelser er der endeligt kommet et svar men det krævede at grave telefonnummer frem fra CVR register. Beløbet blev trukket før varen blev afsendt men efter 10 dage kom pengene retur.

3. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig service

Ved returnering af vare, er processen virkelig tung. Hjemmesiden beskriver fint, at man har 14 dage og at man skal skrive til virksomheden, inden returnering. Returfragten er for egen regning, hvilket er fint nok. MEN efter 2 henvendelser omkring returnering, uden svar, valgte jeg at sende varen retur (som beskrevet med tracking). Varen er modtaget hos virksomheden for 6 dage siden, og jeg har forsat intet hørt.
Det er dårlig stil at have en procedure, hvor kommunikation tilsyneladende kun går den ene vej. Og samtidig kræve returnering på den dyreste måde (dvs med tracking). Returfragten koster en femtedel af varens pris, så det kan snart ikke svare sig at handle hos Hang & Craft, da de også tager 50,- for levering.

9. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse

Jeg var lidt skeptisk fordi de ikke havde nogen anmeldelser men det var en rigtigt godt oplevelse at købe fra dem. Jeg bestilte et armbånd der blev leveret mindre end en uge efter jeg havde placeret ordren 😊

15. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr