Happy Tabs Bewertungen 396

TrustScore 2.5 von 5

2,3

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb een abonnement, er wordt geld afgeschreven, maar de tabletten komen niet meer. Voorheen wel. Een bericht aan klantenservice hierover heeft een paar weken later nog geen antwoord. Zijn ze faill... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik bestel al jaren bij happy tabs, maar laatste bestelling nu ruim een maand geleden nog niks ontvangen, geen reactie via klantenservice en contact formulier. Update Laat op z’n minst iet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het pakket kwam later vanwege de drukte rond de kerstdagen. Ik was hier al op voorbereid, maar toch kreeg ik extra tabletjes als tegemoetkoming. Ook was het duurzaam ingepakt met weinig onnodige verpa... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Echoing as everyone else, I have been a customer for several years now and I loved the Happy Tabs products but it has been messy since April 2025, I have only received 1 order out of 3 that were charg... Mehr ansehen

1. Kosmetikproduktanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

HappyTabs. Just like toothpaste, without the waste. Naturally whitening toothpaste tablets. The Zero Waste solution for a healthy smile. You brush we donate. Buy your Happy Tabs toothpaste tablets online today. The first natural and zero waste oral car...

2,3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuke bamboo tandenborstel met…

Leuke bamboo tandenborstel met verstelbare stuks! Nog minder afval, wiii!
De tabs gebruik ik al langer en ook tevreden van :)
Snelle levering met een extra cadeautje in de verpakking.

25. März 2022

HI Kiara,

Fijn om te horen dat je al een tijd een tevreden gebruiker bent van Happy Tabs, daar worden wij blij van :)

Wensen je een mooie dag toe!

Prima tandpasta in tabletvorm

Prima tandpasta in tabletvorm. Deze keer in potje besteld. Mooi klein, past in elk badkamerkastje en de navulling kan er vervolgens in. Makkelijk op reis mee te nemen.

24. März 2022

Antwort von Happy Tabs

Bedankt voor de mooie review P Dam! Fijn om te lezen dat je tevreden bent :)

Groetjes

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik poets voortaan met Happy tabs,

De bestelling werd heel snel geleverd. Raar idee om een tablet te moeten kauwen ipv wat tandpasta op je tandenborstel te doen. Maar als je eenmaal poetst merk je het verschil niet en weet je dat je een klein steentje bijdraagt aan een beter milieu. Heel fijn dat je een aanvulling kunt bestellen die in een kartonnen doosje is verpakt.

11. März 2022

Goedemorgen A Visser,

Super leuk om je review zo terug te lezen. Fijn dat je tevreden bent.

Voor nu een mooie dag gewenst en tot ziens! :)

Happy door HappyTabs :)

Alles was snel bezorgd, we kregen zelfs wat extraatjes en een handgeschreven bedankje! Ik ben helemaal tevreden over HappyTabs en zou er zo weer bestellen

7. März 2022

Morning Laura!

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Ja, handgeschreven briefjes , altijd leuk om het wat persoonlijker te maken, toch :)

Wij wensen je een mooie dag toe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste tandtabs tot nu toe

Beste tandtabs tot nu toe, vele geprobeerd maar de laatste jaren gebruik ik alleen nog deze.
Schuimt goed, zijn zacht en vallen snel uit elkaar. Vaak zijn de andere tabs te hard.
10+ voor deze, oftewel 5 sterren

2. März 2022

Hoi Nicky!

Bedankt voor de mooie uitgebreide review! Daar hebben andere mensen ook wat aan, dank daarvoor :)

Voor nu een mooie dag gewenst en tot ziens!

Groetjes

Zeer vriendelijke bezorging

Zeer vriendelijke bezorging. Met de hand geschreven briefje, en zelfs bamboo tandenborstel erbij gekregen. Zeer goede producten! Zelfs mijn kinderen zijn er zot van. Voor ons geen plastiek meer!

28. Februar 2022

Hoi Maite,

Wat leuk om te horen! Gelukkig bevalt het je kinderen ook :) Dankjewel voor je mooie review ❤️

heerlijk en zonder verpakkingen

heerlijk en zonder verpakkingen, kreeg mooi kadootje bij mijn bestelling, zo leuk 🤗

23. Februar 2022

Hoi Ellis,

Wat fijn dat je blij bent met de service en producten! Daar doen we het voor ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Website, verzending en producten zijn uitstekend!

Overzichtelijke website met duidelijke uitleg. Vervolgens een snelle verzending & wat ik erg fijn vond is dat er niet onnodig veel afval/verzendmateriaal wordt gebruikt. En natuurlijk volledig vrij van plastic! Love it!

Ik wist niet wat ik van tandtabs moest verwachten, maar wauw! Het werkt écht. En zoveel schuim tijdens het poetsen! Ik ben fan en heb geen enkele reden om terug te stappen naar tandpasta in plastic!

Thanks Happy Tabs! Ik ben happy!

19. Februar 2022

Hoi Kelly,

Wat een mooie review, dankjewel! Hier worden we heel blij van :)

Fijne tabs

Fijne tabs. Schuimt goed op tijdens het poetsen.

7. Februar 2022

Hoi Petra,

Dankjewel voor je review! We zijn blij te horen dat je de tabs fijn vindt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben heel blij met Happy tabs

Ik ben heel blij met Happy tabs. Niet alleen zijn mijn tanden schoner en witter, mijn hele mond voelt schoner en frisser aan.

28. Jänner 2022

Hoi Bianca!

Super leuk om jouw review terug te lezen. Fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent ! Daar doen wij het voor, Happy klanten :)

Wensen jou een mooie weekend toe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn met het hele gezin overgestapt…

We zijn met het hele gezin overgestapt op de Happytabs. De tablettjes schuimen goed na het kauwen en bij het poetsen. Ook een heerlijke frisse nasmaak, precies wat wij van een tandpasta willen.

22. Jänner 2022

Goedemorgen Laura,

Bedankt voor jouw mooi review. Super leuk om te horen dat jullie hele gezin fan is :) Daar doen wij het voor !

Wensen jullie al het beste toe!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb twee soorten tabs aangeschaft om…

Ik heb twee soorten tabs aangeschaft om uit te proberen. Ze waren snel bezorgd en met een persoonlijke noot van de verkoper :) dit kan ik waarderen. Over de tandpasta tabs zelf kan ik pas wat zeggen als ik ze langer gebruik. Vooralsnog ben ik na drie dagen dit gebruiken zeer tevreden.

6. Jänner 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prima voor de tanden maar niet voor je…

Prima voor de tanden maar niet voor je portemonnee

31. Dezember 2021

Hoi Robert,

Dank voor je review.

Fijn om te horen dat de tabs je bevallen :)

Prijzen zijn inzichtelijk op de online shop. Deze worden dus niet pas achteraf gepresenteerd...

- We zien dat je een 4Maanden supply hebt besteld €29.90/4=€7.48 p/maand Inclusief gratis verzending .

Met een abbo krijgt men op het zelfde product 20% korting. Dit komt neer op €5,99p/maand. Incl gratis verzending , dus +/- zelfde prijs als premium tube in supermarkt)

Wij zijn een hardwerkende eco-start up zonder mega budgetten zoals de gevestige multinationals. Wij kunnen dus niet tegen tandpasta tube supermarkten prijzen dit product van deze kwaliteit leveren.

Wij strijden samen tegen plastic, dus we kunnen u ook verwijzen naar wat goedkopere merken (strijden tegen plastic doen we immers samen :)

(maar dan is weer de vraag of de tabs lekker zijn ) We zijn benieuwd! Stuur ons een mail dan helpen we je op weg !

Fijne jaarwisseling alvast!

Vriendelijke groet,

Waste of money

Love the idea of this brush, but the brush really hurts my gums.... Too bad, this was a real waste of money, I'm not going to use it...

I also ordered a refill pack, unfortunately the tabs were packed in plastic...! The tabs are also quite big, I think half a tab would have been enough for brushing your teeth.

20. Dezember 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Dear Joyce,

Thank you for your message

Unfortunate to hear that you dont like the brush, indeed its a medium hardness brisle, but normaly we supply one extra soft brush(for free) (didnt you receive that one as well ? if thats not the case, send us a message and we will look into it.)

Regarding the size, yes indeed, our tabs are bit bigger than the averge toothpaste tablet on the market, most people enjoy it, we suggest you use half, it its too much for you (in that case you will get even more brushing sessions out of your refill pack)

Regarding the material, its one of the most environmental friendly solutions out there in the market.

Our inner seal bags are made from cellulose film, which is derived from renewable wood pulp. So it's basically made from a plant's cell wall, which is made from renewable plant material to eventually produce the cellulose bag.

In contrast to crude oil-based plastics, our cellulose bags are compostable (certified with OK-compost) . After the product life cycle, the cellulose film (also known as cellophane) will eventually biodegrade producing compost, co2 and h20.
(its also stated on the packaging, if you would like to know more about the transparency of our low waste packaging solutions i refer you to our blog : https://happy-tabs.com/blogs/news/pre-order-happy-tabs-refill

We wish you all the best, and a happy holiday period for you and your loved ones

Kind regards,

Team Happy Tabs

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr