Ik heb een abonnement, er wordt geld afgeschreven, maar de tabletten komen niet meer. Voorheen wel. Een bericht aan klantenservice hierover heeft een paar weken later nog geen antwoord. Zijn ze faill... Mehr ansehen
Ik bestel al jaren bij happy tabs, maar laatste bestelling nu ruim een maand geleden nog niks ontvangen, geen reactie via klantenservice en contact formulier. Update Laat op z’n minst iet... Mehr ansehen
Het pakket kwam later vanwege de drukte rond de kerstdagen. Ik was hier al op voorbereid, maar toch kreeg ik extra tabletjes als tegemoetkoming. Ook was het duurzaam ingepakt met weinig onnodige verpa... Mehr ansehen
Echoing as everyone else, I have been a customer for several years now and I loved the Happy Tabs products but it has been messy since April 2025, I have only received 1 order out of 3 that were charg... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
HappyTabs. Just like toothpaste, without the waste. Naturally whitening toothpaste tablets. The Zero Waste solution for a healthy smile. You brush we donate. Buy your Happy Tabs toothpaste tablets online today. The first natural and zero waste oral car...
Generaal Cronjéstraat, 127, 2021je, Haarlem, Niederlande
- hello@happy-tabs.com
- happy-tabs.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Levering duurt erg lang
Levering duurt erg lang, nog niet binnen.
Zo jammer, de tabletten bevallen juist wel heel goed.
Slechte communicatie en enorm lange…
Slechte communicatie en enorm lange levertijd. De tabs zelf werken wel prima.
Wacht al sinds 20 mei op mijn…
Wacht al sinds 20 mei op mijn bestelling! Paar x gemaild! Geen reactie. Dan na medio juni dat ze zaak oplossen en dag erna 12 juni pakket opsturen. 27 juni weer gemaild. Tot nu geen (re)actie.
Iemand tip voor alternatief product elders??
Niks leveren, wel geld afschrijven
Al een tijd geleden mijn abonnement opgezegd, maar ik krijg steeds mails dat er nog geleverd wordt.....er wordt NIKS geleverd maar WEL geld afgeschreven.... Geen reacties op mails. Jammer hoor. Op zich bevallen de tabs heel goed.
6 weeks waiting and still nothing
Put an order on 24th april and still nothing. Tried to contact on site support and through the "order confirmed" mail but nothing. And it seems I am not the only one whose order was never delivered ...
Teleurstellend…
Ruim twee weken geleden nieuwe tabs besteld. Ook al betaald. Volgens hun eigen website zijn ze geleverd (via PostNL) maar ik heb niets ontvangen en in mijn app van PostNL staat ook niets over een levering. Ik heb hierover een bericht gestuurd naar Happy Tabs maar na eerste reactie (we gaan er naar kijken) is er niets gebeurd… Heel jammer, want ik vond het fijne tandpastatabletten
Happy tabs Geen contact
Update
Laat op z’n minst iets weten..
Uiteindelijk toch een deel ontvangen. Maar goed ik ga opzoek naar een ander product.
Update
Na een lange tijd toch reactie en excuses gekregen en product geleverd, ik geef ze het voordeel van de twijfel.
Order never got delivered
We've always been happy with Happy Tabs yet this time we're still waiting for the order we paid for a month ago. We have emailed a few times but we don't get any response. We've been loyal customers for quite a while and have got a subscription. I really don't want to change toothpastes but it would be nice if we got our money back or our order finally got delivered. Some communication about it would also be greatly appreciated.
Fijne tabs
Fijne tabs, goede smaak, goed schuim.
De tandarts heeft nog niet geklaagd en ik gebruik ze nu al zeker 3 jaar!
Al enkele weken geprobeerd om contact…
Al enkele weken geprobeerd om contact te krijgen over stopzetten van toekomstige leveringen. Krijg geen enkele reactie op mijn mailtjes.
Altijd tevreden geweest, nu teleurgesteld
Zoals vele anderen de laatste tijd heb ik nooit problemen gehad met mijn happytabs bestellingen, in februari dan ook een maar een abonnement afgesloten. Echter werd er 2 mei geld afgeschreven maar geen verzendbevestiging of pakketje. We zijn inmiddels bijna een maand verder en ook op mijn email en ingevulde contactformulier wordt niet gereageerd... Als er iets niet goed gaat bij het bedrijf, zet dan op z'n minst een melding op de website. Ik wil m'n bestelling!
Geen levering en geen contact
Tot nu toe altijd zeer tevreden geweest met bestellingen bij Happy Tabs. Maar net als de ervaringen in de laatste paar reviews dit keer niet. Op 20 april heb ik een bestelling geplaatst welke tot op heden nog niet is verzonden. Meerdere keren geïnformeerd bij de klantenservice, maar reactie blijft uit. Een maand na dato heb ik dus geen idee wanneer ik mijn bestelling kan verwachten en 0 contact met Happy Tabs..
Update 19-06: Nog steeds geen contact met Happy Tabs helaas
Update 13-10: Pakket niet ontvangen, nooit meer reactie ontvangen op mijn e-mails en geld niet teruggekregen.
Geen klantenservice en niets ontvangen!
Ik zie dat er meerdere meldingen zijn en er wordt hierop wel gereageerd. Al ruim 2 maanden mails en telefoontjes maar geen reactie, terwijl in februari dat netjes leek. Wel afschrijven en niets leveren!
Dacht na eerdere goede ervaringen, doe een bestelling, wat een ergernis en €40 lichter.
Zo lang problemen, klinkt niet geloofwaardig.
Prima product, trage verzending
Prima product! De verzending laat echter een stuk langer op zich wachten dan op de website (1 werkdag) vermeld staat. Op een bericht via het contactformulier werd niet gereageerd. Intussen hebben we maar een nieuw potje bij de winkel gekocht...
Ik bestelde een abonnement, want dat leek me juist zo handig (in de winkel is het regelmatig op) en hoop maar dat dit niet iedere keer zo gaat...

Antwort von Happy Tabs
Geen levering en geen reactie op berichten...
Ik heb helaas dezelfde ervaring als de twee voorgaande klanten. De 15e april besteld. Nog geen updates gehad en nog geen levering. Ook na nu derde bericht, tweemaal mail en eenmaal contactformulier, geen reactie.
Daarom nu maar zo proberen iets van vooruitgang te krijgen. Product is verder top (via Odin gekocht).
Update 20 mei: nog geen product of werkende track and trace ontvangen. Erg teleurstellend.

Bestelling van 2 april nooit geleverd
Begin april een bestelling gedaan. Telkens stond er dat het nog niet ontvangen was door PostNL. Hierdoor heb ik vele e-mails gestuurd naar happy tabs en tot op heden geen reactie ontvangen. Maar wel betaald voor mijn bestelling!
Drie weken later was het verzonden naar PostNL. Keek ik op de trackingnummer werd er beschreven dat het door de brievenbus was geleverd. Terwijl dat helemaal niet zo bleek te zijn.
Ik heb eerder bij happy tabs besteld en nooit was het mis gegaan. Nu ben ik flink teleurgesteld in de service!
Op 7 mei onderstaande reactie van Happy Tabs ontvangen. Op 9 mei heb ik gereageerd op hun email. Na een week, het is vandaag 16 mei, nog geen reactie ontvangen op de compensatie die zij voorgesteld hadden!
Vandaag 5 juni, tot op heden niks meer gehoord van Happy Tabs! Jammer, de producten zijn goed maar de service die ze bieden is 100% niks! Ze kunnen beter een andere naam bedenken zoals No Respond Tabs!

Bestelling nooit ontvangen
Ik heb 18 maart een bestelling geplaatst. Nu 6 weken verder en nog steeds niks ontvangen.
Al meerdere keren een mail of bericht op de website gedaan. Maar daar krijg ik geen reactie op. En een telefoonnummer is er niet.
Erg jammer, want ik heb wel betaald, maar nooit iets ontvangen.
Update
Naar aanleiding van dit review heb ik eindelijk reactie gekregen. Ik heb ondertussen mijn geld terug gekregen, en er is beloof dat ze het alsnog opsturen.

Antwort von Happy Tabs
I ordered on their website over a month…
I ordered on their website over a month ago, and I still haven't received my package. I tried to contact them, but there has been no answer what so ever. I don't recommend this site at all. Their products are great, but it's certainly hard to get a product that never arrives

Antwort von Happy Tabs
Nooit m'n bestelling ontvangen en…
Nooit m'n bestelling ontvangen en klanten service reageert niet....

Unresponsive customer support
I have a subscription at happy tabs, and am happy with their product. However, I am very unhappy with their service recently. My order did not get delivered. I have tried reaching out to their customer support multiple times now, and haven't received any response yet. They did charge my card, so currently I paid for nothing at all.

Antwort von Happy Tabs
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.