Jeg fik min ordre med ansigtsmaling, med de fineste kort der både var personliggjort og oplyste om, hvordan vi bedst håndterer børnenes (og de voksnes) hud efter legen med malingen er slut og skal fj... Mehr ansehen
I år ændrede jeg spillereglerne som den eneste ansigtsmaler i Ebeltoft. Alle børnene fra de tyske, norske og hollandske turister samt mange andre var i dyb beundring over denne nye form for ansigtsmal... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Victoria er sådan en skøn og energisk kreativ kvinde der har en dejlig webshop. Der er glimmer, ansigtsmaling og skabeloner. Hurtig respons og levering og variation i produkter. Er du på udkig efter k... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
På min webshop finder du et håndplukket udvalg af allergivenlig ansigtsmaling, pensler, svampe og glitter tattoos i høj kvalitet til enhver festlig lejlighed. Uanset om du skal holde en fastelavnsfest, børnefødselsdag eller temafest, vil ansigtsmaling og glitter tattoos være et festligt og anderledes indslag, der vil skabe masser af glæde, kreativ leg og mindeværdig stunder.
Labrivej , 6623, Vorbasse, Dänemark
- victoria@happyfaces.dk
- happyfaces.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg elsker at handle ved Victoria
Jeg elsker at handle ved Victoria! Altid god service og en sød og personlig hilsnen med i pakken. Jeg var så uheldig at skulle bestille en vare hvor der var fejl i lagerbeholdningen af 2 omgange - Victoria sendte derfor "gaver" med i min pakke som en undskyldning og eftersendte den sidste ting som ikke havde været på lager. Jeg giver Victoria og hendes firma mine varmeste anbefalinger 🤩🥳

Kvalitetsprodukter og god service
Massere af gode produkter af høj kvalitet på Happyfaces.dk, hurtig levering og varerne er godt pakket ind. Jeg satte også pris på den håndskrevne note, det kan absolut noget og jeg er glad for at støtte en selvstændig forretningskvinde :-)

Antwort von Happy Faces
Det var ment at bestille de vare vi…
Det var nemt at bestille de vare vi skulle bruge som julegaver og hurtig levering

Antwort von Happy Faces
God og hurtig levering som altid ☺️

Antwort von Happy Faces
Hurtig levering og god information om…
Hurtig levering og god information om produkterne hver gang

Antwort von Happy Faces
Lækre produkter og god service
Lækre produkter, hurtig levering og sød personlig hilsen.
Også super service med det gratis webinar.
En lille forretning, jeg gerne vil støtte. Og så var det endda også fine priser!

Antwort von Happy Faces
Rigtig fin hjemmeside med stort udvalg
Rigtig fin hjemmeside med stort udvalg. Er vild med at det samtidig er muligt at tilmelde sig videolinks til workshops. Produkterne er gode og nemme at bruge. Ungerne er vilde med det🥳

Hurtig levering! 🤗
Som altid en fornøjelse at modtage lækre produkter, som lever op til mine forventninger

Helt igennem fantastisk
Helt igennem fantastisk! Havde bestilt en gang ansigtsmaling lørdag middag. Da ordren var lagt kom jeg i tanke om jeg måske skulle have en stencil med, så jeg kontaktede Victoria på sms og hun svarede lynhurtigt og ventede med at sende min pakke afsted. Søndag eftermiddag aflevere hun så i pakkeshop til afsendelse, og mandag morgen er min pakke leveret til døren. Fantastisk service altså, og lynhurtig levering! Tak tak tak :)

Gode produkter
Nem hjemmeside, lækre produkter og hurtig levering. Vi nyder at bruge vores nye ansigtsmaling.

Antwort von Happy Faces
Pakken kom hurtigt og det var en god og…
Pakken kom hurtigt og det var en god og personlig betjening.
Det viste sig desværre at den stencil jeg havde bestilt var udsolgt så jeg fik en tekst om jeg ville bestille en anden. Da jeg havde gjort det kom pakken lynhurtigt derefter.
Absolut det eneste er at jeg købte pakken til min datter der elsker ansigtsmaling, men jeg er begynder og omtrent så kreativ som en elefant. Hvis der havde været mulighed for at se en instruktionsvideo på hjemmesiden, eller måske der havde været mulighed for at tilkøbe noget instruktion ville jeg have været endnu mere glad.

Fantastisk
Fantastisk services.
Det er den hurtigste levering jeg nogensinde har fået fik pakken 3 dag efter jeg bestilte det er super glad for. elsker at tingene er pakket så godt ind ( en Lille bonus men en lille pose slik )
Kunne jeg giver den flere stjerner havde jeg i den grad gjordt det

Antwort von Happy Faces
Hurtig levering og super service
Hurtig levering og super service. Og så er det også lækre produkter der indtil videre ikke har givet nogle problemer med allergi eller andet på sart børnehud

Helt igennem fantastisk
Helt igennem. Fantastiske produkter. Det holder hvad der står skrevet på hjemmesiden. Og Viktoria er også altid klar til at hjælpe.
Har prøvet børn der er allergiske overfor ansigts maling. Men disse her har der aldrig været noget!
Her får du fantastiske produkter og råd hvis der er brug for det!

Antwort von Happy Faces
Altid en sød hilsen når man bestiller…
Altid en sød hilsen når man bestiller noget!
Happy-Faces levere altid produkterne hurtigt!

Altid service i top
Altid fantastisk service og hurtig levering. Super serviceminded og lækre produkter. Jeg vender altid tilbage til Happy Faces og anbefaler Victoria til alle på mine kreative veje.

Antwort von Happy Faces
Hos Victoria får man altid god…
Hos Victoria får man altid god vejledning og hurtig levering. Hun er rigtig sød til at komme med gode råd til din ansigsmaling og tilbyder også live undervisning med gide tilbud. Hos Happyfaces får man kvalitetsansigtsmaling, pensler, glimmer mm. til en fair pris

Antwort von Happy Faces
Super gode kvalitetsprodukter og god…
Super gode kvalitetsprodukter og god vejledning!

Super hjælpsom
Super hjælpsom, jeg manglede råd til splitcakes og stencil og fik hurtig svar og gose råd tilbage og så var der også hurtig levering. Jeg bestiller helt klart igen 😍

Antwort von Happy Faces
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.