Happy Pedal Bewertungen

TrustScore 4 von 5

1. Fahrradgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

HappyPedal.dk gør det nemmere at vælge en praktisk og pålidelig elcykel til hverdagen. Vi har særligt fokus på ladcykler og transportcykler, der kan bruges til børn, indkøb, arbejde og hverdagens mange ture. Hos os handler det ikke kun om at sælge en cykel. Vi lægger vægt på personlig og ærlig rådgivning, så du får en løsning, der passer til dit behov, din familie og din hverdag. Vi hjælper gerne med spørgsmål om blandt andet rækkevidde, motor, batteri, størrelse, udstyr og vedligeholdelse. Vi udvælger vores cykler med fokus på komfort, funktionalitet, sikkerhed og god værdi for pengene. Samtidig arbejder vi løbende på at forbedre både vores produkter og den service, vi tilbyder før, under og efter købet. Hos HappyPedal.dk skal det være trygt at handle. Derfor bestræber vi os på at give tydelig information, hurtige svar og en god dialog gennem hele forløbet. Skulle der opstå spørgsmål eller problemer efter leveringen, står vi naturligvis klar til at hjælpe med at finde en løsning. Vores mål er at gøre det lettere for flere at vælge cyklen i hverdagen – uanset om den skal erstatte bilen på de korte ture, bruges til transport af børn eller blot gøre den daglige transport lidt nemmere og sjovere.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

8 Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En kraftfuld ladcykel med sikkerheden i top!

Vi er enormt glade for vores ladcykel fra HappyPedal! Motoren er kraftig og cyklen er rubust. Kassen foran har dejligt meget plads og virkelig nogle gode kvalitets seler der gør det trygt når vi kører med vores datter på 1.5 år. Bruger en standard Melina babysæde i cyklen, det virker så godt og var nemt at installere. Derudover alle de nødvendige accessories med, som regn slag og solsejl, så det gør det virkelig nemt at køre i alt vejr. Klar anbefaling herfra!

3. August 2026

Super god service

Super god service. Hurtige svar og en tip top cykel. Nikolaj var meget venlig og ærlig gennem hele købsprocessen. Vi fik leveret en fin cykel meget få dage efter vi bestilte. Cyklen er super god, og klarer uden problemer dagligdagen med to børn, indkøb mm. . Vi cykler dagligt 20-30km på den, og det klarer den helt fint! Batteriet har en super god levetid og cyklen er behagelig at køre på.
Alt i alt en rigtig fin oplevelse med Happy Pedal.

10. Juni 2026

Jeg elsker min nye Happy Pedal

Jeg elsker min nye Happy Pedal. Den fungerer bare, og hele købsprocessen har været rigtig god og nem. Motoren tager virkelig fat, og det er intet problem at komme op af stejle bakker. Jeg kan specielt godt lide de små designdetaljer som f.eks. styret og hjulene, der virker meget velvalgte. Kan kun anbefale!

12. August 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bedste service og hurtig levering

Bedste service og hurtig levering!
Vi er meget positive over både motor og batteri og der er en plads til begge børn + en masse udstyr (vi har altid rejseklapvognen med på tur).

9. August 2026

Personlig service i topklasse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Happypedal og anbefaler i den grad deres ladcykel. Servicen er heller ikke at tage fejl af. Personlig og hurtig betjening. - Jeg var i kontakt med Nikolaj som har firmaet en søndag aften og allerede mandag dagen efter kunne jeg afhente min nye ladcykel. Jeg har på kort tid kørt over 300 km. med tre børn i alderen 2-10 år uden nogen former for problemer - det ruller bare. Designet på cyklen er raffineret, da alt på cyklen er sort og spiller flot sammen med trækassen varme glød og de cognacfarvede håndtag. Der er kæmpe hjælp at få fra den kraftige motor og dens 5 niveauer af asist, med tre børn i kassen og gravid i 8. måned foretrækker jeg stadig cyklen frem for at tage bilen. Og børnene elsker det. Klar anbefaling herfra.

11. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige fået leveret min ladcykel fra Happy Pedal, og jeg er super tilfreds! Nikolaj gav en god og ærlig rådgivning inden købet, og hele bestillingsprocessen var nem og hurtig. Cyklen virker solidt bygget og kører rigtig godt. Kan varmt anbefale Happy Pedal, hvis man overvejer en ladcykel!

7. August 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr