Utrolig fornøyd med mine Happy Vibes produkter. Terapi - hetten er min favoritt! For meg som sliter med kronisk aggressiv migrene er kuldeterapien hetten gir ubeskrivelig god. Et stort pluss er også a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Terapi hetten gir en enorm lindring for meg under mine migreneanfall og klaseanfall. Jeg elsker at man kan bruke den både kaldt og varmt. For min del er det skikkelig befriende å kunne trekke ned en i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har nå prøvd HappyVibes en stund, litt for dette var litt «for godt til å være sant»… Men WOOW!! Har ikke hatt det så bra på lenge at jeg trenger medisiner, og har unngått de store migreneanfallene m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
HappyVibes er din vei til naturlig smertelindring. Vi tilbyr produkter som linder smerter naturlig. Vi er en norsk nettbutikk og sender alle bestillinger med 1-3 dagers levering.
Rosenholmveien 25 , 1414, Trollåsen, Norwegen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Jeg har nå fått den nye terapi serien «Klasehodepine edition» som er helt nydelig! Jeg har kronisk klasehodepine og kronisk migrene og jeg kjøler ned nakkekrage og terapihetten i fryseren. Disse kan ta knerten på et migreneanfall, og roer ned hele nervesystemet mitt etter klasehodepine anfall. Å kunne bruke mindre medisiner er fantastisk for en kroniker som meg. Jeg er designer og liker så godt utvalget av farger og designs på alle produktene til Happy Vibes. Det gjør det stas å bruke terapi-serien🤩 Jeg er dypt takknemlig for at akkurat HappyVibes finnes, for disse produktene er de aller beste på markedet💚💖 De blir levert raskt, masse gode tilbud og et miljø rundt HappyVibes som betyr veldig mye for mange. Tusen takk fra Christine Finngaard💚
Elsker hvordan terapi serien lindrer smertene, både med bruk av varme og kulde. Jeg bruker både terapihetta og terapisleeve daglig, eneste jeg syns er synd at varmen og kulden forsvinner litt for fort får min del.

Antwort von Happyvibes.no
Er kjempe godt produkt for all smerte i hode. Den legger en liten tyngde på hode som gjør at man slapper godt av. Den er god både kald og var og lindrer hodesmerter

Antwort von Happyvibes.no
Min samboer sliter med migrene å mente denne var midt i blinken. Kald og avkjølende for hele hodet. Eneste er at den blir varm etterhvert. Så ville derfor benyttet tilbudet 2 for 1 så man kan ha en i kjøleskapet mens man bruker den andre, så bytte deretter.

Antwort von Happyvibes.no
Jeg har hatt migrene i over 20 år og vært medesin avhengig ofte noe som igjen trigga migrene. Happy vipes migrene hatten ble redningen. Når jeg brukte den i aura fasen gav den en helt utrolig og effektiv lindring så rask, og flere ganger ble migrene anfallet bremset slik at aura ikke utviklet seg til de vonde anfallene jeg ellers ville ha fått. Hatten er mest effektiv når man ligger og dekker til ansiktet da den blokkerer alt lyset. Men den har også hjulpet enormt når jeg måtte gjøre husarbeid mens jeg har migrene. Tok den på og bare fortsatte med husarbeid, noen ganger har man ikke noe valg når man har småbarn. Hatten har hjulpet mer enn ord kan beskrive. Anbefales på det sterkeste

Antwort von Happyvibes.no
jeg har 3 til 5 hodepiner hver eneste dag og ekstrem polynevropati da jeg først tørte å ta disse produktene i bruk idag så angrer jeg så absolutt ikke. kjente smertene krøp bort fra meg med engang. anbefales jaaaa

Antwort von Happyvibes.no
Dette er videresalg av Kina varer med sinnsykt prispåslag.

Antwort von Happyvibes.no
Jeg bestilte varer 1 des. Fortsatt ikke sendt el fått noen beskjed. Har sendt 2 mailen men får ikke svar på de heller. Så regner med jeg har blitt lurt. Ekstremt useriøst firma.

Antwort von Happyvibes.no
Denne terapihetten er det beste jeg har hatt på hodet i hele mitt liv. Den har en behagelig tyngde, kulden fra den gir en lettelse i hodet og den er helt lystett. Vanskelig å beskrive hvor digg den er, men min anbefaling er med hånden på hjertet 10/10. Livet blir ikke det sammen uten fremover 🤩
Posten rota bort pakken min, men kundeservice var utrolig rask med å fikse ny pakke. Utrolig god kundeservice! Å produktene svarte til forventningene.
Hetten lover mye, men innfrir null.
De reklamerer med fornøydhetsgaranti, men det koster 140kr å returnere (altså dobbelt av hva det kostet å få den tilsendt).
Bare lureri! (Dessverre…)

Antwort von Happyvibes.no
Rask levering og produkter leverer det det skal. Lindring

Antwort von Happyvibes.no
Super fornøyd, kupper migrene anfallene. Anbefales på det sterkeste hvis du har klasehodepine eller kronisk migrene. Fått en ny hverdag etter at jeg har begynt å bruke denne hetten.

Antwort von Happyvibes.no
Kjøler veldig fort og længe ned, og ikkje minst så god å sovne med mht over øyan mine 👌💚💜🧡

Rask levering.
Utrolig bra produkt for en som har stille migrene. Svimmelhet avtar etter 10-15 minutter i stedet for timer.
Anbefales!

Antwort von Happyvibes.no
Et produkt som hjelper! Samt rask levering

Antwort von Happyvibes.no
Jeg er kjempefornøyd med min terapihette. Lindrer og kjøler når hodet ikke spiller på lag. Blir julegave til alle jeg kjenner🤩

Antwort von Happyvibes.no
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.