Hardscape Bewertungen 340

TrustScore 5 von 5

4,8

Gewoon " SUPER , hetgene naar keuze , het Perfecte stuk spiderwood gekregen wat ik ook heb besteld . Ga vooral zo door met jullie webshop , Snel en Goed geleverd. Een AANRADER voor elke aquarium... Mehr ansehen

Wat kleine producten gehaald voor mijn terrarium om de Australische half/woestijn natuurlijke omgeving zo goed als mogelijk na te bootsen. Klein, maar fijn. Het is echt krijgen wat je bestelt, el... Mehr ansehen

Daar waar PlantedBox poeder ijzer en en All-in-one Lean Uitverkocht had staan, kon Hardscape dit wel direct leveren, en dus uitgeweken naar deze shop. Oude fles ca 2jaar oud, ca 2/3 leeg, is denk... Mehr ansehen

Heel makkelijk om mooie hardscape te kopen door per product te kunnen kijken. Gewoon echt uitzoeken! En daardoor nu al een grote start kunnen maken aan mijn nieuwe aquascape. Overzichtelijke website.... Mehr ansehen

1. Aquariumgeschäft

Online aquascapen? Dat kan! Alle producten staan uniek op de foto. Zo zie je altijd precies wat je koopt. Geen verkoop per kg of items waar je niets mee kan. Maar zelf online jouw eigen stenen en hout uitzoeken. Ga naar het assortiment en bekijk ons aanbod. Dit is onderverdeeld in 2 secties -Hardscape materialen -Aquaria toebehoren (zoals plantenvoeding, co2 artikelen en visvoeding)

4,8

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Snelle levering

Snelle levering, wat je op hun website ziet is ook wat je bestelt. Enige minpuntje is een stuk van het talawahout wat in de door afgebroken/geknapt was.

6. März 2026

Super netjes en professioneel

Het bestelde product werd iets later verwacht dan op de site vermeld. De volgende ochtend had ik meteen een pb met uitleg. Het product was de week erna binnen: super netjes en professioneel afgehandeld! Bedankt!

16. Februar 2026

Gewoon " Uitstekend .

Gewoon " SUPER , hetgene naar keuze , het
Perfecte stuk spiderwood gekregen wat ik
ook heb besteld .
Ga vooral zo door met jullie webshop ,
Snel en Goed geleverd.
Een AANRADER voor elke aquarium / paludarium gek .

15. Februar 2026

Very impressed!

Fast delivery, great quality, fair prices and you truly receive what you see in the photos! The only negative thing is that I didn't discover this place earlier :)

23. Februar 2026

goederen perfect ontvangen,

goederen perfect ontvangen,. helaas via DHL, die vertikt bij mij te bezorgen. Graag mogelijkheid andere verzend methoden GLS/POst nl whatever.
Bij DHL geen garantie dat ze de trap oplopen.

Helaas moet ik dit bij elke webshop doen , om misschien aandacht bij DHL te krijgen.

Mos is helaas dood.

verder alles perfect als je het in huis hebt

27. Jänner 2026