Harloesevvs Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Forfærdelig oplevelse!!!

Forfærdelig oplevelse efter en vandskade, de tror, at de kan komme når det passer ind hos dem. Umådelig dårlig service, jeg vil absolut ikke anbefale deres arbejde. Igennem forløbet med at rydde bod på vandskaden, har vi haft besøg af dem et par gange. alle dårlige oplevelser, mega øv.

vi har måtte aflåse vores garage, fordi ellers vadet en af deres medarbejder rundt inde i den, samt uden at ringe på døren, vader han ind i huset, for at tjekke radiatorer.
som fremmede menneske, går man ikke bare ind i andet menneskes hus, i de forskellige etager, og gør som det passer en.

Den medarbejder vi havde ude, har igennem hele forløbet haft en ubehagelig og provokerende tone. Samtidig med det har han gået og brokket sig, over alle vvs tingene som er lavet på huset. Jeg vil blot sige, at de er lavet af en autoriserede vvs'er.
Samt da de har skulle gøre det færdigt, ville de ikke selv indrømme de ting som de havde lavet.

Jeg kan ikke forstå, at forsikringselskaberne bruger dem hos deres kunder.

14. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig dårlig service og planlægning…

Utrolig dårlig service og planlægning af hvornår de kommer. Er ikke velforberedt, og har forkerte materialer med. Bruger lang tid på at hente de rette materialer. Brugte 2 dage på at reparere et gammelt vandrør.
Mangler i den grad kundeservice

17. Juni 2021

Brugt dem to gange

Brugt dem to gange!

1. gang var udskiftning af en tryktank efter rensetankene ved egen boring!

Det gik okey... intet at sætte på udførsel fra medarbejderen. Fandt dig ud af at deres pris for tanken var 100% mere end hvad vvs eksperten skulle have!

2. gang var der problemer med brøndpumpen.

De kom hurtigt og forsøgte at lave den... der skulle ny pumpe i og deres regnskabsafdeling oplyste, at BD i Brøndby havde pumpen til lige knap 12.000 og at man ikke kunne få den billigere andre steder.

Chefen kørte til Brøndby efter pumpen og retur..... “ han ville gerne være sikker på at den blev hentet! De timer lagde han på regningen.... ville have været billigere med taxa fra Brøndby.

Har selv konto hos BD og kunne købe pumpen til 6.000 kr!

De siger de har lav timeløn, men de tager overpris for alle dele og bruger meget tid. Så de er dyre til sidst!

Kan ikke anbefale dem!

Fik selv gang i brøndpumpen, noget de ikke vidste noget om.

8. Dezember 2020

Alt for dyre

Fik udskiftet et par vandhaner. Den efterfølgende regning var svimlende høj. Fik dog en kreditnota som resultat af vores undren over første regning, men det ændrer ikke ved et alt for højt prisniveau, selv efter kreditnotaen.

23. Dezember 2016

Upålidelig

Opgave med vandvarmer. Var meget hjælpsom i telefonen, men vendte aldrig tilbage. Så kan man ikke stole på dem. Æv.

6. November 2016

Dyre og uetiske

Husk at få alt på skrift før arbejdets udførelse - mundtlige aftaler (selv på helt standard opgaver) løbes der meget hurtigt fra.

Derudover er de væsentlige dyrere (viser det sig) end andre firmaer, så se dig rigtig godt for.

Selve arbejdets kvalitet, har jeg ikke noget at udsætte på.

12. Oktober 2016

Et ubehageligt bekendtskab

Kender ikke til deres faglige niveau men serviceniveauet er ikke pengene værd. Skulle have kigget på mit slidte skiffertag, som havde brug for noget vedligehold. Harløse kom og kiggede på det men vendte aldrig tilbage, før efter 10 dage hvor jeg ringede dem op. De afslog at ville udføre reperationerne og beklagede sig over alle de problemer de kunne komme i ved udførslen af opgaven i en meget ubehagelig tone. Afslutningsvis har de nu sendt en regning på 900 kr for rådgivningen. Det er sku lige frækt nok.

29. Mai 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr