Harmondiants

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1 ster is eigenlijk nog teveel. Wat een oplichters zeg!! Producten werken niet, je kunt voor 2€ erbij kopen dat je een 100% terugbetalingsgarantie hebt, maar niks van waar!! Dan zeggen ze ja we kunnen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichters eerste klas!Onverwoestbare beren besteld, 2 beertjes ontvangen die in mijn honden hun holle kies passen.... lang moeten wachten op levering,Zeer slechte kwaliteit. Email adres bestaat niet... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onverwoestbaar beertje besteld, kreeg een heel ander artikel dan wat ze beloofde. Het was een klein zielig behaart dingetje, wat al na een uurtje spelen kapot was. diverse keren geprobeerd met een... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Product is waardeloos. Kapot binnen enkele minuten. Ik had de aankoop via Klarna gedaan. Probleem gemeld en de op de site alles ingevuld. Dezelfde dag geaccepteerd en werd mijn betaling op 0,00 gezet.... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Onverwoestbaar beertje besteld

diverse keren geprobeerd met een mail schrijven en foto,s toegevoegd, maar krijg totaal geen contact.
Nooit meer iets bestellen bij deze zooi.

4. April 2025

eigenlijk 0 sterren

Een slecht product ontvangen. Dit zogenaamde onverwoestbare hondenspeeltje was binnen 5 minuten compleet gesloopt.
Via de website een mail gestuurd naar het mailadres wat daarbij stond, foutmelding!
Het onderstaande mailadres wat hieronder staat beschreven klopt niet.

31. März 2025

Oplichters

Oplichters, 2 besteld, binnen 5 minuten door mijn teckel gesloopt.
Kan geen contact krijgen met deze verkoper!! Dag €36
Een ervaring rijker en een illusie armer :(

19. März 2025

1 ster is al te veel

1 ster is al te veel. Geleverde speelbeer voor hond lijkt niet totaal niet op afbeelding. Is nog geen 2 euro waard. Contact lukt niet. Retour sturen kost € 10,10. Hoop dat Klarna wat kan betekenen.

31. März 2025

Troep

Ook besteld vond het al te mooi om waar te zijn gelukkig nog niet betaald.
Klarna heeft het gepauzeerd en ik ga okk niks betalen 20 sec lag oor eraf.

Kun je beter voor dat bedrag nyla bone kopen die heeft hij nu al 2 jaar.

Bedrijf reageert nergens op

27. März 2025

Zo slecht dit

Zo slecht dit. Een prul van een beertje wat onverwoestbaar zou zijn. Binnen vijf minuten aan flarden. Wél 21euro moeten betalen voor dit vod. En niemand is bereikbaar. Weer een les. Don't trust enybody. Slecht slecht slecht!

28. März 2025

Trap er niet in!

Binnen 10 minuten had mijn hond alle oren er al vanaf en opgegeten. Kreeg hele andere beren dan degene waarmee ze adverteren. Van stof en heel klein. Had er ook 2 besteld. Ze zijn niet bereikbaar via de mail, deze wordt niet afgeleverd. Ook via de app reageren ze niet. Had via Klarna besteld, hoop dat ik niet hoef te betalen voor deze prul!

27. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beren komen totaal niet overeen met de…

Beren komen totaal niet overeen met de advertentie. Ik wil de nieuwe en niet worden afgescheept met oude versies

De nieuwe versie 2025 ziet er echt anders uit dan dat ik ontvangen heb! Ik heb er overigens 2 besteld!!

En emailadres bestaat niet! Als geprijst om contact te krijgen. Ik voel me opgelicht!😡

20. März 2025

Harmondiants is een…

Harmondiants is inderdaad een fop-website. Het geleverde 'onverwoestbare hondenspeeltje' had ons hondje binnen no-time kapot gemaakt. Contact opnemen of een klacht indienen lukt niet. E-mails komen met foutmelding retour.
Bestel er niet! Je wordt opgelicht.

26. März 2025

Oplichters! Waardeloos artikel en onbereikbaar

Onverwoestbare knuffel… waardeloos prut ding!

Binnen 10 minuten was er al een been af en kwam die vulling eruit. Als je mailt naar het adres in de orderbevestiging, kan die niet worden afgeleverd. Ook via het contactformulier op de site krijg je geen contact.

19. März 2025

2 Onverslijtbare honden-speelbeertjes…

2 Onverslijtbare honden-speelbeertjes gekocht, na een week totaal versleten en beiden een open ruggetje met de ingewanden eruit. Afbeeldingen uit de advertentie kloppen totaal niet met geleverde artikelen, Per mail niet te bereiken en mail komt steeds terug al zijnde dat het adres niet klopt.
We kunnen dit niet anders beoordelen dan dat dit oplichters zijn en mogelijke alleen tussenhandelaren o.t.w. "Dropshippers"

22. März 2025

Tuig van de richel!!

Tuig van de richel!!! Weer zo’n nep site!!! Lekker die oplichterij en het levert hen ook nog geld op!! En het ergste is dat zij er ook nog mee wegkomen, want ze zijn niet te traceren!! Hun ouders zullen wel trots op ze zijn, pfffffff

26. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr