Har i dag været en tur forbi med min franske bulldog. Man mødes af en rigtig sød dame i venteværelset, ved skrivebordet. Og efterfølgende en super sød dyrlæge Marcus. Det er min første gang på klinikk... Mehr ansehen
Vi har i dag sagt farvel til vores kat Bodil, som har været en del af vores familie i næsten 16år. Og vi har fået en fantastisk professionel hjælp, hos Haslev dyreklinik. Og et speciel tak, til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi er for nylig skiftet til Haslev Dyreklinik fra vores tidligere dyrlæge i Næstved, og det har været det helt rigtige valg. Vi ønskede at samle alle vores dyr ét sted – især fordi vi allerede kom... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fuldstændigt fantastisk oplevelse jeg havde! Michael er en dyrlæge der ikke bare ved hvad han taler om men også er empatisk, lyttende , dygtig og beslutsom … han kan rumme man er nervøs og elsker sin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dit kæledyrs næstbedste ven. Haslev Dyreklinik er bygget i 1992. Klinikken blev udvidet i 2006, og fremtræder i dag som en veludstyret moderne dyreklinik. Haslev Dyreklinik tager sig af familiedyr: hund, kat, kaniner, marsvin og fugle. Det er klini...
Bækvej 7, 4690, Haslev, Dänemark
- haslevdyreklinik.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk behandling
Fantastisk behandling - øjenooeretion - tandbehandling af virkelig kompetente dyrlæger
Altid omhyggelige
Altid omhyggelige, og omsorgsfulde både overfor dyr og ejer.
Dygtige og billige priser
Kan varmt anbefales
Verdens bedste og empatiske øjendyrlæge
Min kat som var blevet opereret hos en anden dyrlæge for et stort hornhindesår i øjet, fik pludselig brug for akut hjælp og her trådte Tommy til uden at tøve. Han tog sig god tid, undersøgte øjet meget grundigt, han var meget rolig og omsorgsfuld, det smittede af på både mig og katten. Han var rigtig god til at forklare hvad der skulle ske. Rødkål som katten hedder, har det godt nu. Personalet ved skranken og telefonen var super professionelle og smilende, så jeg kan kun varmt anbefale Haslev Dyreklinik.
Fantastisk behandling 5 stjerner
Fantastisk behandling 5 stjerner
Jeg var så heldig at få en akut tid her i ferien hos Haslev Dyreklinik, min Border Terrier skulle have tømt sine analsække. Dyrlægen var meget professionel og empatisk, så stor ros fra mig.
Det var første gang jeg var hos Haslev Dyreklinik, men ikke sidste gang, jeg kører gerne fra Næstved for at få så god service og møde så empatiske dyrlæger og personale.
PRISER???
Hvorfor helv…. er jeres priser ikke offentlig tilgængelig som hos alle andre dyrlæger??!….lugter mystisk, og går hellere til anden dyrlæge i området der ikke synes hemmeligholdelse af deres priser er kundevenlig!

Antwort von Haslev Dyreklinik, dit kæledyrs næstbedste ven.
Uden tvivl det mest dygtige og empatiske personale er, at finde hos Haslev dyrelægerne.
Dygtige, yderst kompetente og ikke mindst empatiske dyrelæger og personale der er, at finde her hos Haslev dyrelæger.
Jeg kører gerne fra Stevns mod Haslev for, at få en god oplevelse for både mig som ejer og min hund Boris.
Fantastisk behandling.
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Haslev Dyreklinik, vores maine coon fik fjernet en byld under det ene øje, og vi følte os trykke ved at det var dem, der skulle stå for operationen!! Vi er virkelig tilfreds både med resultatet samt behandlingen efterfølgende.
Da jeg havde vores 3 måneder gammel datter med, var de så søde at jeg måtte give hende mad samt ren ble hos dem også, det synes jeg personligt er god service i hvert fald 👍🐈
Oplevede desværre en ret så hårdhændet…
Oplevede desværre en ret så hårdhændet håndtering af vor 7 mdr gamle Golden retriever.
Ingen indlevelse fra start, og et forsøg på kontrol af betændt og hævet øje blev udført meget håndfast af behandler.
Efter 2 forgæves forsøg, må jeg træde ind og stoppe behandleren omgående!
Vores hund var bange og bed ud efter ham, hvilket jeg ganske udenmærket kunne forstå.
Jeg beder selv om at få udleveret øjendråber, hvilket behandler modvilligt udleverer.
Han mener hunden skal i narkose og undersøges nærmere, hvilket jeg nægter.
Hun er den kærligste og meget tillidsfulde hund, men oplevede hende som meget bange og skræmt efter mødet med behandleren.
Vi har nu de seneste 48 timer givet vores hund øjendråber mod betændelse, og det er gået iorden igen.
Jeg håber Haslev Dyreklinik vil tage denne efterkritik til sig, da jeg ikke mener pågældende behandler burde være berettiget til at have med dyr at gøre.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse. Vores hund blev fejlopereret og døde 6 dage efter..
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse. Vores hund blev fejlopereret og de ville ikke erkende det.
God og effektiv behandling af mine…
God og effektiv behandling af mine marsvin 🙂👍
5 stjerner herfra
5 stjerner herfra. Dyrlægen tager sig god tid til at forklare hvordan og hvorledes operationen kommer til at foregå, og hunden får lov til først at slappe af inden operationen, samt får lov at vågne og komme til sig selv igen efter. Virker professionelle i forhold til andre øjenlæger vi har været hos. Stor ros!
Gode og trygge rammer og meget…
Gode og trygge rammer og meget professionel.

Antwort von Haslev Dyreklinik, dit kæledyrs næstbedste ven.
God behandling hele vejen.
god og hurtig behandling
god og hurtig behandling, hvor der blev vist stor fleksibilitet ifm. vi havde taget fejl af tidspunktet, men alligevel fik en tid samme dag - lidt senere
Fantastisk positivt og trygt personale
Vi har kun gode oplevelser kenzo vores 5årig hund elsker når vi siger den skal til dyrlæge den gør og er glad vi får tit klippet negle hos jer og alle kan lide at klippe negle på kenzo da han er så tryg og nem i har gjort det så godt så han er mega glad når man siger dyrlæge vi har kun ros til jer alle vi kan kun anbefale at andre bruger jer også
Tæve skulle have røntgen og øjentest…
Tæve skulle have røntgen og øjentest før parring. alt gik super.
Super sted for dig og dine dyr 🐱🐶❤
God tid
God tid, god beskrivelse af problemet, god behandling af dyret
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.