Jeg betaler for IKKE at se reklamer, alligevel bliver jeg sporadisk udsat for det. Billedkvaliteten er ekseptionelt dårlig, flade farver, det hakker helt vildt når man ser noget..og så loader lyde... Mehr ansehen
Tilslutter mig rækken af dårlige anmeldelser. Virkelig ringe streaming tjeneste. Mængden af tilgængeligt indhold skraber virkelig bunden i Danmark. Jeg oprettede i sin tid halv pris abonnement som sta... Mehr ansehen
Det er helt uhørt at man snyder kunder med livstids- abonnementer og ovenikøbet fjerner HD. Og Latterligt ringe indhold og så ovenikøbet fuldstændig infesteret med WOKE. Fat nu, at vi betaler fo... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
HBOMax/TNT Sport - Guilty of False Advertising - Don't Trust Them
I saw HBOMax/TNT advertising, stating that they would be showing ALL Champions League matches from the Quarter-finals onwards. Being a Liverpool fan I was persuaded to take out a subscription. Settled down to watch tonight's match, only to find the 2nd leg was switched to AMAZON Prime.
Contacted HBOMax to complain and was just fobbed off by "Oh, sorry for the inconvenience, but you can watch it for Free on Amazon." No, I can't if I have already had a free Amazon Prime trial within the last 12 months!
Surely this is a case of false advertising, to state you are going to show ALL matches, but then only show some. I have been a sports subscriber to Eurosport and Discovery channel for many years, now both under the TNT/HBOMax umbrella and never had this problem before. Especially to make a change so very late. Spoke to DEB and she just said "We're sorry we didn't know this was going to happen." What!
My advice, don't trust any of the sports advertising on HBOMax and just expect rubbish customer service from these folks. Its obvious they are just so big now they can afford to give bad customer service and expect to get away with it. I will be cancelling my subscription as they cannot be trusted and their advertising full falsehoods.
De kan ikke anbefales
De kan ikke anbefales. Brug NetFlix i stedet.
Loyalitet straffes
Jeg skriver dette som en mangeårig kunde med et “livstidsabonnement”, en ordning, der pr. definition bør sikre stabilitet og forudsigelighed i både vilkår og værdi.
Jeg er imidlertid nu af HBO Max' kundeservice blevet informeret om, at jeg for at få adgang til sportspakken enten skal opgive mit eksisterende abonnement eller oprette et yderligere, separat abonnement ved siden af - hvortil jeg så vil kunne tilkøbe sportspakken. Kundeservice anbefaler altså eksplicit, at jeg opretholder flere parallelle abonnementer for at opnå fuld adgang. Say what?!
Dette rejser en række alvorlige spørgsmål:
• Hvorfor er det ikke teknisk eller kommercielt muligt at udvide et eksisterende abonnement med yderligere services?
• Hvorfor bliver loyale kunder reelt straffet for tidlig adoption og langsigtet engagement?
• Hvordan harmonerer det at opretholde flere abonnementer for én bruger med principper om transparens og fair behandling af forbrugere?
Dette er en strukturel beslutning, som tilsyneladende stiller jeres mest loyale kunder ringere, samtidig med at omsætningen øges gennem tvungen duplikering.
Man må forvente, at en virksomhed af jeres størrelse værner om integriteten i sine abonnementsmodeller - ikke underminerer dem gennem uigennemsigtige begrænsninger og workaround-baserede “løsninger".
Jeg vil gerne høre fra ledelsen i HBO Max om dette er en bevidst kommerciel strategi, hvordan det stemmer overens med jeres erklærede kundecentrerede værdier, og om vi berørte kunder kan forvente en løsning?
Max Sport - betal for at se reklamer
Det er ganske enkelt optrækkeri at forlange ekstra betaling for sport, som så bliver afbrudt af reklamer på samme måde, som hvis ikke betalte ekstra
Max svarer "sådan er det bare" når man klager.
Selve app'en fungerer ofte meget dårligt og kræver afinstallation og geninstallering for at komme i gang igen... max svarer på henvendelser "sådan er det bare"
med den yderst ringe karakter er det tydeligt at de er fløjtende ligeglade... fordi de har monopol på meget sport.
Havde brug for Eurosport og abonnerede.
Havde brug for Eurosport og abonnerede.
Ville også se film og serier.
Stort set er der masser af gamle gamle film og serierne var uinteressante (kedelige).
Da jeg afmelder abonnementet får man en 'dummebøde' 110 kr.
Noget grådigt.
Så aldrig mere HBO.MAX
7reklemer hver 15min
7reklemer hver 15min. Nu stopper festen. Der er ingengang nogle nye film eller serier. Og til disse priser takker jeg 100% af igen. jeg vil ikke være til grin for mine egne penge
Meget dårligt kan siges om HBO
Meget dårligt kan siges om HBO. Bl.a. behandlingen af kunder med "evighedsrabat", elendigt udbud af serier og film og fuldstændig ublu mængde af reklamer - som alt for ofte er casinorelateret.
Ikke pengene værd
Billedkvaliteten er ekseptionelt dårlig, flade farver, det hakker helt vildt når man ser noget..og så loader lyden hurtigere end billedet, hvilket resulterer i, at jeg altid går glip af de første 30-60 sekunder af hvad jeg starter.
Utroligt så langt bagud Hbo max er i den teknologiske udvikling i forhold til alle andre streaming tjenester.
Ser frem til at det gode indhold flytter over til Netflix.
HBO MAX: 0 underholdning, max woke og snyder kunder.
Og Latterligt ringe indhold og så ovenikøbet fuldstændig infesteret med WOKE.
Fat nu, at vi betaler for underholdning og ikke politisk propaganda.
Hvis man kunne give minus stjerner, så havde I fået det.
Tilkøbte sport for at se Curling
Tilkøbte sport for at se Curling. Der er så meget reklame at jeg ikke gider se det. Og det betaler jeg for. Virkeligt til grin.
Afmelder så snart som muligt.
HBO MAX er komplet egoister
Jeres reklame blokke er nu udvidet med reklame blokke for jeres eget indhold.... man kan ikke sige om man kan lide en film eller en serie...
Jeg er så træt af HBO MAX, og når man gennemgår jeres samarbejds liste med over 170 partnere som i deler en oplysninger med, med mindre man går ind og fjerner ens consent, så bliver man træt...
Tak for live OL
Hej HBO
Hvor er det fedt I sender OL live. Hos jer kan jeg se alt det jeg ikke kan se på DR og TV2. Tak for det
Livstidsabbonnement min bare
Jeg tegnede livstids abbonnement til 50 % da de kørte den kampagne. Det indehold 4k streaming. De fjernede 4k på et tidspunkt, men gav mig det igen da jeg klagede. For nogle måneder siden fjernede de det igen. Jeg har klaget og bedt om refusion samt om at de giver mig det abbonnment jeg tegnede livstid på.
Radiotavshed. De er 100% ligeglade.
Rent fusk.
Til grin for dine egen penge!
Hold jer langt væk fra det reklame befængte joke af en streamingtjenesten!
Det er så meget til grin at man skal betale 79.- kroner pr mdr for at skulle plages med reklamer hver 15 min!
Sikke en rådden forretningsmodel !!
Ringe indhold og meget lidt fornyelse.
Opsagt d.d. efter et års forbrug. De 2 stjerner er for den søde servicemedarbejder som hjalp med at afmelde abonnementet. Tak Frederikke
Reklamer selvom man har betalt for at slippe for dem
Betaler ekstra for at slippe for reklamer, men det sidste år har Hbo max sendt reklamer af 3 min. varighed flere gange i timen ( ca. hvert kvarter) i sportsbegivenheder..
Virkelig dårlig app
Virkelig dårlig app. Dårlig billedkvalitet og crasher stort set hver gsng der er reklamer. Så man er nød til at starter app op igen
Manglene nyt indhold
Manglene nyt indhold. Savner Discovery Plus. Det var meget bedre.
Desværre er streamingen i dårlig…
Desværre er streamingen i dårlig kvalitet.
Når man ser film, hakker billedet, og derved bliver lyden også langsomt.
Har ikke problemer ved andre streamingtjenester.
Øv! -SÅ ærgerligt at alt det gode bliver slettet! ☹️
Øv!
Jeg havde sådan glædet mig til at have HBOMAX, eller D-Play, som det hed, da jeg startede med at abonnere på det. Men alt det tv jeg kunne li på kanalen er blevet fjernet, uden at jeg nåede at se det færdigt.
Jeg kan nævne flere udsendelser som den danske dokumentar UBÅDSSAGEN, mange sæsoner og afsnit i serien FORBRYDELSER SOM RYSTEDE DANMARK, SEBASTIAN RICHELSEN som fortæller om SERIMORDERE, og nu som er allermest træls: den danske serie SPØGELSESJÆGERNE!!!
Og der er flere! Adskillelige afsnit i serien “PROFIL AF EN MORDER” og mange sæsoner og afsnit af POLITIJAGT til eksempel!
Jamen for #%@*% da også altså!
Hvorfor fjerner de så gode og efterhånden lidt Cult udsendelser. Ubådssagen blev fjernet da det hed D-Play, men resten er fjernet mens det var HBOMAX.
Jeg tør efterhånden næsten vædde med at flere af de ting jeg synes er sjove forsvinder, som fx Strøgvagterne eller noget andet dansk, og det er bare klart de danske ting, der gør at app’en skiller sig ud!
Øv siger jeg bare. Gider ikke at abonnere på HBOMAX mere nu.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.