Maria er super dygtig og professionel. Altid bliver man mødt af et skønt smil og der bliver spurgt ind til, om den sidste behandling fungerede eller om det skal ændres. Mine gigtsmerter er næste... Mehr ansehen
Maria er mega dygtig og super proffesionel i alle de behandlinger jeg har fået hos hende de sidste mange år. Hun står altid klar med gode råd og løsninger på ens udfordringer. Derudover har hun nogle... Mehr ansehen
Nemt at finde rundt på hjemmesiden, stort udvalg af lækre produkter 😊 Super hurtig levering.
Altid rigtig god service hos Maria , både når det handler om behandlinger eller alle de gode varer man kan købe hos hende
Jeg tilbyder fysiurgisk RAB massage og Zoneterapi hvilke jeg også er RAB godkendt i. Har en masse ekstra kurser indenfor massage og zoneterapi. Jeg tilbyder også akupunktur 2000, mod smerter og hjælp til fertilitet. Derover har jeg en gigalaser til skades og smertebehandling. Fedtfrysning. EMSSeat og EMSSculpting. Beauty Angel lys. Tilbyder også pedicure, manicure, hårfjerning med voks og sugaring, farve af vipper og bryn og Lash lift og japansk liftning. Derover har jeg en webshop med produkter til hjemmepleje fra BCL spa Danmark, Voesh, Tolure, Deluxe mascara, Hemp Nation. HEVI sugaring. Salcura. Outload. Smør dig ind.
Hedevej 1, 2640, Hedehusene, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Nemt at finde rundt på hjemmesiden, stort udvalg af lækre produkter 😊
Super hurtig levering.

Antwort von Hedehusene Massage og zoneterapi
Super god service og så er Maria bare en ener, dejlig personlighed.

Antwort von Hedehusene Massage og zoneterapi
Super glade for produkterne, altid de bedste:)
Hurtig levering - anbefaling herfra

Antwort von Hedehusene Massage og zoneterapi
God og sød behandler. Kan helt klart anbefale Maria, hun har fjernet mine rygsmerter! Kæmpe anbefaling

Antwort von Hedehusene Massage og zoneterapi
Maria Zeyn er en stjerne - altid tilgængelig, hjælpsom og tid til en lille sludder. Maria har lavet en “ “julekalender” med nye gode tilbud hver dag i december - kæmpe hit, synes jeg.
Man føler sig meget velkommen hos Maria.

Antwort von Hedehusene Massage og zoneterapi
Lækre produkter til gode priser.
Maria er altid klar med gode råd, kan klart anbefale.

Antwort von Hedehusene Massage og zoneterapi
Som altid lækre og gode produkter og super service.

Antwort von Hedehusene Massage og zoneterapi
Handlet på nettet om aftenen. Dagen efter om formiddagen var ordren klar til at blive afhentet (jeg havde selv valgt at afhente). Super hurtig ekspedition.

Antwort von Hedehusene Massage og zoneterapi
Altid tid til gode råd og altid smilende og imødekommende. De bedste produkter.

Antwort von Hedehusene Massage og zoneterapi
Super sød og professionel massør.
Hun er så dygtig, lytter og ved hvad hun gør. Fik 120 minutter. Det var hårdt, men meget meget godt. Kan varmt anbefales

Antwort von Hedehusene Massage og zoneterapi
Kæmpe anbefaling! Fik lavet lash lift inkl farve og mine vipper er blevet så pæne. Klinken er dejlig ren og man føler sig i så gode hænder. Kommer klart tilbage

Antwort von Hedehusene Massage og zoneterapi
Altid god service både når der er brug for behandling og køb i webshoppen 👍