Heliumballoner Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte en ballon port i sølv. Leveringstiden kan jeg ikke klage over, men… Hjemmesiden lovede “ Vi har inkluderet klare instruktioner i hver pakke, hvilket gør det nemt at skabe denne fantastiske... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi bestilte forskellige ballon pakker, nogle ballon holdere (der kom meget støvede) og en gasbeholder/heliumbeholder til 100 stk balloner. Helium ragte til 17 stk og vi betalte 800 kr. For gasen. Så... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God hjælp, da en vare viste sig at være i restordre. Smukke balloner i god kvalitet og helium, der var nem at betjene. Nem påføring med ballonsnor - bemærk dog, at disse ikke er "blæstsikre", så der... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine produkter, hurtig levering og perfekt kundeservice. Jeg havde bestilt helium og hi float, men der var desværre gået hul på hi float, selvom den var pakket forsvarligt ind i bobbelplast, s... Mehr ansehen

1. Luftballongeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Heliumballoner.dk leverer alt i helium, balloner og tilbehør til private og virksomheder i både Danmark og Sverige

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service og gode priser

Fremragende service og gode priser. Har ikke før oplevet så serviceminded en virksomhed, havde bestilt for lidt balloner og der manglede helium, men de svarede sent dagen før, og kl 16.00 dagen efter havde jeg modtaget dele hele, tak for den hurtige og effektive håndtering, det er værdsat.

6. Juni 2020

Antwort von Heliumballoner

Hej Jens :) Tak for dine 5 stjerner, det var godt vi fik løst det så i kunne få en god fest :)

Håber du får en rigtig god sommer.

Ballonfest med helium 🎈🎈🎈

Vi var lidt sent ude med at få bestilt men det klarede I også. Vi takker for Jeres hjælpsomhed uden Jer var festen ikke blevet så god. Vi bestiller helt sikkert hos Jer næste gang.

6. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ødelagt børnefødselsdag og dårlig stil.

Vi skulle holde børnefødselsdag og havde bestilt en heliumtank til 50 balloner.

Vi købte derefter nogle helt almindelige balloner i Brugsen, som i oppustet tilstand svarer til, lidt mindre end de 30 cm. som heliumballoner reklamerer med.
Da børnene skulle til at have deres balloner, viste det sig dog at der kun var helium til ca. 23 balloner.
En masse triste ansigter hos de mange børn.
Ved kontakt til firmaet, ville de slet ikke høre på vores klage, da vi skam skulle have købt ballonerne hos dem.
Det kan da ikke passe at det skal være et krav og at man så bagefter vælger at være TOTALT ligeglade med kunden.

SIDSTE gang vi handler hos sådan et snydefirma.

11. Mai 2020

Kære Camilla

Tak for vores korrespondance tidligere.
Som jeg skrev er jeg rigtig ked af din oplevelse om at der ikke var nok balloner til jeres fødselsdag.
Det er aldrig vores intention at vildlede vores kunder, derfor har vi under alle produkter en beskrivelse af hvor meget helium en beholder rækker til. Det er placeret meget tydeligt lige under produktet. Dertil har vi et ballonskema der også viser det samt en chat vores kunder altid kan skrive på mellem kl. 8-22 alle ugens dage.

Som du skriver har du købt helium til 50 balloner. Du sendte et billede af de balloner i brugte hvor der hverken fremgik størrelse eller om de var egnet til helium. Vi reklamerer korrekt med at der er til 50 stk. balloner i 25 cm størrelse. Hvis der bruges 30 cm balloner som du skriver er der til 23-27 stk. Dette svarer meget godt overens med det antal du skriver. Som jeg skrev i mailen er det vigtigt at man ikke puster balloner for meget op da der så er til et mindre antal balloner.

Jeg er ked af du opfatter os som ligeglade, det er vi på ingen måde. Vi anbefaler korrekt altid at købe vores balloner, da vi dermed kan stå inde for kvaliteten samt at helium rækker langt nok, og man ikke står med en kedelig oplevelse.

Trods at vi mener at vi har leveret hvad vi lovede ud fra det antal balloner du skrev, så beklagede jeg mange gange den oplevelse du havde haft, og sendte dig en rabat kode på 20% som kunne bruges på alle produkter på siden, også dem på tilbud.
Hvis du havde sendt et billede af en pose med balloner godkendt til helium, samt i størrelsen 25 cm, ja så havde vi sikkert krediteret hele ordren. Dette tiltrods for at vi skriver under alle produkter at vi ikke kan garantere svævetid og antal hvis ikke det er vores balloner som er anvendt.

Så jeg må igen sige at jeg er ked af din oplevelse, og at det trods vores ihærdige forsøg har resulteret i denne kedelige anmeldelse.

God oplevelse!

Fint udvalg, gode priser og meget hurtig levering!

Vi er meget tilfredse med hele oplevelsen.

22. März 2020

Hej Tanja

Mange tak for din uopfordrede anmeldelse, den er meget værdsat :)

Rigtig god dag

Heliumballoner.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr