Hemie Bewertungen 97

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Får inga förslag utifrån vad man angett att man söker. De mailar ut att det finns potentiella matchningar och för att se dessa behöver man betala. När man väl betalat så finns inga matchningar i lista... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag hittade Hemie för ca 3 år sedan, efter att ha försökt byta min lägenhet på diverse sajter under minst 5 år. Efter 3 månader och flera intressanta bytesobjekt hittade jag min drömlägenhet och fick... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättenöjd med Hemie! enkel att använda för alla. Lättöverskådlig, enkelt att hitta funktioner, alla matchningar och intressen sparade för sitt eget minne. Är mitt i ett byte tack vare sidan. Ha... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har fått intresseanmälningar men inga efter mina önskemål. Får bytesförslag ofta på svindyra lägenheter och inte i områden som jag angett intresse för. Värsta att det inte går lätt att avsluta prenu... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Wohnungswirtschaftsunternehmen
  2. Wohnungsvermietungsagentur
  3. Immobilienvermittlung

Vom Unternehmen geschrieben

Hemie är en plattform för dig som vill byta hyreslägenhet till något som passar din livssituation bättre. Vi visar relevanta bytesförslag och gör det enkelt att ta ställning och visa intresse. Målet är att hjälpa fler att hitta ett hem som passar deras vardag.

• Vasagatan 13A, 17267, Sundbyberg, Schweden

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 38 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick en lägenhet väldigt fort

Fick en lägenhet väldigt fort, professionella svar och trevligt bemötande. Kanon.

20. November 2023

Antwort von Hemie

Tack för ditt positiva omdöme! Det är glädjande att höra att du snabbt fick en lägenhet och upplevde våra svar som professionella samt bemötandet som trevligt. Vi strävar efter att ge den bästa möjliga servicen, och din feedback bekräftar att vi är på rätt väg.

Otroligt bra och smidigt

Otroligt bra och smidigt, mycket hjälpsamma!

20. November 2023

Antwort von Hemie

Tack för dina vänliga ord! Det är fantastiskt att höra att du tycker att vår tjänst är både bra och smidig, och att du upplever oss som mycket hjälpsamma. Vi strävar alltid efter att göra våra kunders upplevelse så positiv som möjligt.

Otroligt smidig tjänst

Antwort von Hemie

Tack för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du tyckte vår tjänst var smidig. Vi arbetar hårt för att säkerställa en effektiv och användarvänlig upplevelse, så dina ord betyder mycket för oss.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

The room is cold the boxyy app always…

The room is cold the boxyy app always with problem. You must to be always connected to wifi /5g for to go in your house that's crazy!

Hej Elino,

I'm sorry to hear about the issues with the cold and the app. To address these concerns, please report the problems directly to the landlord. You can either use the app for this purpose or send an email to info@sbsstudent.se. They will assist you with the problems you're facing.

Best regards,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Är nöjd med lägenheten och platsen

Är nöjd med lägenheten och platsen, är dock mindre nöjd med skötsel av tvättstuga och korridorer. Det är under all kritik.

Antwort von Hemie

Det glädjer mig att höra att du är nöjd med lägenheten och dess läge. Angående dina synpunkter på skötseln av tvättstugan och korridorerna, vänligen kontakta hyresvärden direkt för att framföra dina åsikter och eventuella förbättringsförslag. Du kan nå dem på e-postadressen info@sbsstudent.se.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt, smidigt och snabbt.

Mycket nöjd! Enkel och snabb tjänst, där man lätt kan söka efter nya bostäder. Uppdateras väldigt fort också. Rekommenderas.

16. November 2023

Antwort von Hemie

Tack för ditt positiva omdöme! Det är glädjande att höra att du är nöjd med tjänstens enkelhet och snabbhet, samt uppskattar vår snabba uppdatering av bostadsutbudet. Din rekommendation betyder mycket för oss.

Mycket trevlig personal

Mycket trevlig personal, snabb service och ser verkligen hyresgästens behov. Dem ser sina hyresgäster och gör deras yttersta för att uppfylla ens behov i högsta grad. Mycket bra!!

16. November 2023

Antwort von Hemie

Tack för din feedback! Det gläder oss att du är nöjd med vår personal och service. Vi strävar alltid efter att möta våra hyresgästers behov och din upplevelse bekräftar att vi är på rätt väg.

Bra utbud & aktiva användare

Bra utbud & aktiva användare, på söder iallafall där jag letar

4. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Hemie

Tack för din feedback! Det är glädjande att höra att du är nöjd med vårt utbud och de aktiva användarna, särskilt i Söder där du letar. Vi arbetar ständigt för att upprätthålla ett brett och attraktivt utbud.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt bra koncept och definitivt…

Väldigt bra koncept och definitivt något som behövs då det är svårt nog att hitta en bostad

14. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Hemie

Tack för dina uppmuntrande ord! Det är fantastiskt att höra att du uppskattar vårt koncept och ser värdet i det, särskilt med tanke på utmaningarna att hitta en bostad. Vi är glada att kunna bidra till att göra bostadssökandet lättare och mer tillgängligt.

André

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr