Hemsida24 Bewertungen 824

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill ge Richard mina allra bästa rekommendationer. Under hela processen har han varit mycket professionell, hjälpsam och snabb i sin återkoppling. Han har hjälpt mig med avslutanden, förnyel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har varit kund i snart 20 år och efter lite missförstånd i uppsägning av delar av tjänsterna som hade hamnat under annat bolagsnamn började den tråkiga följetången men efter att förklarat läge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltså! Efter strul & missförstånd hit & dit kom Tone & bara löste allt! Gravid och noll tålamod som jag har hade Tone löst det på ett helt perfekt sätt innan jag ens hade hunnit tänka på det igen! B... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev uppringd av en säljare som tyvärr inte var riktig ärligt mig mig kändes det som, när hon pratade om kostnad för att skydda min hemsida mot intrång. Säljaren sade att hon kom från Hemsida 24. Tyvä... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Unternehmensdienstleistungen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hemsida24 är ett lättanvänt hemsideverktyg som hjälper dig att skapa en professionell och unik hemsida. Vi har över 14 000 nöjda kunder. Skapa snabbt och enkelt en professionell hemsida eller e-handel – helt utan förkunskaper. Med Hemsida24:s verktyg och fantastiska support blir det enkelt för dig att lyckas med din hemsida! Skapa ett konto idag på www.hemsida24.se!

Kontaktinformationen

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Håll er borta från Hemsida24

Håll er borta från Hemsida24! Vi har blivit jagade av Intrum för ett krav som påstås röra 2024, men där fakturan visar 2026. När vi ställer frågor om vilken period detta faktiskt avser eller vad vi ens betalar för, får vi inga som helst tydliga svar. Det är totalt otransparent och känns som ett rent scam-försök.

Kontakte på deras faktureringsavdelning är under all kritik. De hittade till slut en gammal chatt där vi faktiskt hade sagt upp tjänsten, men försökte då slingra sig genom att påstå att det var ”fel person” som gjort uppsägningen. Att komma med krav två år senare på grund av interna teknikaliteter är inget annat än ett sätt att försöka pressa pengar ur folk.

Utöver deras fula affärsmetoder var själva hemsidebyggaren helt värdelös när vi använde den och sen dess ser det inte ut att ha utvecklats så mycket.

Gör er själva en tjänst och välj marknadsledare som Squarespace eller Wix istället – de har fungerande verktyg och professionell hantering, och är även mer prisvärda.

Spara era pengar och välj vad som helst utom det här. Dom kommer säkert bemöta detta med att det är "vårt" fel men men jag hoppas att detta varnar någon från deras tjänst.

27. Februar 2026

Hej Karl,

Tack för din feedback. Vi vill gärna bemöta det du beskriver.

Kravet avsåg en faktura från 2024. Att Intrum anger 2026 beror på att det är året då ärendet skickades vidare och kravet mottogs – inte vilken period tjänsten avser. Perioden framgår tydligt på fakturan och har även förtydligats i vår dialog med er.

Den chattkontakt du hänvisar till innehöll ingen bekräftad uppsägning. I chatten ställdes en fråga om hur man säger upp tjänsten, varpå vi hänvisade till att uppsägning behöver ske skriftligen via e-post från den adress som är registrerad på kontot. Något sådant mejl inkom aldrig, och därför registrerades ingen uppsägning. Att ställa en fråga om uppsägning i anonym chatt är tyvärr inte detsamma som en giltig uppsägning enligt våra allmänna villkor, där det framgår att uppsägning ska ske skriftligen senast dagen innan abonnemangsperioden löper ut.

Trots detta valde vi att återkalla och kreditera fakturan som en goodwill-åtgärd, i syfte att hitta en lösning och avsluta ärendet på ett smidigt sätt.

Vi beklagar att du upplevt situationen som otydlig och tar med oss din feedback framåt. Ärendet är nu avslutat men du är varmt välkommen åter om det skulle vara något annat du funderar över. Vi tackar för din tid som kund hos oss!

Vänliga Hälsningar,

Bra Hjälp

Josefina var till stor hjälp och tålmodig med mig trots mina olika krav och misstag. Tack Josefina
Mvh Christel

24. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb och bra hantering av supporten

Snabb och bra hantering av supporten rörande en justering av betalningsperiod och tillhörande fakturahantering. Dilmon hjälpte snabbt och effektivt och med ett mycket trevligt bemötande

5. Februar 2026

Varning varning varning

Varning varning varning. Mitt företag ville inte längre vara kund Hemsida24 och använde aldrig deras tjänster. Vi kom helt enkelt inte igång. Vi hade betalat för 1 års abonnemang och det skulle gå ut och inget mer med detta.

Plötsligt kommer brev från Kronofogden där vi är skyldiga att betala faktura för deras tjänst(ytterligare 1 års förnyelse). Utan att vi visste något så hade hemsida24 skickat fakturan först till Intrum som i sin tur skickade detta till Kronofogden. Vi betalde omgående fakturan såklart när den kom till vår kännedom (orättvist då vi aldrig beställt den tjänsten) och talade tydligt om att vi har aldrig mottagit något faktura varken från Intrum eller Hemsida 24 och det är orättvist att vi har nu plötsligt fått betalningsanmärkning.

Inget gehör för detta och vi har nu en anmärkning hos kreditföretagen (ärendet hos Kronofogden är klart avslutad och intrum drog tillbaka sitt krav) helt onödan pga en skittjänst som Hemsida24 valde att fakturera oss utan att vi visste om detta.

29. Jänner 2026

Hej Mikael,

Tack för ditt meddelande.

Jag vill gärna förtydliga hur ärendet har hanterats från vår sida.

Våra abonnemang löper tills vidare, vilket innebär att uppsägning behöver ske aktivt av kunden. Detta framgår av våra allmänna villkor som godkändes i samband med att kontot skapades.

Tjänsten har varit aktiv sedan 17/08/2023 och under denna period har totalt sex fakturor betalats, vilket indikerar att abonnemanget varit känt och aktivt under en längre tid.

Din uppsägning registrerades den 24/11/2025. Den aktuella fakturan hade förfallodatum 13/10/2025. För att undvika förnyelse inför kommande period behöver uppsägning ske senast på eller före fakturans förfallodatum, vilket även framgår av fakturan.

Fakturan skickades till den e-postadress som är registrerad på kontot och följdes av tre påminnelser innan ärendet överlämnades till inkasso, som därefter valde att gå vidare till Kronofogden på grund av utebliven betalning. I våra system kan vi se att utskicken har levererats korrekt.

När betalning uteblir och uppsägning inte registreras i tid förnyas abonnemanget enligt avtalsvillkoren. Vi har i detta fall följt gällande rutiner och avtalsvillkor.

Vi bekräftar att abonnemanget nu är avslutat och att inga ytterligare fakturor kommer att skickas.

Om du önskar ytterligare dokumentation eller underlag är du välkommen att återkomma så hjälper vi dig.

Sökbarhet och SSL

Under de år vi använt Hemsida24 har SSL stängt av sig själv flera gånger, vilket avskräckt presumtiva kunder. Varje gång jag kontaktar kundservice med problemet säger de att SSL "ska förnyas av sig självt" - vilket det inte gör. Den senaste hjälpen löd: "du får kolla lite då och då helt enkelt".

Förutom ovanstående bekymmer finns ett ÄNNU större bekymmer.
beträffande hur landskapet för dagens sökningar på internet har förändrats med olika chat-bottars intåg (Ex. Chat-GPT) är det otroligt viktigt att vara synlig för dessa chat-bottar. Hos hemsida24 går inte det.

Vill du ha en hemsida som är sökbar för den nya generationens internetsökningar, det vill säga med exempelvis chatGPT, så ska ni ABSOLUT INTE använda er av Hemsida 24. De anger vidare att "de kan inte göra något åt det".

19. Jänner 2026

Hej Juristbyråer Sverige,

Tack för ditt omdöme. Vi vill dock förtydliga några sakfel.

SSL-certifikat hos Hemsida24 förnyas automatiskt. Certifikaten är giltiga i 90 dagar och systemet påbörjar förnyelse efter 60 dagar, med upprepade försök under minst 30 dagar. Om förnyelsen misslyckas fortsätter systemet att försöka ytterligare en tid. En webbplats måste vara felkonfigurerad under lång tid innan vi slutar försöka helt. Det ligger på kundens egna ansvar att säkerställa så DNS är korrekt propagerat.

De vanligaste orsakerna till utebliven förnyelse är DNS-fel som ligger utanför vår kontroll, exempelvis att domänen inte pekar mot oss, blockerande CAA-poster eller felaktig DNSSEC-konfiguration. Om någon kopplad domän är felkonfigurerad vägrar Let’s Encrypt att utfärda certifikat, oavsett webbplattform.

Det är riktigt att AI-baserade tjänster som ChatGPT ofta nämns i samband med framtidens informationssökning. Det är dock viktigt att förtydliga att ChatGPT inte genomsöker eller indexerar webbplatser på samma sätt som traditionella sökmotorer. Därför är “synlighet i ChatGPT” inget som enskilda webbplattformsleverantörer kan garantera eller tekniskt styra över.

Hemsidor skapade med Hemsida24 följer etablerade webbstandarder och är fullt sökbara i vanliga sökmotorer. När vi uppger att vi inte kan påverka hur externa AI-tjänster använder webbinnehåll beror det på att detta ligger utanför vår kontroll, inte på att hemsidor hos oss skulle vara blockerade eller osynliga.

Sammanfattningsvis rör både SSL-problematik och AI-påståenden faktorer som inte beror på Hemsida24:s tekniska plattform.

Om det skulle vara något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte på att höra av dig!

Med Vänliga Hälsningar,
Hemsida24

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr