Jeg betalte ekstra frakt for å få tilsendt varen raskere . (3-4 dager) som det stod spesifisert. Den kom ikke til tiden , pga den var tom på lager , noe jeg ikke ble informert om eller det stod ikke o... Mehr ansehen
Väldigt svårt att suga upp mer än 1 droppe blod med pipetten då den blåser ut den gamla när man provar att suga in nästa. Fungerade inte als. Hade varit enklare att bara droppa blodet direkt ner i tes... Mehr ansehen
Beställde ett PSA prov som inte funkade riktigt men Hemtest skickade mig omgående nytt test kit - utan kostnad. Kände att jag fick ett väldigt bra bemötande, seriöst och snabbt. Kommer att anlita Hem... Mehr ansehen
Bestilte. Fikk ikke pakken. KOntakter de mange ganger. Får ikke noe svar. Dette er bare lureri.... Det har gått langt over en mnd siden bestilling og betaling. SVINDLERE!!!!!
Hemtest är ett svenskt med-tech bolag och tillhandahåller hemtester av hög kvalité med snabba leveranser. Alla våra tester utförs i hemmet och kan utföras utan tidigare erfarenhet.
Storsjöstråket 15J, 83134, Östersund, Schweden
- hej@hemtest.se
- hemtest.se
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Snabb och diskret leverans
Snabb och diskret leverans. En bekräftelse på att det var skickat hade höjt det till 5/5
I haven’t received my delivery yet
I haven’t received my delivery yet. Would like to get my money back please
Jag har ännu inte fått min vara
Jag har ännu inte fått min vara, fast det var tre veckor sedan jag beställde!
Oseriös hemsida
Levererar bara delar av beställningen. Verkar inte vara intresserade av att informera om när resten av beställningen skickas.
Bra leverans
Tillförlitligt
Snabb leverans. Jag var inte helt säker på om jag skulle kunna lita på den här typen av hemtest. Men provsvaret överensstämde med det jag fick på ett prov skickat till regionens smittspårning.
Tog 5 dagar inte 2-3!
Bra hjälp!
Skulle fått mitt paket men såg inga tecken på de så företaget kontaktade mig och fixade ett nytt på nolltid och var väldigt mötesgående och behövde inte betala något extra! Rekommenderar ☺️
Veldig enkelt 👍
Den man skulle sticka i fingret med…
Den man skulle sticka i fingret med fungerade inte. Men annars gick det bra.
Jeg bestilte testen for 1,5 uke siden…
Jeg bestilte testen for 1,5 uke siden og jeg har ikke fått noe beskjed om hvor pakken er eller om den i det hele tatt er på vei. Så jeg begynner å lure på om jeg har blitt lurt.
Snabb leverans!