Henderson Living Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

UPDATE 7 februari 2025: Dit kreeg ik vandaag als antwoord op mijn app. Jammer. … Dear Sir/Madam, Thank you for your message! Henderson Creative Living B.V. has been taken over b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben voor de aankoop langs de showroom gegaan, klein maar duidelijk een prachtig product, dus besteld. Daar werd mij duidelijk gemaakt dat mijn keus niet op voorraad was, dus moest wachten op leveren.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omvangrijke levering van twee pallets voor twee complete vlonders was er (veel) eerder dan verwacht en voldeed prima aan wat we hadden gedacht. Mooi op de oprit uitgeladen en nu aan het werk. Uitsteke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absoluut 5 sterren, Nadat ik bestel had en mijn order ging afhalen werd ik geattendeerd erop dat ik 4 ipv 7 bovenlijsten had besteld. Dit scheelde mij ruim 500Km rijden. Top service, Zeer mooi mater... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Großhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Als verlengstuk van de huiskamer verlang je naar een onderhoudsvriendelijke tuin. Composiet planken helpen daarbij. Hier vind je de scherpste prijzen.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed en betrouwbaar bedrijf.

De producten hebben goed kwaliteit. De prijs is goed.
de medewerker help je goed.

Beste heer/mevrouw,

Dank voor uw mooie review!

Wij zijn blij om te vernemen dat u tevreden bent met de materialen!
Mocht u foto's hebben van het eindresultaat, zijn deze van harte welkom.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb de gevraagde stalen goed…

Ik heb de gevraagde stalen goed ontvangen

Beste heer/mevrouw Vercruyssen,

Dank voor uw bericht!

Fijn om te vernemen dat de proefstukjes in goede orde zijn ontvangen! Mochten er verdere vragen zijn horen wij het graag!

Vriendelijke groet,

Behulpzame personedl

Behulpzame personedl, goede kwaliteit producten

Beste heer/mevrouw,

Dank voor uw mooie review!

Goed om te horen dat het ppersoneel en de kwaliteit naar wens zijn!

Mocht u vragen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Beste heer Bergsma,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!
Heel veel plezier van de materialen gewenst!

Mocht u foto's hebben van het eindresultaat, zijn deze van harte welkom!

1 dingetje niet bijgeleverd

1 dingetje niet bijgeleverd. Gelijk per post opgestuurd. Top geregeld

Beste heer Kos,

Dank voor uw mooie review!

Wij zijn blij om te horen dat alles (op een ding na) naar wens is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier van de geleverde materialen!

Indien u nog foto's heeft van het eindresultaat zijn deze van harte welkom.

Vriendelijke groet,

Schutting Modulair met ledlicht

Twee keer heb ik telefonisch een proefstukje aangevraagd maar kreeg het niet (het was wel opgestuurd werd gezegd maar ik heb het nooit ontvangen), toen heb ik het aangevraagd via de website en had ik het met 3 dagen in huis. De schutting Mobulair antraciet ziet er mooi en stevig uit en werd snel geleverd. In 2 dozen miste het u profiel en 1 was beschadigd maar dat is gelijk netjes nagezonden.De schutting staat nog niet helemaal maar wij zijn tot nu toe heel tevreden

31. März 2023

Beste heer/mevrouw Arends,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat het grootste deel van de levering naar wens is verlopen, door uw feedback kunnen wij onze service verbeteren.

Heel veel plezier van de geleverde materialen gewenst! Mocht u foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze van harte welkom!

mooi product.

mooi product.
Duidelijke en vriendelijke ontvangst in de showroom.
Compleet geleverd product.
Levering sneller als verwacht.

6. April 2023

Beste heer Veenhof,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat alles naar wens is!
Heel veel plezier gewenst met de mooie tuinschermen!

Mocht u foto's hebben van het eindresultaat, zijn deze van harte welkom!

Composiet vlonderplanken

Gevraagd om een staal van composiet vlonderplanken. Snel bezorgd!

6. April 2023

Beste heer/mevrouw Visser,

Dank voor uw mooie review!

Goed om te horen dat u tevreden bent met het proefstukje.
Als u verder vragen heeft horen wij het graag!

Nalevering ging top

Beste heer Demmers,

Dank voor de mooie review!

Fijn om te horen dat de nalevering naar wens was!
Mocht u eventuele foto's hebben van het eindresultaat zijn deze van harte welkom!

Wel goed gezien prijs

Wel goed gezien prijs! Alleen jammer dat de zaterdagen gesloten ondanks vele mensen moeten doorweekt werken. Bezorgen is best dure kant door 1 dag vele bezorgen gezamenlijk verdien ze wel te hoog.

Beste heer Bak,

Dank voor uw mooie review!

Het is vaak gezien het aantal afhalers op een zaterdag en de hoeveelheid personeel niet altijd even rendabel om open te zijn op zaterdag.

Gezien onze lage marges en het gebruik van een extern transporteur zijn wij helaas genoodzaakt deze kosten door te berekenen aan de klant, bedrijven met een hogere winstmarge kunnen de levering voor een lager bedrag aanbieden.

Verder wensen wij u alvast veel plezier van de FunDeck vlonderplanken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb de gevelbekleding bij hun…

Ik heb de gevelbekleding bij hun opgehaald en dat was zo geregeld.
Aardig personeel ook.
Product zag er echt uit zoals ik had verwacht na het ontvangen van een klein proefstukje

Beste heer Klasens,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat de geleverde gevelbekleding en de service naar wens is! Indien u foto's heeft van het eindresultaat, zijn deze van harte welkom

Heel veel plezier van de rabatdelen gewenst!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik vind dat de site niet correct is…

Ik vind dat de site niet correct is opgesteld lijkt zelfs een beetje op misleiding

Heb mij daar sterk vergist

Beste heer Oldendaal,

Dank voor uw review.

Vervelend te vernemen dat u de site niet correct vindt.
Graag komen wij met u in contact om deze zaak te bespreken.

U kunt ons bereiken door te bellen naar 036 2100 155 of een mail te sturen naar info@henderson-living.com

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne eerste kennismaking met de firma…

Overzichtelijke website met heel goede uitleg.
Keurig geleverd door een vriendelijke chauffeur.
Kwaliteit van de terrasplanken lijkt heel erg in orde. Dat gaan we merken van zodra het terras ligt.
Maar het is zeker een hele goede eerste kennismaking met de firma Henderson.

Beste heer Cauberghs,

Dank voor uw mooie review!

Wij zijn blij om te vernemen dat alles naar wens is en dat de levering ook goed is verlopen.

Mocht u foto's hebben van het eindresultaat zijn deze van harte welkom bij ons.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk kundig personeel,en snelle…

Vriendelijk kundig personeel,en snelle levering.
Wij zijn zeer tevreden.

Beste heer Niesing,

Dank voor uw mooie review!
Heel veel plezier van de mooie vlonders gewenst!

Mocht u foto's hebben van het eindresultaat zijn deze van harte welkom!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

aanbieding als niet meer is er op tijd…

aanbieding als niet meer is er op tijd afhalen

Beste heer Klarenbeek,

Dank voor uw review.

Graag komen wij met u in contact inzake deze review, u kunt ons bereiken door te bellen naar 036 2100 155 of een mail te sturen naar info@henderson-living.com

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Allereerst in de showroom fijn…

Allereerst in de showroom fijn geholpen,daarna online bestelling geplaatst op maandag dezelfde week vrijdag geleverd,top

Beste heer Timmers,

Dank voor uw mooie review!

Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen! Mocht u foto's hebben van het eindresultaat zijn deze van harte welkom!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goed materiaal en correcte levering

Zeer goed materiaal, zeer goede prijs/kwaliteit. Vlotte en snelle levering door Van de Weijde transport

Beste heer Holsbeeks,

Dank voor uw mooie review!

Heel veel plezier van de mooie FunDeck vlonderplanken gewenst!
Mocht u foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze van harte welkom!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Geen goede afterservice

Met het vastdraaien van een moer op tuindeur brak er een groot stuk composiet van de plank af, bij de 3 tuindeuren moest ik alle gaten behoorlijk op boren zodat de sloten er in pasten.
Gemaild naar henderson-living.nl, de plank was mijn eigenschuld, te hard aangedraaid,en de sloten komt meer voor.
Slechte service

29. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste heer Dijkshoorn,

Dank voor uw review!

Vervelend te vernemen dat u niet tevreden bent met onze service.
Wij gaan dit intern bespreken en mede dankzij uw feedback kunnen wij onze service verbeteren.

U kunt bij vragen altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

William

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr