henrikravn.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Parcelhus have, Himmelev/Roskilde okt. 2022. Vi har lige fået fældet et stort grantræ og udført stubfræsning, samt beskåret krone på stor vandgran, af firmaet Henrik Ravn Træpleje. Alt blev udført pe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den 3. oktober fik vi besøg af Henrik Ravn Træpleje. Vi skulle have beskåret et 8 - 9 meter højt Ahorntræ samt en stor Syren busk. Ahorntræet er blevet reduceret ca. 15 procent og har bevaret sin flot... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I am incredibly frustrated with Henrik Ravn. They showed up and performed work on my tiny 14 sqm garden without ever contacting me or giving me any advance notice. The very first time I heard fr... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den 31. December fik vi besked om at en del af vores store 40+¨år gamle ask, var væltet mens vi var bortrejste. På trods af dagen, svarede Rasmus på den telefonbesked vi lagde (inden for 10 minutter)... Mehr ansehen

1. Gärtner
  2. auch in
  3. Gartencenter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Siden 1964 har Henrik Ravn Træpleje været en af Danmarks bedste firmaer inden for træfældning, beskæring af træer og træpleje. Vi hører til i København og har vores daglige gang i det Sjællandske, men dækker hele Danmark og kører glædeligt til din lokation for at klare din træfældningsopgave. Vi er eksperter i træklatring og i at løse opgaven så effektivt og sikkert som muligt. Hos Henrik Ravn Træpleje har vi fokus på vores medarbejderes kompetencer, hvoraf flere er certificerede træplejere (European Treeworker). Vi råder over alle de maskiner, der indgår i træpleje dvs. vi har et stort udvalg af stubfræsere, kraner, træflytningsmaskiner og lifte i flere størrelser, så vi kan bruge det rigtige værktøj til netop din opgave.

Hervorragend

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skyrækker beskåret - smukt!

Henrik Ravn Træpleje har beskåret en skyrækker i min have.
Opgaven blev på alle måder udført til perfektion. Alle aftaler overholdt - det var alt i alt afstemt og professionelt.
Tilbud/overslag blev givet forinden, og den endelig pris blev mindre end tilbud. God stil!

10. Oktober 2022

Professionelt firma

Professionelt firma, som vi efter anbefaling fra en god ven bestilte til at fælde et kæmpestort fyrretræ. Det er styr på hele forløbet, medarbejderne er friske og venlige, og der bliver ryddet meget pænt op efter arbejdet. Når noget ikke går efter planen, så tager firmaet ansvar. Vi har følt os i trygge hænder og ordentligt behandlet, og kan kun give vores bedste anbefaling.

4. April 2022

Beskæring af lindetræ

Har et gammelt lindetræ, der var blevet for stort. Henrik Ravn Træpleje beskar træet sådan, at det stadig har sin karakter. Flot arbejde. Hertil en perfekt oprydning. Benyt trygt Ravn Træpleje.

11. November 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skrev for at bestille træfældning…

Skrev for at bestille træfældning Torsdag aften d. 17/6. Allerede Fredag d. 18/6 kom der en, og vi fik et tilbud. Der ville gå mellem 3-5 uger, da de havde meget travlt, men hvis der blev et hul i deres planer, ville de komme forbi. Torsdag d. 24/6 kom de så og fælder træet, og Fredag d. 25/6. stupfræsede de. Må sige at det er da kundeservice er vil noget. Kan varmt anbefale Henrik Ravn træpleje. Det er ikke sidste gang vi bruger dem.
Mvh. Ulla Hansen

27. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået et kæmpemæssigt…

Jeg har fået et kæmpemæssigt kirsebærtræ både beskåret og senere fældet. I begge tilfælde har firmaet været hurtigt og prisbilligt, og gutterne har været betænksomme og omhyggelige. Og de kom med godt humør. En stor glæde at opleve.

18. Juni 2021

Udsøgt fornøjelse

Det har været en udsøgt fornøjelse fra start til slut :-)

Jeg kontaktede Henrik Ravn dag 1. Hørte fra dem få timer efter. De tog selv initiativ til at besøge mig, hvilket de gjorde uden jeg var hjemme, så havde vi blot et telefonkald. Fik tilbuddet få timer efter og de kom ugen efter.

Nu er arbejdet ovre og vi kunne ikke være mere glad :-)

Sender klart alle mine anbefalinger til andre som skal have fældet eller beskåret træer.

15. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et flot træarbejde i vores have

Et flot træarbejde i vores have. Vi skulle have beskåret 5 store træer, vi fik fin vejledning og alt arbejde og oprydning er bare super tilfredsstillende. Firmaet kan helt sikkert anbefales. Tak.

30. Oktober 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr