Een fijne zaak!
Al een paar keer bij deze geweldige winkel dingen besteld. Chemex filters, een Chemex kan enz. Altijd op tijd en netjes geleverd.
Ik blijf hier bestellen, ga zo door!
Hi, wij zijn Henry's Coffee, een specialty koffiebrander in Amsterdam. Echt lekkere koffie begint met een verse boon van goede kwaliteit, aangevuld met kennis en aandacht. Alle Henry’s koffiebonen zijn specialty coffee bonen. Daar zijn we trots op, want hieraan voldoet maar een klein percentage van alle koffie wereldwijd. Specialty koffie heeft een superieure smaak en geur. Dit komt door de boon zelf, maar ook door de wijze van branden: met respect voor alle subtiele smaak- en geurtonen. Of je nu kiest voor filterkoffie, of voor koffie uit een espressomachine; iedere methode heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen, toepassingen en charme. Wat je handig en lekker vindt is heel persoonlijk. De kwaliteit van je koffie wordt ook bepaald door de kwaliteit van je gereedschap: je koffie accessoires en je koffietools. Bij Henry’s Coffee verkopen we enkel mooie, goede kwaliteitsproducten waar we zelf ook graag mee werken. Bestel dus gemakkelijk je specialty coffee en/of koffie benodigdheden, of vind een aantrekkelijk cadeau en deel zo je liefde voor koffie.
Bataviastraat 79B, 1095ER, Amsterdam, Niederlande
Ik blijf hier bestellen, ga zo door!
Coffee is one of the best I’ve ever tasted! If you’re in town, go visit this wonderful place. Cappuccino is amazing ❤️
Snelle levering, prima verpakt en zelfs proefzakje vers gebrande bonen erbij :)

Antwort von Henry's Coffee
Koffie was op, maar we waren weinig thuis. Snel op alternatief adres bezorgd.

Antwort von Henry's Coffee
Heerlijk verse koffie! Een extra pluspunt is de branddatum die vermeld staat op de verpakking, die informatie geeft niet elke koffiebrander. En de koffie had ik na twee dagen in huis. Ik ben er blij mee en ga hier zeker veel vaker bestellen!

Antwort von Henry's Coffee
Snel en degelijk verzonden. Handgeschreven kaartje, gratis extraatje en lekkere koffie.

Antwort von Henry's Coffee
Best coffee in town. Havent bought from anywhere else in the past year, and visitors always compliment my coffee now.
Fast delivery, great service. Very happy I found this.

Antwort von Henry's Coffee
great coffee (Ethiopia) lovely service and very fast delivery

Antwort von Henry's Coffee
Great experience buying coffee from Henry's! The delivery was so fast and with a personal touch!

Antwort von Henry's Coffee
Mijn koffie was op maar Henry's Coffee kwam to the rescue 🛟 De volgende dag werd mijn koffie al bezorgd. Super snel en efficiënt en met een gezellig kaartje erbij :) Koffie uit Guatemala, zo enorm lekker!

Antwort von Henry's Coffee
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.