[her]cules™ Bewertungen 120

TrustScore 5 von 5

4,8

Bra företag med bra ägare. Fick hem leveransen otroligt snabbt, allt var i bra skick och jag är mer än nöjd. rekommenderar produkterna och företaget varmt till er som vill köpa bra träningskläder.

Jag är mycket nöjd med produkten (tumtejp) och den snabba leveransen. Tycker dessutom att det är supertrevligt med en handskriven hälsning på följesedeln. :)

Sjukt nöjd med varorna. Supersnabb leverans. Och vad kan vara bättre till en stark självständig kvinna som gör som hon själv vill och skiter i vad andra tycker. Dessutom har jag en son som heter Herku... Mehr ansehen

extremely happy with my purchase for my daughter. also, very appreciative of the little extra added into the package, i'm sure she will be very happy with it all. Also, very impressed with the shipp... Mehr ansehen

1. Sportbekleidungsgeschäft
  2. Aktivbekleidungsgeschäft
  3. Sportbekleidungshersteller

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Shop the newest and best selection of crossfit, strongwoman, athletic, fitness, and athleisure apparel for women. Free shipping to select countries.

4,8

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Snabb leverans

Snabb leverans! Jag är jättenöjd med tejpen!

27. März 2026

Antwort von [her]cules™

Stort tack för dina ord! Det betyder mycket för oss att höra att produkten lever upp till dina förväntningar! 💪🏼💪🏼👍🏻💯

Kul med ny färg o ännu en kombo man kan…

Kul med ny färg o ännu en kombo man kan köra med. Samma bra tejp som sitter hela passet utan att klibba 👌🏽💪🏽

26. März 2026

Antwort von [her]cules™

Tack för att du sprider positiv energi! Det är kunder som du som gör allt vårt arbete värt det! 💪🏼🙌🏼👍🏻

Tumtejpen är super 👌🏻

Tumtejpen är super 👌🏻

22. März 2026

Antwort von [her]cules™

🙌🏼🙏🏼 Tack för att du tagit dig tid att skriva! Ditt stöd hjälper oss att fortsätta utveckla produkter med kvalitet, omtanke och styrka! 👍🏻💪🏼

Mycket nöjd

9. März 2026

Antwort von [her]cules™

Åh, vilken glädje att läsa detta! Vi är så tacksamma för ditt stöd och ser fram emot att leverera mer styrka och inspiration till dig! 👍🏻💪🏼🙏🏼

Enkelt att beställa och snabb leverans

Enkelt att beställa och snabb leverans. Utöver det är ju också produkterna helt till belåtenhet!

8. März 2026

Antwort von [her]cules™

Så fint att du delar med dig av din upplevelse! Vi uppskattar verkligen att du är med på vår resa mot en mer jämställd och hållbar träningsvärld. 💪🏼🏋️‍♀️💯

10/10

Utmärkt från order-leverans, 10/10!

29. Dezember 2025

Antwort von [her]cules™

Vi är rörda över din fina recension – tack för att du ser och uppskattar vårt arbete. Du är en viktig del av [her]cules-communityt! 💪🏼🙏🏼💯

Bästa tumtejpen ever och bästa…

Bästa tumtejpen ever och bästa leveransen!

19. Dezember 2025

Antwort von [her]cules™

Ett stort tack för din recension! Den stärker oss precis som vi hoppas att våra produkter stärker dig! 🙏🏼🏋‍♀️💪🏼

Starka och sköna remmar med fin stretch

Starka och sköna remmar med fin stretch

13. Dezember 2025

Antwort von [her]cules™

Vi älskar att höra att du är nöjd! Ditt omdöme är guld värt och vi hoppas att du fortsätter att känna samma styrka och glädje i våra produkter! 💪🏼🏋‍♀️💥

Kundorienterade med kvalitet!

Dem är super lyhörda och kundorienterade, personliga och man känner stark tillhörighet! Sen är produkterna av riktigt bra kvalitet

22. Oktober 2025

Antwort von [her]cules™

Det värmer att läsa dina ord! Tack för att du väljer [her]cules och sprider vår ’Sisters in Strength’-anda vidare. 🙏🏼💪🏼🥰

Beställ absolut här!

Varan levde upp till förväntningarna fint men det personliga sättet att skicka en beställd artikel var helt enkelt toppklass. Kommer definitivt beställa av er igen!

3. August 2025

Antwort von [her]cules™

Wow, vilken härlig recension! Vi känner oss ärade att få vara med på din träningsresa. Tack för att du är en del av [her]cules-familjen! 🏋💪🏼🙏🏼

Snabb leverans - verkligen

Snabb leverans, extra glad för hälsningen, så det blev lite personlig. Bra kvalitet på linnet

3. Juli 2025

Antwort von [her]cules™

Tack snälla för dina fina ord! Det betyder massor för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att [her]cules får vara en del av många fler träningspass framöver! 🏋💪🏼

Riktigt bra tumtejp

Köpte tumtejp, riktigt bra sitter den!

10. Juni 2025

Antwort von [her]cules™

Så underbart att höra att du är nöjd, det gör oss nöjda! 🙏🏼🙌🏼🏋‍♀️🫶🏼

Bästa tejpen

Bästa tejpen, sitter som berget utan att lämna kladdiga limrester👍 Rengbågsfärgade tejpen är dessutom så snygg👌

26. Mai 2025

Wohoo, underbart att höra! 🙌🏼💪🏼🏋‍♀️🫶🏼

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans! Bra tejp. Så gulligt medskickat personligt kort!!

6. Mai 2025

Antwort von [her]cules™

Härligt att höra att du gillar, det gillar vi! 🙏🏼💪🏼🫶🏼

Bästa tumtejpen

Bästa tumtejpen. Snabb leverans och ett paket som känns personligt.

20. März 2025

...och bästa Elin som gillar vår tumtejp, wohoo! 🙌🏼🏋‍♀️🫶🏼