Herlev Tandpunkt Bewertungen 179

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde et rigtig godt besøg hos Herlev Tandpunkt, hvor jeg fik trukket en visdomstand ud. Det forløb overraskende nemt og uden smerter. Mehmet var meget dygtig og professionel, hvilket gav stor try... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været patient hos Mehmet i længere tid og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Han er både professionel, omhyggelig og utrolig behagelig at være hos. Man føler sig altid tryg i stolen, og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst venlig og omsorgsfuld tandlæge, der guider og informerer om alt under behandlingen. Meget nænsom og opmærksom, der anerkender den ukontrolleret tandlægeskræk jeg har. TAK for en meget fin beh... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse hos Herlev Tandpunkt. Var uheldig at knække en flig af min tand og skulle hurtigst muligt have det lavet. Ringede rundt til flere forskellige tandlæger, men der var lang vent... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zahnarzt
  2. Kosmetische Zahnmedizin
  3. Klinik für Zahnmedizin
  4. Dentalhygieniker
  5. Implantologe
  6. Zahnaufhellung

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Herlev Tandpunkt. Din tandlæge centralt beliggende i Herlev. Herlev Tandpunkt er en klinik udover det sædvanlige. Vi er kendt for at være et sted med rigtig god atmosfære og godt humør, samtidig med, at vores faglighed er helt i top.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Altid god behandling

Høj standard man er helt tryg - hver gang!

24. August 2020

Kære Sune F Pedersen.
Hvor er det bare dejligt at høre at du er tryg hver gang du kommer til os, det betyder meget for os :)
Herlev tandpunkt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid en yderst professionel…

Som altid en yderst professionel behandling og samtidig en meget medmenneskelig måde at blive mødt på. Jeg er bare så glad for dem, der behandler mig på på klinikken og føler mig helt tryg

22. August 2020

Kære Gabriella Addington.
Tusind tak for din meget fine anmeldelse :D, den er vi rigtig glade for. Og vi er meget glade for at du føler dig helt tryg hos os, det betyder rigtig meget at man kan slappe af og føle sig tryg.

Marianne er utrolig dygtig

Marianne er professionel, erfaren og nærværende. Hun laver en perfekt behandling hver gang, og er utroligt holistisk i sin betragtning af hvordan problemerne bør løses.

19. August 2020

Kære Mark Thorhauge.
Tusind tak for din meget flotte og rosende besked, det er så dejligt når man får ros, og den er givet videre til Marianne :)

Genial tandlæge og tandklinik

Genial tandlæge og tandklinik - kan kun anbefales.

13. August 2020

Kære Mette Andresen.

Tak for dine rosende ord, det er altid dejligt at få ros og vi er glade for at du er glad ved at komme hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sonbol er en fantastisk tandlæge

Sonbol er en fantastisk tandlæge! Og alle er super venlige. Flot job!

10. Juli 2020

Kære Hao.
Tak for den flotte besked, dine fine ord er giver til Sonbol og alle andre på klinikken også :D Det varmer altid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtigt søde og god til af tage sig af…

Rigtigt søde og god til af tage sig af en når man har tandlæge skræk

6. Juli 2020

Kære Jeanette.

Tak for din ros, vi er rigtig glade for du føler dig godt tilpas hos os :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kureret min vilde tandlægeskræk

25. Juni 2020

Kære Jeanne Pedersen
Det er vi rigtig glade for vi har kunne.........hjælpe dig med at kurrere, men husk at klappe dig selv på skulderen også, for du er så sej og du har gjort et kæmpe stykke arbejde også.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super rart når man kommer akut med en…

Super rart når man kommer akut med en flækket tand efter arbejdsulykke.

22. Juni 2020

Kære Fini Nielsen
Vi er rigtig glade for vi kunne hjælpe dig, det var da også uheldigt, det der skete. Så det var godt du kom ned til os.

Skøn behandling

Altid dejlig behandling af Lisbeth. Kan varmt anbefales til alle!

19. Mai 2020

Kære Mikkel Togo Lange.
Tak for din flotte besked, beskeden har Lisbeth også fået.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som sædvanligt helt i orden

Som sædvanligt var behandling og service helt i orden.

Vibeke Petersen
2730 Herlev

16. Mai 2020

Kære Vibeke Petersen.
Det er vi glade for du syntes, tak for din ros :)

Bedst af alt

Har kommet der nogen år, altid blevet behandlet godt, søde og rare mennersker.
og bedst af alt de kan deres arbejde

24. April 2020

Kære Brian Heimann.

Tusind tak for din flotte besked. Ja vi har jo kendt hinanden nogle år snart :) og det er altid rart at få besøg af dig på klinikken.
Vi er rigtig glade for at du er glad og tilfreds med det arbejde vi har lavet :)

Herlev tandpunkt

Altid professionel behandling

Altid professionel behandling.
💪💪😉😉

16. März 2020

Kære Jørgen Hansen.

Det er vi super glade for du syntes :), det er altid dejligt at få ros på den måde.

Fremragende!

Alt var så godt!

26. Februar 2020

Kære Camilla Andresen

Mange tak for din ros :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er super glad for min tandplejer

Er super glad for min tandplejer, Lisbeth. Kan kun anbefales

24. Februar 2020

Antwort von Herlev Tandpunkt

Lisbeth har set din flotte besked og blev meget glad for din flotte ros.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en yderst kompetent og…

Det var en yderst kompetent og behagelig oplevelse.

20. Februar 2020

Kære Jan Seier.

Tusind tak for din ros, det er altid dejligt at modtage :)

Herlev Tandpunkt.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr