Hermie Bewertungen 833

TrustScore 3.5 von 5

3,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima webshop en zoals altijd zeer snel geleverd! Daarom bestel ik graag iets bij Hermie, ook als ze niet altijd het goedkoopste zijn. Goede service en vlotte levering zijn voor mij ook erg belangrij... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1000 larven besteld voor bestrijding wolluis op jade plant 44€ betaald is voor 100m² te bestrijden Alles uitgezet in bijgeleverde boxen maar zag geen beweging in boxen Elke box nagekeken heb in tota... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

J' ai déjà passé plusieurs commandes sur ce site ( produits de nettoyage) et je suis toujours aussi contente de ce site. Envois rapide ( Merci PostNL) et surtout les prix sont très intéressants chez... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb al meermaals online gekocht bij hermie en altijd goed geweest, 1 keer was mijn doos door de verzender geopend en was er een fles wasverzachter uit, na melding aan hermie werd er zonder problem... Mehr ansehen

1. Garten
  2. Fachgeschäft für Weihnachtsartikel
  3. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  4. Gartencenter
  5. Zoohandlung
  6. Poolbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Hermie.com is specialist in alles wat met de tuin te maken heeft met specialisatie in zwembad, buitenspeelgoed, tuingereedschappen, meststoffen, potgrond en vele andere producten. We verdelen topmerken als Intex, Smoby, DCM, Barenbrug, BSI, Viano, Nesling, Edialux, Gardena, Ecopots, Hozelock enz. Ons aanbod is zeer gevarieerd van verse kruiden, zaden, meststoffen, bodemverbeteraar, vogelhuisjes en allerhande decoratie tot huishoudmateriaal en onderhoudsproducten. De meeste producten worden binnen 24u geleverd.

3,7

1 Stern

Hat 72 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Geen aanrader. Komt hun beloftes niet na. Verzending 1 a 2 werkdagen. Tot je besteld en betaald. Dan is het 2 weken.
Nu ze weten dat ik in verlof ben toch gaan ze de bestelling opsturen. Niemand is thuis.
Ps. NOOIT meer . En dat voor 50€
MIjn reclame zal u meer kosten geloof mij.

9. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede prijs en zeer snelle levering

Goede prijs en zeer snelle levering. Gewoon uitstekend!

12. April 2026

Dag Pieter,

Geweldig om te horen dat alles vlot en naar wens verlopen is. We doen er elke dag alles aan om die kwaliteit te blijven bieden.

Graag tot een volgende keer bij Hermie! (Sander)

Prima webshop!

Prima webshop en zoals altijd zeer snel geleverd!
Daarom bestel ik graag iets bij Hermie, ook als ze niet altijd het goedkoopste zijn. Goede service en vlotte levering zijn voor mij ook erg belangrijk!

3. April 2026

Antwort von Hermie

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden!

Heel fijn om te horen dat onze service en snelle levering voor jou het verschil maken. Daar zetten we elke dag sterk op in.

We waarderen het enorm dat je bewust voor Hermie kiest en helpen je ook in de toekomst graag verder. (Sander)

Snel geleverd

Snel geleverd, zeer goed product. Zowel Hermie als de zwarte zeep zijn aanraders.

4. April 2026

Antwort von Hermie

Bedankt voor je feedback!

Fijn dat je een vlotte en aangename ervaring had bij je bestelling. We doen ons best om alles zo efficiënt en toegankelijk mogelijk te maken voor onze klanten.

Graag tot een volgende keer bij Hermie. (Sander)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, breed assortiment en scherp geprijsd

10. April 2026

Dag Henk,

Bedankt voor deze positieve review! (Sander)

Tevreden klant

Goede producten, goede prijs en heel snelle levering.

2. April 2026

Dag Joost,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze producten, prijzen én snelle levering – dat is precies waar we elke dag voor gaan!

Graag tot een volgende keer bij Hermie! (Sander)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1000 larven besteld voor bestrijding…

Alles uitgezet in bijgeleverde boxen maar zag geen beweging in boxen
Elke box nagekeken heb in totaal 10 larven kunnen vinden dat is tegen 4.4 € per larve 🙈 echte oplichterij

31. März 2026

Dag Paul,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het is goed om te weten dat larven van gaasvliegen (Chrysopa) zich vaak verstoppen tussen het draagmateriaal (de schilfertjes) en daardoor niet altijd meteen zichtbaar actief zijn. Dit betekent niet dat ze niet aanwezig of werkzaam zijn.

Ze worden doorgaans vooral actief wanneer ze voedsel (zoals bladluizen, spint of trips) detecteren. Daarnaast is het belangrijk dat er effectief een plaag aanwezig is: de larven gaan enkel op zoek naar prooien wanneer die er zijn. Bij een beperkte of beginnende aantasting kan het lijken alsof er weinig gebeurt.

Twijfel je toch of er iets mis is met je bestelling? Neem gerust contact op met onze klantendienst via info@hermie.com. We bekijken dit graag samen met jou en zoeken naar een gepaste oplossing. Alvast bedankt voor je feedback! (Sander)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

J' ai déjà passé plusieurs commandes…

J' ai déjà passé plusieurs commandes sur ce site ( produits de nettoyage) et je suis toujours aussi contente de ce site. Envois rapide ( Merci PostNL) et surtout les prix sont très intéressants chez Hermie.
Merci.

2. April 2026

Antwort von Hermie

Bonjour. Merci beaucoup pour votre message et votre confiance!

Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes satisfaite de vos différentes commandes et de nos produits. C’est également un plaisir de savoir que la livraison rapide et nos prix compétitifs répondent à vos attentes.

À très bientôt sur Hermie et encore merci pour votre fidélité! (Sander)

De levering van het…

De levering van het zwembad/springkussen was snel en netjes, wat ik als erg positief heb ervaren.

Helaas ben ik minder tevreden over de kwaliteit en de afhandeling van mijn klacht. Na slechts één seizoen gebruik is er schimmel ontstaan, terwijl het product zorgvuldig is gedroogd en opgeslagen volgens de instructies.

Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice, maar ondanks meerdere berichten werd mijn klacht afgewezen en is er geen oplossing aangeboden.

Jammer, want de eerste indruk was goed, maar de service achteraf stelt teleur.

31. März 2026

Dag Ayse,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Fijn om te horen dat de levering van uw zwembad/springkussen vlot en correct verlopen is. We vinden het echter erg jammer om te lezen dat u nadien een minder positieve ervaring heeft gehad met zowel het product als de afhandeling van uw klacht.

We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer er schimmelvorming optreedt, zeker wanneer u het product zorgvuldig heeft behandeld. Zoals eerder toegelicht na een grondige beoordeling van uw dossier, kan dergelijke schimmelvorming ontstaan door externe factoren zoals vocht en ventilatie tijdens gebruik of opslag, wat buiten de garantievoorwaarden valt.

In veel gevallen kan schimmelvorming gelukkig wel gereinigd worden, waardoor het product opnieuw gebruikt kan worden. Indien gewenst, geven we u graag advies over hoe u dit best aanpakt.

Dat neemt echter niet weg dat we uw feedback rond onze communicatie en service zeer serieus nemen. Uw ervaring helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Mocht u nog vragen hebben of bijkomende toelichting wensen, dan helpen we u uiteraard graag verder. (Sander)

Problème de commande

J’attends le remboursement d’une commande arrivée quasi vide

17. März 2026

Bonjour Sophie.

Merci pour votre avis. Nous sommes sincèrement désolés d'apprendre que votre commande vous est parvenue en si mauvais état; ce n'est bien sûr pas normal. Après votre signalement, nous avons immédiatement examiné votre dossier et constaté qu'un incident s'était produit pendant le transport.

Nous emballons toujours nos plantes et nos bulbes avec le plus grand soin, afin qu'ils parviennent normalement en bon état chez nos clients. Malheureusement, un incident s'est produit lors du transport de votre commande, et nous vous en présentons nos excuses.

Entre-temps, nous avons remboursé l'intégralité de votre commande. Le montant total vous a déjà été remboursé.
Nous vous prions de nous excuser pour le désagrément que vous avez subi. Si vous avez d'autres questions ou si nous pouvons vous aider davantage, nous sommes toujours à votre disposition.

Cordialement,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flesje mest voor de citroenplant…

Flesje mest voor de citroenplant besteld, twee dagen later al binnen gekregen in Amsterdam. Super snel 👍

5. März 2026

Dag Angela,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles zo snel en probleemloos geleverd werd. Veel plezier met je citroenplant!

Met vriendelijke groeten,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vaatwastabletten van 5 jaar oud !!??

Een zakje vaatwastabletten gekocht aan een interessante prijs in een actie van Cera. Bij levering blijken deze al 5 jaar oud te zijn (waar de efficiëntie van vaatwascapsules maar max 2 jaar is). Als je ze wil retourneren, kost het je 10 of 11€, wat meer is dan het product zelf. Dus lichtelijk gedwongen om ze toch maar bij te houden, maar ik vind het bedroevend en voelt als oplichterij.
Voor ons nooit meer hermie.com ...

4. März 2026

Dag Jurgen,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het spijt ons oprecht om te horen dat de geleverde vaatwastabletten niet voldeden aan de verwachtingen. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die we onze klanten willen bieden.

We willen dit graag verder voor je nakijken en samen naar een passende oplossing zoeken. Je mag hiervoor altijd rechtstreeks contact opnemen met onze klantendienst via info@hermie.com. We helpen je graag persoonlijk verder.

Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat we je vertrouwen kunnen herstellen en je in de toekomst beter van dienst mogen zijn.

Met vriendelijke groeten,

Mooi plantgoed

Zeer tevreden over zowel de kwaliteit als de snelle levering.

2. März 2026

Dag Nico,

Bedankt voor je fijne beoordeling! Tof om te horen dat je zo tevreden bent met zowel onze producten als onze service. (Sander)

Planten geleverd zonder wortelgestel

50 tal ( water ) planten besteld helft geleverd zonder wortelgestel. Mailtje gestuurd nu nog wachten op hun antwoord …

14. Februar 2026

Dag Tim,

Onze excuses dat de geleverde planten niet volledig aan de verwachtingen voldeden. We begrijpen hoe vervelend het is wanneer een bestelling niet helemaal in orde blijkt te zijn.

Intussen is de melding besproken met de klantendienst. Zoals overeengekomen volgen we samen met u op hoe de planten zich ontwikkelen, en hopen we uiteraard dat ze mooi in bloei zullen komen.

Vriendelijke groeten,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Qualité des produits et rapidité…

Qualité des produits et rapidité d'expédition.
mais dommage que le suivi du stock n'est pas a la hauteur des consommateurs avec le report des rentrées en stock qui n'arrivent pas et pour cela je retire trois étoile ce 3mars

24. Jänner 2026

Bonjour Glineur‑Totte,

Merci beaucoup pour votre formidable avis ! Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes satisfait(e) de la qualité de nos produits et de la rapidité d’expédition. Notre équipe fait chaque jour de son mieux pour aider nos clients, et vos compliments signifient beaucoup pour nous.

Cordialement,
Sander

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr