Herstelbron Bewertungen 15

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Echt nóóit bij bestellen

Echt nóóit bij bestellen. Ze bedonderen de boel met zogenaamde artikelen uit de LINDA. Blijken producten uit China te zijn. 3,5 week op mijn bestelling gewacht

28. März 2026

Herstelbron is een dropshipper

Herstelbron is een dropshipper. Eenmanszaak van Manuel. De website wekt andere indrukken dan de realiteit zoals vaker bij dit soort figuren. Levertijd langer dan aangegeven, niet bestaande Track & Trace, en inderdaad retouradres op de site gewoon in NL, maar als je wil retourneren probeert Manuel je te verplichten je pakket naar China te sturen. Overigens moet je een niet bestaand retourformulier invullen, en foto's van het pakket sturen. Vervolgens eerst een aanbod het pakket te houden met korting van 30% en vervolgens 50%. Gewoon niet bestellen daar. Heb je toch besteld en mocht je het willen houden, zeg dan vooral dat je wil retourneren, krijg je in elk geval de helft terug...

27. Februar 2026

Leveren niet

Leveren niet . Op begin krijg je reactie later niet en ook geen geld terug. 20 januari besteld en krijg niets

16. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

wat een zeer lage oplichters praktijken…

wat een zeer lage oplichters praktijken voordoen als een betrouwbare nl bedrijf maar ze of hij of zij zijn gewoon een stelletje ordinaire dieven en oplichters die snotterend vanuit een zolder kamertje mensen oplichten en bestelen met rotzooi uit china die geen shit waard is 😡😡😡😡😡

7. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hier zeker nooit iets kopen

Bedrijf levert inferieur product, voldoet geheel niet naar website en product voorstelling en reageert geheel niet op klachten. Advies: hier zeker niets kopen!

22. August 2025

Waardeloos

Waardeloos. Na 3 weken eindelijk mijn rugbrace ontvangen . Allemaal losse onderdelen met een Chinese gebruiksaanwijzing , zoek het maar uit .
En dan die tussenberichten met : veel liefs , alsof je er verkering mee hebt .
Niet kopen , laat ze maar het heen en weer krijgen . Jammer van die vier tientjes .

8. Oktober 2025

Oplichters

Oplichters. Ze communiceren dat het product is afgeleverd. Via hun eigen systeem. Vervoerder is niet bekend. Track and trace klopt niet.

2. Oktober 2025

Kapot product geleverd

Kapot product geleverd. Ze hebben een kapot product geleverd en bieden geen fatsoenlijke oplossing.

Ze willen mijn 50% restitutie geven en dan mag ik het kapotte product houden. Maar wat moet ik met een kapot product?

Of ik moet het naar china terug sturen. Ze vergeten dat een webshop ook gewoon verantwoordelijk is voor het leveren van een goed product

Dus waarschuwing koop liever bij een betrouwbaar bedrijf. Ben al weken bezig en hoor tijden niks en als ik dreig met ermee naar de rechter te stappen willen ze slechts de helft terug betalen.

Ik wil gewoon dat ze een werkend product leveren of volledig het bedrag terug geven.

Ze krijgen nog 1 kans om het op te lossen en anders daag ik ze voor het gerecht en ga ik alle gerechtelijke en buiten gerechtelijke kosten verhalen op hun.

Maar wees gewaarschuwd voor u iets koopt bij deze oplichters

19. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op 4 september heb ik een Rekindle…

Op 4 september heb ik een Rekindle besteld en tot mijn verrassing werd deze al op 9 september geleverd. Het product is precies zoals omschreven en werkt perfect. Heel fijn ook dat ze een directe telefoonlijn hebben, zodat je bij vragen over je bestelling gewoon even iemand kunt spreken. Heel tevreden over zowel de service als het product.

16. September 2025

Waardeloos bedrijf

Verbeteren? Dit bedrijf kan zich beter opheffen.
Eind juli een bestelling gedaan en betaald. Op 13 augustus contact gezocht en van hun bevestiging ontvangen met T&T. Op 20 augustus weer mail gestuurd omdat via TrackenTrace stond pakket op 3 augustus in Rotterdam was aangekomen, en stond klaar voor levering. Hun reactie was op 25 augustus dat ze het zouden onderzoeken wat er mis gegaan was. Op 6 september gevraagd order te annuleren en bedrag te retourneren, helaas geen reactie meer mogen ontvangen. Vandaag nogmaals mail gestuurd met eis binnen 7 dagen betaling te retourneren.
Waardeloos dat je op deze manier niet eens fatsoenlijk om kan gaan, en maar wel allerlei positieve reacties in reviews te zien staan, behalve hier dan.

11. September 2025

Retourzending vitastep

Ik wilde de Vitastep terug sturen . Als je de website moet geloven is het na 90 dagen niet tevreden, retour sturen en geld terug. Heel makkelijk. Toen ik het na 2 weken al terug wilde sturen en om een retourlabel vroeg zeiden ze dat ik zelf de verzendkosten moest betalen van 30 euro omdat het product uit hun magazijn in China komt. Het alternatief was het product houden en dan kreeg ik 50% korting. Het is het een of het ander. Echt belachelijk dit, bestel NOOIT iets bij dit bedrijf. Het zijn oplichters 😡

25. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

een grotere oplichtersbende bestaat er…

een grotere oplichtersbende bestaat er niet.
had wat besteld (kwam dus uit china bleek achteraf)
vooraf te kennen gegeven mocht dit zo zijn zal de bestelling geretourneerd worden.
was niet tevreden ermee.
gevraagd retourlabel te sturen,echter krijgt je eerst 1 mail waarop je 30% korting krijgt op het item.
wederom mail gestuurd en gezegd geen interesse te hebben.
wederom mail terug en nu 50% korting op het item.
ook hier wederom gezegd geen interesse en wil een retourlabel.
dan krijgt je ineens een mail waarin staat dat het item retour moet naar hun magazijn ??? in china en de kosten hiervan ca 30 euro zullen bedragen.
gezegd hier niets mee te maken te hebben daar hun voor mij de afzender zijn en weer gevraagd voor het retourlabel.
nu maar afwachten.
dus mensen BESTEL NIETS bij Herstelbron.nl
je kunt niets retourneren ondanks hun retourbeleid (zie hun website)

20. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr