Jeg modtog mine strømper hurtigt efter bestilling og de var billige. Desværre ssynes jeg de havde et blåligt skær - var ikke hvide. Men de var jo også billige - vil helt sikkert handle der igen.
Amaizing cloths Im really happy with the purchase I love how the clothes are accecible and at the same time with great quality I bought 1 hoodie and a sweatshirt and im more than happy😊
Lækre produkter I dette tilfælde 'boksershorts' Bløde og behagelige at have på Lækkert med forskellige farver i en 10-stks sending. Måske man på et tidspunkt selv kan sammensætte farverne - kun... Mehr ansehen
Seriøst firma med den bedste kundeservice. Min pakke forsvandt hos GLS, men lynbørge hurtigt pakkede de en ny ordre og sendte til mig👍 Langærmet T-shirt super pasform og lækker bomuldskvalitet. En... Mehr ansehen
Hos HiddenTrend har vi en enkel mission: Vi skaber tidløst tøj af højeste kvalitet - uden at gå på kompromis med stil eller komfort. Fokus er på at levere produkter, som vi selv ønsker at bære hver dag - det er denne lidenskab, der driver os fremad. Vi tror på at skabe tøj, der ikke bare følger moden i dag, men som vil holde i mange år. Vores tøj skal være enkelt, stilfuldt og materialerne af højeste kvalitet.
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Amaizing cloths
Im really happy with the purchase
I love how the clothes are accecible and at the same time with great quality
I bought 1 hoodie and a sweatshirt and im more than happy😊
Jeg købte en lækker overshirt til min mand, og var så heldig at den var til halv pris.
Hurtig levering.
Hjælpsom hed , hurtig ekspedition , god information om hvor langt min ordre før levering til mig.
Kan anbefales at handle med Hidden Trend.
Første køb på HiddenTrend, og glædeligt overrasket over kvaliteten af trænings bukserne , så bløde og behagelige, fik med det samme lyst til at bestille et extra par, leveringstiden var også god. Eneste minus var at de grå ikke var på lager, så havde jeg og bestilt et extra par.✨
Da fragtfirmaet DAO havde klumret i det sendte de mig en ny pakke
God service fra hidden and trend
Syntes bare det er nogle fede bukser og det var som jeg havde håbet på.

Antwort von HiddenTrend
Langærmet T-shirt super pasform og lækker bomuldskvalitet.
En meget tilfreds kunde.
Ole