Highway 66 Bewertungen 188

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Company refuses to comply with its own stated 100% guaranteed refund and return policy. I’ve sent four requests for them to send me a shipping label. They keep telling me to send them pictures and me... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Did not receive item , refunded by paypal while case was under review , paypal sided with unscrupulous seller highway 66 and tried to take payment again . DO NOT DEAL WITH HIGHWAY 66 YOU MIGHT AS WE... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Skagen Vi overvejede at finde et andet sted at spise grundet de dårlige anmeldelser, men vi var her for 5 år siden, hvor vi var super begejstret og blev heller ikke skuffet denne gang - gode smagsful... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ALDRIG IGEN !!! Jeg bestiller Kentucky Chicken som take away 360 g 141kr jaja okay mad er jo heller in gratis men så pakker man sådan en gang F….ng hakkelse op….. 2 tøre kylletter fra et eller andet... Mehr ansehen

1,5

2 Sterne
1 Stern

Dårlig kundepleje

Hej

Har lige været inde og spise ved jer på cw obels plads i ålborg.
Har været flere gange inde og spise ved jer og været fuldt tilfreds.
Det var så ikke oplevelsen idag.
Havde booket bord til kl 18,30
Ankom 18,20
blev betjent 18,55
fik mad 19,25

tjenerne sprang os over helt tiden.
Der sad et ældre par ved siden af os de ventede i over en time på 2 pizzaer.
Ikke engang en undskyldning eller gratis drikkevarer.
Faktisk kun halv sure mine.

Desværre en rigtig dårlig oplevelse på betjeningen.
Maden fejlede som sædvanlig intet men vi smed den bare i hovedet for stemningen var total væk.

Håber ikke i har planer om det er sådan det skal til at være for har altid været glad for at komme i jeres resturant i Ålborg.

Med Venlig Hilsen
Jan Bodin

29. März 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Highway 66, Skagen

Highway 66, Skagen
Var på weekendophold i Skagen den 1/3 - 3/3 2019.
Som mange nok ved, så er prisniveauet i Skagen meget højt i de fleste forretninger og restauranter deroppe - især set med Aalborggensiske øjne.
Vi prøvede Highway 66, der er nyåbnet deroppe. Normalt forbinder mange folk ikke den slags restaurant med kvalitet og god service, men vi fik en kanonoplevelse. Der var udpræget god service og stemning fra hele personalet allerede ved entreen i restauranten og under hele vores aften.
På trods af, at prisen var lav så var kvaliteten helt i top med hensyn til råvarer, tilberedning og service m.m.m.
Vi har sjældent oplevet en så veltilberedt ribeye á 300 g til hver af os med de individuelle hensyn, vi hver især ønskede. Dertil friske grønsager (7 forskellige slags) , og de var helt perfekte tilberedte (al dente) med "bid i" . Og dejligt, at de også serverede bagekartoffel dertil og IKKE de sædvanlige pommes frites, som man får mange steder.
Et fint vinkort til særdeles rimelige priser og den vin vi valgte var helt perfekt.
Efterfølgende en sublim Creme brûlée med kaffe og cognac.
En særdeles vellykket oplevelse, som vi gerne ville give 6 stjerner, hvis det var muligt.
Kommer helt sikkert igen - især også når vi sammenligner med andre restauranter i området. Der har vi nogle gange været skuffet - uanset prisniveau.

7. März 2019

Giver 1 stjerne for desserten

Giver 1 stjerne for desserten
alt andet mad var dårligt
fik Oksemørbra der ikke var til at spise og skulle skæres ud med motorsav
klagede over dem men fik af vide det er jeg ked af høre også skete der ikke mere i den sag
brugte 1467,00 kr
skulle ha gået på Mac det havde været en bedre oplevelse
syndes det er så dårlig stil ikke rette på maden der bliver klaget over
må sige jeg kommer der nok ikke mere

5. Februar 2019

Highway 66 Blokhus

Highway 66 Blokhus!

Jeg har idag været på besøg hos jer, vi var 4 unge mennesker. Og vi vil ærligt indrømme at vi havde en super dårlig oplevelse!!
For det første sad vi udenfor og skulle selv ind for at sige vi gerne ville bestille vores hovedret/mad, maden kom og var udemærket men grøntsagerne var hårde og ikke ordentlig tilberedt.
For det andet skulle vi så igen selv ind for at bestille vores dessert og kaffe. Da desserten så kommer, var tallerknerne fra hovedretten ikke taget væk endnu og vi havde ikke fået skeer til vores dessert , der går ca 15-20min og vores is er ved at smelte, vi skal så selv igen ind for at sige vi gerne vil have skeer til. 30min senere og desserten er væk, da kommer kaffen først.

Vi kommer så ind og gerne vil betale, så går der ca 10min før vi bliver spurgt til ved disken. Der stod 4-5 mennesker uden at spørge til os, deriblandt stod en af dem endda bare og drak kaffe selv. Vi fortæller ekspedienten der endelig vil betjene os, om vores utilfredse oplevelse og hun siger bare ‘ ja jeg skulle godt nok undskylde fra min chef mht til skeerne til desserten. Men vi har travlt indendøre så vi kan ikke holde øje på samme måde med det udendørsspise areal, så det er ikke fordi vi ikke laver noget herinde.’

Helt ærlig, har man udendørs spiseareal, så skal man have samme service som indendøre.
Og faktisk kan man ikke klage over servicen, for der var ingen!!!

Første og sidste besøg fra os!

22. Juli 2018

Usædvanligt kedeligt mad

Usædvanligt kedeligt mad. En bøf til 199,- og der bliver ikke spurgt hvordan den skal steges ! Forventede egentligt at se en medium-stegt bøf, men får en gennemstegt :(
grøntsager der er kogt godt igennem, og alt smager af det samme. (Vand) spiste 10-15 % af min mad.
Børnene var enige, så vi kommer ikke igen.

6. Juli 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi var på Highway 66 i Aalborg og det…

Vi var på Highway 66 i Aalborg og det var helt ude i skoven (føj)

Hej det var så sidste gang vi var på Highway 66 .For det første kom tjeneren og bare tog vores forret før vi var færdig med den ? helt ude i skoven eller hvad.Og da vi så havde ventet i næsten 1time på vores bøffer henvendte vi os til personalet om hvor vores mad var kom det med det samme,meget mærkelig .bøfferne skulle værre medium stegte var den ene helt rød(jeg tror den var rå )og maden var helt kold.Bestik skulle vi henvende os om til personalet om flere gange i det vi ikke havde noget ,men det skete da jo ikke meget ved maden var jo kold i forvejen Bøfferne smagte som om de var alt for gamle (føj) så vi lod det stå,betalte og gik vores vej og spiste et andet sted . For en god ordens skyld så ligger jeg denne kommentar på Trustpilot så andre kan se hvad det er i har på Highway 66 i skulle nok hedde lowway 66 det er virkelig hvad det er

22. April 2018

Helt okay mad

Vi besøgte Highway 66 i Løkken. Maden var helt okay, men prisen var også deroppe af. Jeg bestilte ribsben, og de var fine til prisen. Dog købte min kæreste deres nathos, og de var noget kedelige. Det var kun nathos med ost på, hvilket til prisen er lidt overdrevet.
Jeg synes så at deres personale var rare og man forlod resturanten med et smil

25. Juli 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vælg selv, brændt eller blød mad

Bestilte nachos med ost og kylling, da maden kom var nederste del af det sort i kanterne og smagte brændt. Jeg tilkaldte tjeneren og oplyste om problemet, hun tog maden med ud, og kom tilbage med en besked om at det var konsekvensen når det blev lavet i ovnen, men at jeg kunne få nachos tilberedt i microovnen i stedet. Dette frabad jeg mig, da jeg var/er, af den opfattelse at de bliver bløde når de tilberedes på den måde.
Jeg aftalte med min kollega at vi kunne dele hendes mad, da vi skulle i revy, og derfor var under tidspres. Tjeneren sagde hun ville komme med en ekstra tallerken, men dukkede ikke op, og da min kollega henvendte sig til hende igen, fik hun besked på at det alligevel ikke kunne lade sig gøre da der var ved at blive tilberedt en ny portion til mig i microovnen.

Kort efter kom en vredladen kvindelig kok ind og satte portionen ved mig, med beskeden om at jeg ligeså godt kunne spise den nu hun havde lavet den, og at jeg ikke skulle betale for det.

Og ja, selvfølgelig var de bløde. Og til orientering kan jeg også oplyse at det er lykkedes mig at lave samme måltid i ovnen, både før og efter, uden at de nogensinde er blevet sorte.

Alle kan lave fejl, men det havde klædt restauranten hvis de havde lyttet til kunden, så derfor den mindre gode anmeldelse.

18. Juli 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

hovedret var ok - dessert øv!

vi var på restauranten i Blokhus. hovedret var ok, men dessert (chokolade fondant og is) var elendigt. Isen knaste fordi den var fuldstændigt krystalliseret og der var for meget mel i chokolade fondanten så den smagte af mel og var mere klæbrig end flydende

8. Juli 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse

Vi har lige fået en rigtig god oplevelse på Highway 66 i Blokhus. Vildt man kan lave så god og stor en steak til 119,- den var så mør af den smeltet på tungen. Ud over den vildt gode mad, fik vi også en rigtig god service af 3 meget søde unge mennesker. Vi vil klart anbefale Highway 66 og vurdere den som den bedste restaurant i disse områder.

19. Oktober 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fremragende mad, og lang ventetid

Maden i Blokhus var fremragende, da den endelig kom efter godt 50-55 minutters ventetid. Betjeningen var ligeledes god. Den lange ventetid trækker en karakter ned.

Det skal nævnes at vi siden har spist der og maden er fortsat fremragende, men nu var ventetiden nede på ca. 20 minutter. Så en stjerne er tilføjet :-)

6. September 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hvor er jeres servicegen?

Har lige afsluttet en middag med min kæreste på Highway 66 i Blokhus. Vi bestiller deres American Steak, medium stegt. Jeg ønsker whiskeysauce i stedet for bernaise - det koster 10 kr. ekstra.. :/
Vi får maden efter 25 minutters venten, og begge vores steaks er tættere på gennemstegt end medium. Jeg spørger derfor tjeneren hvad han synes den er, og han siger, med begrundelsen at der stadig er en svag stribe af lyserød, at den er medium. Jeg forklarer han hvad medium i virkeligheden er, men det vil han ikke godtage. Spørger dog meget opgivende om han skal tage den med ud bagved, så kokken kan kigge på den.. Men vi har sultne, så spiste det alligevel.
På intet tidspunkt blev vi spurgt om, hvordan maden var, og generelt virkede personalet meget fraværende og forvirret...
De får 2 stjerner pga. den måde de steger steaks på, og pga. betjeningen.
Vi ses aldrig igen!

7. Juli 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig fin restaurant når det skal være simpelt og billigt

Det var sgu en OK oplevelse min kammerat og jeg havde, da vi for nyligt var inde at spise på Highway66 i Aalborg.
Vi fik to bacon cheese burgere som smagte helt perfekt, og der var rigeligt med pomfritter til, samt alt det dyppelse (af forskellig slags) vi kunne spise. Ligeledes er lokalerne super hyggelige, og der er alt i alt en rigtig god atmosfære :)

Desværre så var bøffen i min kammerats burger ikke helt gennemstegt, men efter at have vendt den med tjeneren, så fik han bare en helt ny, så det var ikke noget større problem.

Ventetiden kunne godt have været lidt kortere, men det var i en weekend, og der var tæt med folk, så det er vel hvad man kan forvente.

Vil vi spise der igen? Ja uden tvivl :D

27. Juni 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

God mad men dårlig dessert

Rigtig godt og rigeligt med mad ..... Men da vi kom til isdesserten blev vi slemt skuffet.
Fryseren må have været slukket, for al is var krystalliseret, der var store isklumper midt i isen. Vi gjorde de unge tjenere opmærksom på at isen var uspiselig, men det kunne de ikke rigtig gøre noget ved.... Og pænt og herligt, isdesserten stod også på regningen, da vi skulle betale.
Dårlig service og dårlig afslutning på en ellers fantastisk hovedret.!!!!
Highway 66 - skal huske at: høre på hvad kunderne siger og i vores tilfælde kunne de både se og smage at isen ikke var okay.

6. Februar 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr