Heb na diverse mails met het verzoek mijn beloofde geld terug te storten nog steeds niets ontvangen. Ik vind dit een zeer slechte service en wil bij deze dus wederom vragen waar blijft mijn bel... Mehr ansehen
Top ervaring, ondanks dat het product net als alle andere geprobeerde slaaphulp slechts kortdurend/niet hielp. Dit zal echter een persoonlijk iets zijn en niet aan het product liggen. Mijn po... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Weer geen afdoende antwoord gekregen: ‘verzendskosten’ en ‘terrecht’ (?). Enfin, ik zou ook graag mijn aankoopbedrag, zijnde de verzendkosten terugbetaald krijgen. Joris? Be a man, step up to the plat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Wij creëren natuurlijke supplementen die jou helpen je beste leven te leiden. Wij geloven dat je goed voelen begint met goed voor jezelf zorgen en als wij daar een klein beetje aan kunnen bijdragen, zijn wij al tevreden.
Van Gijnstraat 5e, 2288 GA, Rijswijk, Niederlande
- 0649614621
- joris@hikaya.com
- hikaya.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Marketing is key
Ik denk dat deze twee mensen goed zijn in marketing, ze zitten er boven op, reageren snel. Goede communicatie.

Super tevreden
Een aantal maanden geleden twee potjes gekregen voor mijn verjaardag van mijn vriendengroep omdat ik altijd al deal met slaapproblemen. Sinds ik het sleep & relax supplement slik, slaap ik een stuk dieper en word ik uitgeruster wakker. Top product!
Voor mij werkt het top!
Ik ben altijd heel sceptisch, maar dit product... Top! Zeker het proberen waard. Voor mij is de mega verandering dat ik zoveel minder stijf en stram ben wanneer ik heerlijk uitgerust wakker word. Ik voel me eindelijk geen oude vrouw meer, echt zo fijn!

Helaas
Ik heb het middel besteld en aangegeven dat het bij mij niet werkt. Ik heb het nogmaals besteld, toch nog eens proberen, maar helaas slaap ik niet door.
Zeer snelle levering en behulpzame…
Zeer snelle levering en behulpzame medewerker toen ik via de mail een vraag had.

Antwort von hikaya.com
Heerlijke kalmte voor het slapen
Eindelijk rustig slapen. Kalm worden is geen probleem meer, zeker een aanrader. Je merkt de ochtend erna gelijk dat je meer uitgerust bent dan normaal!

Heerlijk ontspannen!
Voelde mij half uur ná inname van de capsules heerlijk ontspannen wat een voorbode bleek voor een goede nachtrust. Levering ook zeer snel!(dag ná plaatsing bestelling) Kortom: aanrader!

Afgewimpeld
Weer geen afdoende antwoord gekregen: ‘verzendskosten’ en ‘terrecht’ (?). Enfin, ik zou ook graag mijn aankoopbedrag, zijnde de verzendkosten terugbetaald krijgen. Joris? Be a man, step up to the plate…

Heeft mij niet geholpen
Helaas leverde het bij mij geen…
Helaas leverde het bij mij geen resultaat. Daarmee wil ik niet zeggen dat het een slecht product is maar ik kan helaas geen verbetering in het doorslapen constateren.

Antwort von hikaya.com
Ja hielp wel wat had eennproefmonster…
Ja hielp wel wat had eennproefmonster gekocht voor 5 dagen sleep
En het werkt wel beter als de concurrent want die heb ik ook geprobeerd dus top

Antwort von hikaya.com
Levering en contact was heel goed
Levering en contact was heel goed. Het heeft bij mij helaas niet gewerkt heb het een maand met geprobeerd en nu een week zonder voor mij toch beter om zonder in slaap te vallen dan wordt ik toch wat meer uitgerust wakker.

Antwort von hikaya.com
Werkt niet - aankoopbedrag is teruggestort
Ik heb meestal geen problemen met inslapen. Wel met doorslapen. Ik heb geen verbetering gezien ma het gebruik van deze pillen.
Ik kreeg wel mijn aankoopbedrag terug, dus je kunt het zelf proberen.

Hyaka
Voor mij, verstokte slechte slaper heeft de hyaka niks geholpen, voor andere mensen misschien wel, maar voor mij persoonlijk niet

Antwort von hikaya.com
Ik gebruik het nu een week
Ik gebruik het nu een week. Tot nu toe nog niets van gemerkt.

Antwort von hikaya.com
Helaas slaap ik nog steeds niet door en…
Helaas slaap ik nog steeds niet door en zou ik graag ingaan op jullie aanbod om de aankoopkosten te recupereren. Ik heb al veel geprobeerd en vind dit wel een fair voortel.

Antwort von hikaya.com
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.