Hillerød C Køreskole Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været super glad for mit forløb hos Hillerød C. Havde Jan Opperman som kørelærer, og han hjalp mig både med at komme godt igennem teoriundervisningen og køretimerne. Jeg bestod nemlig båd... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min oplevelse med køreskolen var desværre ikke helt, som jeg havde håbet. Jeg syntes til tider, at undervisningen manglede fokus, blandt andet fordi der blev brugt tid på praktiske ting under køretime... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun tale godt om Hillerød C Køreskole. Jeg havde Jan som kørelærer, og jeg følte fra starten, at mit forløb blev tilpasset mig og mit niveau. Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet, og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestod begge prøver 1. Gang. Du ville blive en meget glad elev hvis du fik Fariba Nasiri som din kørelærer. Meget sød og tålmodig, kan klart anbefale hende. Jeg tog turboholdet i vinterferien 2024 (s... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Lovpakke til kun 12.450 Vi starter nyt teorihold hver anden uge. Du har den samme kørelærer til kørsel i skolevognen. Det gør undervisningen helt personlig og mere nærværende. Book via vores app og sammensæt selv dit forløb så det passer til din hverdag

Kontaktinformationen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

493 Bewertungen

Alle Bewertungen

27 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har taget mit kørerkort på hillerød…

Jeg har taget mit kørerkort på hillerød c køreskole, det har været et langt forløb men takket være min søde kørelærer Gitte har det lykkes mig at bestå køreprøven første forsøg! Hun er en skøn og sød kvinde, både som menneske og som kørelærer! Man lærer virkelig meget af hende!

29. Jänner 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skræmmende oplevelse for en elev

Ja, det var en voldsom oplevelse. Helt unødvendigt, for kørelærer havde selv sagt op, 14.2.,altså 5 dage før.
En meget voldsom oplevelse, ingen elever skal opleve, og slet ikke involveres i. Sådan voldsom indtræden, må ske efter endt undervisning, og uden eleverne inddrages.

19. Februar 2023

Uprofessionelt

Jan er meget uprofessionel person og tager ikke hensyn til sine elever og sætter eleverne i anden rækker. Han vælger også at afbryde en teori time for at fyre en teori lære i stedet for at vente 2 minutter for at teori timen var færdig

18. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god oplevelse igennem hele forløbet

Hele kørekorts forløbet har været en god oplevelse for mig. Det har næsten været fejlfrit og de ting der var, kom der hurtigt styr på. De er klar til at hjælpe med det meste og er søde og rare mennesker.
Jeg har haft Magnus som kørerlærer og KÆMPE credit til ham for at være en virkelig god kørelærer som har taget det stille og roligt når man laver fejl og er god til at forklare og give tips og tricks for at man kommer godt igennem turene.
Hvis man bare har engagementet og holder styr på de ting som man skal, så skal det nok gå 😉

9. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg følte mig misforstået af min første kørelærer, men skiftede til Gitte. der efter kørte (hehe) det godt! Hun er super god, og fik mig godt igennem forløbet.

5. Februar 2023

5 stjerner fordi

5 stjerner fordi, der er styr på tingene. Havde Gitte som kørelærer, hun er super god, og fik mig godt igennem forløbet.

31. Jänner 2023

Godt forløb!

Havde et super godt forløb, som både var sjovt og lærerigt. Havde Magnus som kørerlærer, og kunne ikke ønske mig en bedrer lærer. God til at forklare ting, hvis man ikke helt forstår dem og altid i godt humør. Har lært så meget både til teorien og til kørelektionerne. Dejlig oplevelse :)

26. Jänner 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Solidt valg, Magnus Stilling er en god kørelære, dog med plads til forbedringer.

Udmærket gennemførsel. Forløbet er planlagt og er overskuelig. GO'n'drive appen som bruges fungerede, selvom det vil langt smartere at have kørselshæfte installeret. Mister man kørselshæfte (hæfte man skal have i kørselslærens bil, mens man køre med lære) så koster det 1000kr, hvilket ikke ligefrem er optimalt ift. det bare kunne programmeres til den tilhørende app. Med det sagt var det let at få overblik, og man kunne få service skriftlig og over telefon, når man havde brug for det.
Havde personligt Magnus Stilling som kørelære, som varmt kan anbefales. Manden var ligetil og rolig gennem hele forløbet og dertil let at gå i dialog med. Begik man fejl er han god til at forklare på flere måder samtidig med at sætte fokus på de relevante fokuspunkter. Hvad angår andre kørelærer er jeg ikke bekendt med, at nogle skulle have været utilfredse.
Grundet fuldtidsarbejde værdsatte jeg også muligheden for aftenlektioner i teori.
Forløbet var dog ikke problemfrit, da jeg måtte ventet flere måneder med at kunne tage køreprøve. Ifølge køreskolen skyldtes dette færdselsstyrelsen, hvilket er plausibelt, som jeg og bekendte opfatter det. Ikke desto mindre kostede forløb+5 ekstra køretimer+1 mistet kørselshæfte+prøver(med 1 fejlet praksisprøve) samlet 28.000kr. Dette skal selvfølgelig sættes i forhold til, at der var lang tid til praksisprøve, men finder dog ikke dumme bøden på mistet kørselshæfte til 1000kr retfærdig. Jeg er muligvis også langsom til at lære.

I konklusion et solidt valg, som man nok ikke vil fortryde, især hvis man kan få Magnus Stilling Hansen som kørelærer. Der er dog plads til forbedringer.

27. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En super god kørelærer (Claus Mærsk)

Jeg havde Claus som kørelærer, hvilket var en super god oplevelse. Claus er altid frisk og glad når man møder ham. Han sørgede for, at der altid var god stemning i bilen og selv når man lavede fejl blev de rettet på en venlig og ordentlig måde. Claus svarede også altid hurtigt når man skrev til ham, så man følte aldrig man svømmede i sin egen sø. Teoriforløbet var ganske udmærket, men naturligvis var kørerlærer den man mærkede allermest til. Tusind tak til Claus for et super fedt forløb.

8. Jänner 2023

Kære Hillerød C kørerskole

Kære Hillerød C kørerskole

Jeg havde Magnus, som kørerlærer og det var simpelthen sådan et godt forløb! Jeg blev taget så godt imod. Han var min anden kørerlærer, da jeg havde et rigtig dårligt forløb hos en anden kørerskole. Men jeg fandt hurtig ud af med Magnus, som kørerlærer at det slet ikke var så slemt, som jeg troede. Han vendte hele min negative tankegang om at tage kørekort til en rigtig positiv oplevelse. Jeg fik den bedste oplæring og tryghed. Han er så god til at tage hensyn til den enkelte persons behov for at lærer at kører bil mm. Så man kan bare ikke gå galt i byen, hvis man vælger ham! Så er det helt sikkert at man består! Han kan kun stærkt anbefales! 5 stjerner herfra fordi man kun kan give det. Tak for et super fantastisk forløb!

19. Dezember 2022

Super dygtig kørerlærer

Jeg havde et super godt forløb. Jeg havde Magnus som kører lærer og det var en rigtig god og lærerig oplevelse. Kan stærk anbefalede det.

23. November 2022

Mine varmeste anbefalinger

Mine varmeste anbefalinger skal lyde herfra! Jeg havde Magnus Stilling som kørerlærer, som er super tålmodig, rar og tror på man gør det bedste man kan. Jeg var lidt nervøs og utryg ved at tage kørekort men med Magnus ved siden af, blev jeg langsomt mere tryg ved at køre bil og bestod køreprøven i første omgang! Jeg har været virkelig glad for oplevelsen!

8. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr