Himmerland Golfshop Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bushnell Pro EX range finder Super lækker range finder til en rigtig god pris Undrede mig dog over at batteri var sat i og aktiveret. Kunne tyde på brugt som demo Derfor kun 4 stjerner

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god oplevelse var at der med 3 kasser Titleist - bolde fulgte 3 drikkedunke svarende i farve til boldene. Altid herligt med gratis ekstrapræmie⛳️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte nederdel og polo, passer perfekt. Hurtig levering 👍🏻 Ikke sidste gang jeg handler hos Himmerlands golfshop 🫶

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en powakaddy el vogn, som desværre var en lav model, Jeg skrev til dem og forklarede situation, og at vogen var for lav. Samt At jeg havde brugt den 4 runder, Med det samme kom de med et... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Golfgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

I HimmerLand golf webshop tilbyder vi alle de kendte mærker som for eksempel Titleist, Callaway og J. Lindeberg. Vi har alt, du skal bruge, når du vil være en endnu bedre golfspiller. Du finder HimmerLand Golfshop i vores resort. Her hjælper vi dig også, når du vil reservere en golfbil eller booke starttider. Du kan også betale dit greenfee eller hente nøglerne til din golfbil her. Golfshoppen byder på et stort udvalg af sko og golf tøj til kvinder, mænd og børn. Bukser, poloer og regnjakker - her finder du påklædningen til al slags vejr, så du altid kan spille en god runde golf. I webshoppen finder du også accessories som for eksempel strømper, caps og handsker, der gør en verden til forskel, når du spiller. Hos os kan altid være sikker på, at du finder golfudstyr online, i den bedste kvalitet. Udstyret betyder meget for dit spil. Vi hjælper dig med at få udstyret i orden. Uanset om du mangler et helt nyt golfsæt, eller om du blot mangler et nyt jern, så har vi noget for dig. Vi har alt, du har brug for til golfrunden. Jern og golfkøller, golfvogne og golfbags, bolde og meget mere. Vi fører alle de kendte mærker, der er kendt for deres høje kvalitet. Hos os finder du et stort udvalg af kvalitets golf udstyr i Danmark. Du kan altid købe golf udstyr online, hvor du finder masser af unikke tilbud på mange forskellige produkter. Har du spørgsmål eller oplever du udfordringer, så er du velkommen til at skrive til os på golfshop@himmerland.eu eller ringe til os på tlf. 9649 6107

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, alt var perfekt.

Let bestilling,nem betaling og hurtig levering.

30. Jänner 2023

Hej Henrik,

Dejligt med en god anmeldelse, tusind tak for det 😊

Vi er rigtig glade for, at du har lyst til at handle hos os og vi håber ikke at det er sidste gang 😊

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg købte et par bukser

Jeg købte et par bukser , men havde desværre ikke set det var vinter bukser🤪
Sender retur , retur varer på egen regning🤪
Så jeg venter med at kæbe på nettet!

18. Jänner 2023

Hej Anne-Grethe,

Vi kede af, at det ikke lige var de bukser du ønskede, men vi håber du får lyst til at handle ved os igen på et tidspunkt 😊

Er der det mindste skal du ikke tøve med at kontakte os på golfshop@himmerland.eu eller telefon 9649 6107.

Hej Tobias,

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på 😊

Vi er rigtig glade for, at du har lyst til at handle hos os og vi håber på at se dig igen😊

Hurtig ekspedition

16. Jänner 2023

Hej Karsten,

Perfekt

Nem bestilling og hurtig levering😊

11. Dezember 2022

Hej Lise Mira,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid høj service og fantastisk…

Altid høj service og fantastisk personale.

28. November 2022

Hej René,

Mange tak for din anmeldelse 😊

Jeg vil straks sende din anmeldelse videre til vores fantastiske personale i butikken.

Hav en rigtig god dag 😊

Utrolig god service

Utrolig god service, meget imødekommende, og lynhurtig levering.

19. November 2022

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord 😊

Vi er så glade for, at du er tilfreds med at handle ved os 😊

Hav en dejlig dag.

23. November 2022

Hej Niels Ulrik,

Tak for din anmeldelse. Ordentlig service er yderst vigtigt for os, så vi er glade for, at du også har oplevet dette 😊

Hej Brian,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at alt fungerede som det skulle 😊

Hav en rigtig god dag 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og opfølgning gennem hele…

God service og opfølgning gennem hele processen, fantastisk stykke arbejde Jonas har formået at gøre i Himmerland.

Hej Malte,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi sætter virkelig pris dine fine ord og vi glæder os til at servicere dig en anden gang 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid venlig og hurtig behandling

Altid venlig og hurtig behandling i Himmerland Golfshop!

25. November 2022

Hej Tove,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid fantastisk service og gode priser…

Altid fantastisk service og gode priser 😊😊😊

Hej Marianne,

Tak for din anmeldelse 😊 Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med at handle hos os.

Hav en skøn dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet hos jer flere gange

Jeg har handlet hos jer flere gange, både i den fysiske butik og online. Det er altid en fornøjelse.

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Jeg vil straks sende dine fine ord videre til vores folk i shoppen, som hver dag arbejder hårdt for at levere en god oplevelse 😊

Hej Jan,

Tusind tak for anmeldelsen og de fine ord 😊

Det gør os rigtig glade, at du er tilfreds med at handle ved os 😊

Hurtig og behagelig

Super ekspedition

17. November 2022

Hej Thomas,

Mange tak for anmeldelsen 😊

Det er vigtigt for os at levere både hurtig og kompetent service, så vi er rigtig glade for, at du også har oplevet dette 😊

Go og hurtig service.

Go og hurtig service, og altid pålidelig

10. November 2022

Hej Bo,

Mange tak for din anmeldelse 😊

God service og pålidelighed er to kvaliteter vi altid stræber efter, så vi er rigtig glade for, at du også har oplevet dette.

9649 6107

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr