Hippe Taarten Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben onze bruidstaart bij Hippetaarten besteld. De communicatie liep soepel. Als ik vragen had wist ik waar ik terecht kon. En natuurlijk heel belangrijk, de taart was super mooi en echt super l... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ter gelegenheid van onze trouwdag wilden we graag een bruidstaart. Per mail konden we een enkele taart bestellen met de smaken die we lekker vonden. De taart is netjes thuis gebracht en de smaak was... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lactose vrije taart besteld en advies gevraagd voor smaak combinatie. De taart zag er top uit. Helaas vond elke genodigde (waaronder ook makkelijke eters en kinderen) de taart niet eetbaar. Ik heb con... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een update! Het is gearriveerd! Hoera! Oorspronkelijk bericht: Ik heb besteld en betaald op 17 april. Nog steeds niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar, via insta middels dm wel contact g... Mehr ansehen

1. Tortenbäckerei
  2. Keksgeschäft
  3. Cupcakeladen
  4. Donut-Shop
  5. Patisserie
  6. Hochzeitstortenbäckerei

Vom Unternehmen geschrieben

Hippe Taarten is de one-stop-shop voor al je taartwensen. Wij bieden naast de mooiste ook nog eens lekkerst smakende taarten en sweets aan die je eenvoudig online kan bestellen. Wij van Hippe taarten maken op aanvraag voor iedere gelegenheid taarten, cupcakes en andere lekkernijen. Wij hebben meerdere baksters door heel Nederland in ons team. Hierdoor zijn wij erg flexibel en in staat om al uw aanvragen te behandelen.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

131 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

29 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik heb twee keer gebruik gemaakt van…

Ik heb twee keer gebruik gemaakt van jullie diensten en ik vind ze aan de prijzige kant en haalde nooit het aantal stukken uit de taart die jullie zeiden. Dan zou ik echt mini kleine stukjes moeten geven. Ook vergaten jullie de leeftijdskaars erbij te doen. De opmaak was leuk .

10. April 2023

Antwort von Hippe Taarten

Goedemiddag, dank voor de reactie. Jammer dat u niet geheel tevreden bent geweest. De kaars is aan u geleverd bovenop de doos. Een mooie gouden 3, wij vinden het gek dat deze niet bij u zou zijn aangekomen. Onze taarten zijn hoog en daarom geven wij aan voor het formaat dat u heeft besteld 20 personen. Wanneer u deze in cake plakken snijd zou u er zelfs meer uit moeten halen als de 20 die door u zijn besteld.

Groeten Samantha

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mooie gezellige winkel. En een heel vriendelijke bakster. Toonbank wat uitnodigigt om lekkernijen mee te nemen. Met een mooie werkruimte waar je kan mee kijken hoe je taart bereid wordt.

Super mooie winkel.
Gastvrij super geholpen.
Mooie verjaardags taart laten maken voor mijn vrouw der verjaardag.
Genoten echt een aanrader.
Lekker bakkie thee met wat lekkers erbij genuttigd.

18. Februar 2023

Antwort von Hippe Taarten

Dank je wel voor je fijne review! We hopen jou. je vrouw en de kleine snel weer te zien:)

Afscheidsfeest voor collega

Wij hebben een afscheidfeest voor collega gehaad en hebben een taart nodig met thema "Frankrijk". Heb paar fotos gevonden en naar Hippe Taarten gestuurd en ze hebben super mooie en lekkere taart gemakt! Iedereen war heel blij mee. En de taart was ook snel en op tijd bezorgd. Super bedankt voor alles!

22. Februar 2023

Antwort von Hippe Taarten

Tanja, hartelijk bedankt voor je fijne review. We zijn blij dat we een mooie taart bij het afscheidsfeest hebben kunnen leveren.

Een echte aanrader

Een echte aanrader! Wij hadden de Roblox taart en mijn dochter kreeg haar eigen Roblox poppetje erop. Fijn dat dat kon. Levering op zondagochtend ook echt helemaal super. En als bonus was ook de taart zelf nog eens ontzettend lekker 🤩

4. Februar 2023

Antwort von Hippe Taarten

Dank je wel Bianca. We zijn blij te horen dat alles naar wens is geweest!

Super heerlijke taart

Super heerlijke taart, perfecte service! Zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen!!

27. Jänner 2023

Antwort von Hippe Taarten

Fijn om te horen dat bestellen bij ons voor herhaling vatbaar is, daar doen we het voor:)

Mooie Taart

Mooie Taart. Vulling goed. Was vierlaagse taart voor vijftig personen. Ronde schijven. Erg mooi opgemaakt!

19. Jänner 2023

Antwort von Hippe Taarten

Dank je wel voor de fijne review.

Aanrader!!

De website van hippentaarten.nl is super leuk en klantvriendelijk ingericht! Je krijgt echt een schitterende taart met prachtige detail en heerlijk van smaak! Taart werd perfect op tijd gebracht!

20. Jänner 2023

Antwort von Hippe Taarten

Dag Femke, wat fijn dat alles naar wens is geweest. We hopen dat jullie een mooie verjaardag hebben gehad.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I had a customised cake done

I had a customised cake done. The result was perfect, the delivery great and the contact with the store flawless. Highly recomend!

26. November 2022

Antwort von Hippe Taarten

Thank you for this high recomended!

Prachtige en heerlijke taart

Prachtige en heerlijke taart, op maat gemaakt. Echt een aanrader, wij zullen ook zeker weer opnieuw bestellen!!

1. Oktober 2022

Antwort von Hippe Taarten

Dank je wel voor de fijne review. We zien jullie graag terug!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige kasteel ( met ridders & draken ) taart!

Ik kwam snel via chat tot een overeenkomst over wat voor taart ik wilde. Van deze taart was nog geen voorbeeld op de site te vinden dus het was een beetje gokken hoe hij er uit kwam te zien. Uiteindelijk overtrof hij mijn verwachtingen!
Een mooi stevig onder plaatje waar hij op stond, de taart zelf ook echt heel stevig en het ontwerp precies zoals ik hem in gedachten had.
Ruim voldoende voor de hoeveelheid mensen ik op visite had, en smaakte ook goed.
De gasten verbaasde zich steeds over dat dit de taart was, omdat hij bijna niet eens op een taart leek, maar op een echt kasteeltje.
Met de draak en ridders die ik er bij heb gekocht was het voor mijn zoontje echt een droom taart.

25. September 2022

Antwort von Hippe Taarten

Dank je wel voor de mooie review! Fijn dat we zo hebben kunnen bijdragen aan een leuke dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een heerlijke en mooie taart besteld…

Een heerlijke en mooie taart besteld voor onze gender reveal. Afstemming over de kleur van de taart en alle vragen die ik had zijn super beantwoord. Heel klantvriendelijk en echt een aanrader wat mij betreft!

11. September 2022

Hallo Sharon,

Heel erg bedankt voor deze review! We hopen dat jullie een hele leuke gender reveal hebben gehad. Wij wensen je nog veel plezier met de zwangerschap!

Met hippe groet,

Christiaan

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Heel mooie taart!!!

Heel mooie taart, super goed gemaakt. Qua smaak was de taart een beetje teleurstellend, de vulling "chocolade" smaakte helaas niet naar chocolade.

11. September 2022

Hallo Louise,

Bedankt voor je review. Fijn dat de taart wel mooi was.

We vinden het wel heel erg jammer dat de melk chocolade vulling niet naar wens was. We gaan dit intern zeker bespreken!

Met hippe groet,

Team Hippe Taarten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen zaterdag een super mooie en…

Afgelopen zaterdag een super mooie en lekkere taart ontvangen.
Daarbij hadden we ook cupcakes.
Alles was precies zoals ik het wilde.
Echt een aanrader

Op naar het volgende feestje met taart

30. August 2022

Antwort von Hippe Taarten

Heel erg fijn om te horen dat die helemaal naar wens was. De hart vorm taart was erg leuk om te maken. Dus nogmaals bedankt voor die leuke bestelling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Last minute een Koekie Monster Smash…

Last minute een Koekie Monster Smash cake laten maken op basis van een foto en hij was helemaal top! Mooi gemaakt, goede kwaliteit, smaakte ook goed en veel gelachen met het smashen. Dank!

26. Juli 2022

Antwort von Hippe Taarten

Heel fijn om te horen dat de smash cake een succes was!

In één woord geweldig!

De service van Hippe Taarten is in één woord geweldig! De taart was precies wat wij wilden, mooi, lekker, netjes verpakt en precies op de afgesproken tijd geleverd.

27. Mai 2022

Antwort von Hippe Taarten

Heel erg bedankt voor de mooie review! Het is altijd leuk om te lezen dat de taart en onze service naar wens was!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Porsche Taycan 3D taart

Heerlijke en leuke Porsche Taycan 3D taart met de chocolade biscuit en frambozencreme vulling.
Unieke maatwerk kwa taartvorm en smaakvol van binnen! Fantastisch gedaan!

23. Mai 2022

Antwort von Hippe Taarten

Bedankt voor deze mooie review. We zijn heel erg blij dat de taart helemaal naar wens was!

Bruidstaart

Het was een hele mooie en lekkere bruidstaart. Snelle reacties bij aanpassingen en er werd goed meegedacht, veel mogelijkheden!

16. Mai 2022

Antwort von Hippe Taarten

Bedankt voor deze mooie review. We zijn blij dat we onderdeel mochten zijn van jullie speciale dag!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr