Flot resultat og til aftalt pris. De kunne måske være bedre til at holde én opdateret om hvornår bilen forventes klar til afhentning, men det er en meget lille ting...
Hjulfix leverede et super flot resultat og god service. Fælgene står som fabriksnye selvom de var ret slemt skadede og ridsede, og hele forløbet var hurtigt og effektivt. Ekstra plus for dækskift samt... Mehr ansehen
Super god service, super flot resultat, fik lavet mine originale Audi rotor hjul, der både var kedelige, skæve og matte i malingen udover kosmetisk grimme efter kantstensskys. Efter diamant C... Mehr ansehen
Super flot arbejde og virkelig god og venlig service. Jeg kommer igen når mine fælge bliver skrammede
Gladsaxe Møllevej 21, 2860, Søborg, Dänemark
- Website@hjulfix.dk
- hjulfix.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Besøgte Hjulfix i Søborg i dag
Besøgte Hjulfix i Søborg i dag. Blev mødt af Adrian, som tjekkede min fælge for skævheder. Ingen skævheder, men skævslidte dæk grundet forkert sporing.
Ingen forsøg på at sælge noget - bare super rådgivning.
På spørgsmålet om hvad jeg skyldte for ulejligheden svarede han med et smil: "Det koster ikke noget - bare giv os en god anmeldelse".
Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg går hen, hvis jeg en dag skal have rettet en fælg op.
Jeg fik renoveret mine org.alufælger .
Jeg fik renoveret mine org.alufælger VW Arteon. De står som nye, og er afbalanceret rigtig godt, og jeg fik lånehjul på bilen medens de ordnede mine fælger. Jeg kan varmt anbefale dem.
Eminent service :D
Eminent service :D
Havde en krisesituation som Hjulfix flinke medarbejdere afhjalp med det samme. Så selv om Hjulfix har billige priser går de ikke ned på service til kunderne
Bedste og hurtigste service
Bedste og hurtigste service.
Arbejdet var udført perfekt.
Suoer service og godt resultat
Suoer service og godt resultat. Det kan klart anbefales.
Pænt arbejde
Godt arbejde til den aftalte leveringstid
Fik lavet svejsning af 22” fælge og det holder bare - godt arbejde!
Super service, og perfekt udført arbejde...
Et sted man vender tilbage til.
Formidabel service og perfekt resultat
Formidabel service og perfekt og yderst tilfreds resultat. Jeg er virkelig overrasket over hvordan de har formået at lave en forholdsvis stor skade på fælgen uden at der er de mindste spor af det bagefter.
SÅ GODT!
Tak
Altid perfekt resultat samt…
Altid perfekt resultat samt overholdelse af aftalte tider
Meget flot og professionelt arbejde til…
Meget flot og professionelt arbejde til rimelige priser
Super service, flot arbejde og god pris
har fået renoveret et sæt gamle bmw fælge som blev super flotte.
Har også fået rettet en helt smadret, skæv fælg, som ser ny igen, samt er helt lige
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.