Høgh Jewelry Bewertungen 10

3. Juwelier
  4. Schmuckdesigner
  5. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Jeg er Anja Høgh, skaberen af Høgh Jewelry, og designeren bag alle de smykker, jeg sender ud. Mit hjerte for håndværk er enormt, og derfor lægger jeg stor vægt på at lave alle smykkerne i hånden i mit lille hjemmeværksted. Alle smykkerne bliver skabt i sterling sølv, og jeg tilbyder også forgyldning, hvis det ønskes. Jeg er autodidakt guldsmed og er stadig på en forhåbentlig lang og spændende rejse bag guldsmedbordet. Jeg håber, du vil tage godt imod mine smykker.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

10 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

(Opdateret svar) Største løgner…

(Opdateret svar) Største løgner nogensinde og mega useriøs virksomhed. Det du skriver om, at brevet med min smykke "havde været i Dubai og så kom tilbage til dig" er helt urealistisk og giver ingen mening!

Brevet var sendt som almindeligt brev fra Danmark til min korrekte danske adresse, fordi du sagde det ikke kunne trackes. Almindelig breve rejser ikke bare til udlandet på egen hånd. Det betyder at det aldrig fysisk kunne have været i Dubai, og derfor giver din forklaring overhovedet ikke mening. Jeg håber vi kan finde en løsning på det her.

8. Februar 2026

Hej igen,

Denne sag ligger 2–3 år tilbage og blev på daværende tidspunkt afsluttet, hvor du fik det fulde beløb på 150 kr. refunderet. Jeg kontaktede dig efterfølgende med henblik på at sende et nyt forgyldt smykke til dig, men modtog ikke svar.

Jeg beklager stadig, at du havde en dårlig oplevelse. Min intention har hele tiden været at finde en løsning.

Hvis du fortsat ønsker dialog, er du meget velkommen til at kontakte mig på Hoeghjewelry@gmail.com, så ser jeg gerne på sagen igen.

Høgh Jewelry

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales, jeg har været sent ude efter en gave, jeg tog kontakt til Høgh jewlery igennem Instagram og hun har været så behjælpelig i gennem hele processen, fremragende service og vildt håndværk!

9. Jänner 2026

Antwort von Høgh Jewelry

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder virkelig meget for mig 🌸

Mvh Høgh Jewelry

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så sød og imødekommende sælger

Så sød og imødekommende sælger! Ringene er i perfekt stand og lige som jeg havde håbet på. Jeg kan klart anbefale <3

18. Dezember 2025

Antwort von Høgh Jewelry

Tusind tak for de fine ord 🌸 Det betyder virkelig meget for mig, og det gør mig så glad! Jeg er især glad for, at vi fandt de helt rigtige størrelser på ringene til dig.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig oplevelse at købe smykker fra…

Dejlig oplevelse at købe smykker fra høgh jewelry! Smykkerne er så smukke og så er der seriøst skøn service🫶 Kan helt klart anbefales!

28. Juli 2025

Antwort von Høgh Jewelry

Tusind tak for din fine anmeldelse og det er jeg utroligt glad for 🌸. Det sætter jeg stor pris på!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super smukke smykker og meget god…

Super smukke smykker og meget god kundeservice❤️

27. Juli 2024

Antwort von Høgh Jewelry

Mange tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse, det sætter jeg virkelig pris på! Og tak det er jeg så glad for du synes! 🌸

Smukt håndarbejde

Jeg har bestilt 2 forskellige ringe hos Anja; en unika ring med sten og indgravering og en custommade med initialer. Jeg synes de er noget af det smukkeste, og jeg er simpelthen så glad for dem. Anja er hurtig til at respondere, udarbejde ringene og meget serviceminded. Jeg vil helt sikkert købe flere ringe hos Anja i fremtiden!

23. Mai 2024

Antwort von Høgh Jewelry

Jeg er så glad for, at du kan lide dem! Det har været en fornøjelse at arbejde på dem for dig. Tak for din fine anmeldelse og dine bestillinger!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået forgyldt i alt 8 par…

Jeg har fået forgyldt i alt 8 par smykker over 2 omgange. Jeg er virkelig tilfreds! Det er et så flot resultat til en virkelig god pris.
Man får hurtigt svar på eventuelle spørgsmål man sidder inde med. Jeg sendte mine smykker afsted til hende, og allerede ugen efter havde jeg dem hjemme igen.
Varm anbefaling🤩

3. Juni 2024

Hej Emma 🌸
Tak for den fine anmeldelse og tak for at tage dig tid til at skrive den!

Mit yndlings brand

Jeg har bestilt et par smykker fra Høgh Jewelry nu og smykkerne skuffer aldrig!
De er altid i virkelig god kvalitet, guldbelægningen holder tit længere end alle de store smykke brands gør. Anja sørger for god service og vil altid sikre sig at hendes kunder er tilfredse og får den bedste service.
Jeg kan roligt sige at mine yndlings smykker kommer fra Høgh jewlery og at jeg altid ser frem til at se hvilke designs hun kommer på!

21. Juli 2024

Antwort von Høgh Jewelry

Tak for dine mange bestillinger, det sætter jeg utroligt stor pris på! Jeg er stolt af at have dig som kunde.

Tak for den fine anmeldelse, jeg bliver helt rørt!

Mvh Anja Høgh / Høgh Jewelry

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr