Holland Warmte Bewertungen

1 876
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf bezoek showroom tot aan montage van cv ketel en later airco hun afspraken nagekomen.Naast de eerste contacten en de zeer net werkende monteurs niet anders dan lof!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De monteur was op tijd en ondanks de vroege tijdstip heel vrolijk wat ik zeer waardeer. Bekijkt de opties wat mogelijk is zodat er geen onnodige opbrekingen nodig zijn. Hij had 2 jongeren bij zich die... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oude eneco warmtewinner (hybride warmtepomp op basis van ventilatielucht) vervangen door een echte hybride warmtepomp. Tevens verwarmingssysteem en vloerverwarming van elkaar gescheiden. Ook een p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Airco installeren; De monteurs waren er al om 7 uur ivm de wamte. Ze hebben hard en netjes gewerkt en waren rond de middag al klaar. Alles werkt super goed en is netjes gemonteerd. De app hebben... Mehr ansehen

1. Heizungs- und Klimatechnikbetrieb
  2. auch in
  3. Heizungsbau

Vom Unternehmen geschrieben

Holland Warmte is een familiebedrijf met een rijke historie. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in centrale verwarming, airconditioning en warmtepompen. Met name cv ketel vervanging en servicecontracten vormen een belangrijke activiteit binnen het bedrijf. Ook voor advies voor een nieuwe cv ketel, airconditioning installatie of warmtepomp bent u bij Holland Warmte aan het juiste adres.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

(1 876)

153 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldig en opgelost! Complimenten!

De jongeman van afgelopen vrijdag was keurig op tijd, beleefd, heeft het probleem verholpen en geen problemen ervaren. Mijn complimenten naar hem, maar ook naar jullie! Toppertje is dat! Bedankt voor de service!

4. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ga niet in zee met Holland Warmte!

WAARSCHUWING: Ga niet in zee met Holland Warmte!

Wij raden iedereen af om met deze partij in zee te gaan als je waarde hecht aan eerlijk zaken doen, betrouwbaarheid en een installateur die zich aan gemaakte afspraken houdt.

Hieronder in het kort helaas onze slechte ervaring met Holland Warmte.
Wij hebben o.a. onbetrouwbare communicatie, gebrekkige en incomplete rapportage van controles/ uitgevoerd werk en niet nakomen van toezeggingen/ afspraken ervaren.
Met als toppunt dat ons door Holland Warmte een actie van een gratis ketelcheck bij het afsluiten van een onderhoudscontract is voorgehouden. Dit is ons mondeling gemeld en stond ook vanuit Holland Warmte op papier.
Echter was deze actie achteraf ineens niet van toepassing volgens Holland Warmte. Zonder dat dit van tevoren is gemeld of is vermeld, komt Holland Warmte ineens met voorwaarden en uitvluchten waarom het "niet van toepassing" zou zijn.
​Als klant sta je met een afspraak op papier in de hand, maar Holland Warmte trekt zich er simpelweg niets van aan. Men heeft niet eens het fatsoen om samen tot een oplossing te komen. Ze wijzen het af, zijn het niet met je eens en daarmee laat Holland Warmte je zitten.
Dit is ronduit misleidend, onbetrouwbaar en zeer klantonvriendelijk. Hoe men met klanten omgaat als het voor hun niet voordelig is, is stuitend.

Wij willen dan ook niets meer met Holland Warmte te maken hebben.

6. August 2026

Airco installeren;

Airco installeren;
De monteurs waren er al om 7 uur ivm de wamte.
Ze hebben hard en netjes gewerkt en waren rond de middag al klaar.
Alles werkt super goed en is netjes gemonteerd.
De app hebben we nog niet kunnen koppelen met de airco (we kregen geen verbinding)
Alleen jammer dat de verpakkingen niet meegenomen werden, maar we zijn erg tevreden over de installatie.

26. Juni 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima Service

Alles naar behoren. Monteurs waren optijd, deden hun ding. Niet alles wou in 1x werken, maar heren hebben na een aantal keer testen alles werkend gekregen.

16. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

If you are non-Dutch think twice before going with Holland warmte

⭐☆☆☆☆

If you are a non-Dutch speaker, think twice before doing business with Holland Warmte.

I originally purchased my boiler from this company. After only one year, an error message appeared on the display. I contacted Holland Warmte expecting a simple repair visit to resolve that specific issue.

The technician arrived, spent approximately 10 minutes in my house including paperwork, did not even open the boiler, entered a code into the control panel, and left. The issue was resolved within minutes.

What I did not realize at the time was that this visit apparently signed me up for a 24-month service contract with annual charges. All documentation was in Dutch, a language I do not read.

A year later I received another invoice for €180+ and only then discovered that I was supposedly committed to a minimum two-year agreement. When I explained that I had never intended to enter a long-term contract and that the language barrier had caused a genuine misunderstanding, Holland Warmte refused any flexibility or goodwill solution.

So, from my perspective, a technician spent roughly 10 minutes at my house, entered a code without even opening the boiler, and I ended up paying more than €360 over two years because of a contract I never knowingly intended to sign.

The company repeatedly stated that the information was included somewhere in the Dutch documentation and therefore the contract is legally binding. That may be their legal position. However, customer service, transparency, and common sense appear to play no role whatsoever.

I have paid the invoice because my time is worth more than continuing the dispute. However, I want other international residents in the Netherlands to be aware of this experience.

My advice is simple: if you do not speak Dutch fluently, review every document with extreme caution before agreeing to anything with Holland Warmte. What appears to be a simple repair visit may come with obligations that are far more expensive than you expect.

This was one of the most disappointing customer experiences I have had in the Netherlands.

2. Juni 2026
Holland Warmte-Logo

Antwort von Holland Warmte

Geachte heer Karimi,
Dank voor uw beoordeling.
Wij herkennen ons niet in het geschetste beeld. Zoals eerder aangegeven is het servicecontract door u zelf via onze website afgesloten en aansluitend bevestigd, inclusief de looptijd en voorwaarden.
Wij werken dagelijks met zowel Nederlandse als internationale klanten en ervaren hierin geen structurele onduidelijkheden.
Warme groet Holland Warmte

Super klantgericht bedrijf

Zowel het bezoek voorafgaand aan het offertetraject, als de uitwerking van de offerte zelf waren professioneel en erg prettig.
Ook beide installatiemonteurs waren zeer kundig en erg klantgericht. Super goede ervaring!

26. Mai 2026

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr