5 Stjerner!
Jeg skulle bruge et vandanlæg til mit kontor, og jeg fik super god vejledning og service fra Holtec. Professionel opsætning, og alt spiller bare. Klar anbefaling herfra!
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Ikke nemt at bruge dem som underleverandør, når man vil se sine kunder igen.
Jeg tror de mangler sund konkurrence. Men den findes faktisk.
Jeg har anvendt Holtec som underleverandør til mine kunder. Deriblandt har vi installeret vand og fadølsanlæg med Holtec Solutions.
Ultimo februar 2024 fik vi de sidste stumper, således at et anlæg med 2 aftapninger til øl og 2 aftapninger til vand kunne installeres hos en af vores kunder.
I første uge i april 2026 opdager kunden, at det ryger kraftigt og ildelugtende fra anlægget. Det kunne have udviklet sig til fuld nedbrænding af kundens Frederiksberg villa, hvis det ikke havde været fordi at kunden selv var hjemme og reagerede prompte.
Jeg reklamerede til Holtec som sendte en tekniker forbi adressen, for at besigtige anlægget.
Resultat:
• Trods lynbesøg, så beregnes minimumsprisen med 1 time = 695,-
• Kørsel i København, selvom kunden bor på ydre Frederiksberg = 125,-
• Servicevogn = 49,-
• Parkering = 42,- selvom man parkerer gratis på kundens private grund.
• Everpure filter MC2 patron = 655,- (fås på nettet til detailkunder for 588,-)
• I alt 1.957,50 inklusiv moms. Altså for at besigtige et defekt anlæg som de hævder holder uproblematisk i mindst 10 år.
Konklusion:
Det var blæserstationen der skulle skiftes.
Montøren konkluderede at apparatet stod sjældent pænt uden driftshindringer.
Montøren og kontoret sagde at det var en fejl de aldrig har set før. Alligevel har de en reserve på lager (hvorfor? - når det aldrig sker).
Jeg havde en skriftlig og mundtlig dialog med ansvarligt bestyrelsesmedlem og medejer af Holtec Solution som svarede på min henvendelse om ansvar og kundeservice på selskabets vegne.
Det skal bemærkes, at det var ikke en uheldig ansat, men en ansvarlig person som kunne tage ansvar for, at det til stor overraskelse er selskabets holdning til service og ansvarlighed.
Mundtligt oplevede jeg ingen vilje til goodwill eller medvirken til en løsning, og skriftligt fik jeg kort beskrevet ikke et svar, men en besked der signalerede at de faktisk har gjort mig en tjeneste ved at yde 5% yderligere rabat på det nye erstatningsanlæg.
En udskiftning af blæseren ville være præcis lige så dyr som et nyt anlæg.
Jeg nævnte, at jeg stod med en temmelig utilfreds kunde, navnlig fordi han var hunderæd for hvad der var sket hvis hans børn havde været alene hjemme på første sal, men også fordi han havde forventet en anelse ansvarsfølelse hos Holtec Solution som jeg havde anbefalet til min kunde, på grund af tidligere positive oplevelser med hans bror.
Jeg bad dem fremsende tilbud, og i samme moment gjorde jeg det igen klart, at jeg så måtte dække hele omkostningen.
Vi behandler nemlig i modsætning til Holtec´s ledelsesmoral, vores kunder med retfærdighed og respekt.
Om det rykkede på deres ansvarsfølelse. Nej - havde håbet på at de ville se fornuften - men nej - så jeg bekræftede igen, at jeg på den baggrund så mig nødsaget til selv at løse problemet for vores kunde.
Samlet resultat:
Først en regning på 1.957,50 for at Holtec´s montør drejer forbi for at fortælle at det næsten nye anlæg ikke kan repareres.
Derudover en ny maskine (dog med -5% ekstra forhandlerrabat) men med fuld skrue for montering, 2 vogne og kørsel i tillæg, plus parkeringsgebyr for igen at parkere på kundens private grund på det ydre Frederiksberg - ikke i København.
Altså samlet efter 2 år - en helt ny maskine plus ca 3.000,-
Kunden blev dog tilbudt at tilkøbe et abonnement til en pris pr md. som betyder at kunden i princippet køber et nyt anlæg for hver 21,3 mdr.
Dvs., at anskaffe et anlæg fra Holtec svarer til at købe en ny maskine hver 22ende måned.
Så er øllet da betalt, men jeg må indrømme at jeg ikke ligefrem følte mig motiveret til at fortsætte en forretningsmæssig relation med Hotlec Solution, når selskabets ledelse ikke ville forpligte selskabet til en deltagelse i afhjælpning af et fejlbehæftet anlæg. De ville ikke en gang ”købe” det skadede anlæg retur til en lav pris som reservedele.
MEN åbenbaringen kom fra Jylland.
• Jeg kontaktede et firma i Jylland, og så mærker man forskellen på en arrogant Sjællands-leverandør og på en kundevenlig virksomhed, med ydmyge dygtige fagfolk.
• Vi fik prompte leveret et helt nyt anlæg.
• Større kapacitet
• Bedre vandhåndtering
• Billigere pris
Alt klargjort som ”plug and play” så vi kunne samle hele molevitten på ca 25% af den tid det tog at installere Holtec anlæg som indeholdt nødvendige beholdere m.v. fordi deres anlæg ikke kunne klare opgaven uden.
Jeg kan kun sige: ”Goodbye” Holtec.
”Hello” Jylland (som i øvrigt også har servicemontører på Sjælland og i København)
Der findes altså stadig god service til branchen, man skal blot vide hvor.
Efter længe overvejelser og et par opkald til Holtec Solutions besluttet jeg mig for at lægge en ordre på webshoppen. Jeg har modtaget min vare, og er ovenud tilfreds med både varen og den vejledning jeg fik da jeg kontaktet dem telefonisk. Kan varmt anbefales.
Super service ved Rasmus, Mogens og Christian som altid er klar til at hjælpe hvis der er brug for det. Jeg er erhvervsdrivende i Grønland og har flere gange måtte ringe/kontakte dem senere end åbningstiden i DK pga tidsforskellen, hvor de altid er lynhurtige og effektive i deres respons. Har valgt dem og vil vælge dem igen pga den personlige service🙏 Godt gået Holtec
Tak til Holtec for at levere et vectron pos system.
Super opsætning og hurtig hjælp til finjustering.
Herudover spare jeg rigtig mange penge årligt ved hjælp af deres ekspertise på indløsningsaftale.
Alt i alt en super god oplevelse, kan helt klart anbefales herfra!
De reklamerer med fast pris og ingen skjulte gebyrer. Jeg har ikke oplevet andet end skjulte gebyrer så er løbet skrigende væk.
Samtidig binder de virksomheder selvom de ikke vil bruge Holtec. Kender flere mindre virksomheder.
Det fortæller alt om dem som virksomhed.
Pas på derude.
Jeg har købt en butik sidste år der brugte Vectron.
Jeg valgte derfor at beholde systemet da det fulgte med.
Det må jeg erkende var mit livs fejltagelse.
De tjener nærmest flere penge end jeg selv gør. Alt koster penge. Priserne er ugennemskuelige og man føler lidt de bare tager hvad det kan få en presset til.
Det er på ingen måde professionelle og man skal ofte rykke mange gange for et svar. Selv når man skal tilkøbe ting.
Man betaler så mange penge for en løsning der er super gammel og på ingen måde tilsvarende hvad der ellers findes på markedet.
Man føler sig fanget og hvis man vil ændre små ting bliver man bundet på ny så de holder nærmest fast i en modvilligt.
Alt i alt det dyreste pos jeg nogen sinde har hørt om.
Det dårligste pos jeg har oplevet.
Hold jer langt væk fra dem hvis i ønsker en løsning der virker og ikke tager alle dine penge.
Service over al forventning fra Michael - og så endda efter lukketid! Jeg håber at kunne give mine egne kunder lige så god service som jeg har fået fra Holtec i dag!
HOLTEC SOLUTIONS skal have mine allerbedste anbefalinger. Jeg er imponeret over den super gode service, jeg har fået ved mine to køb. Og de leverede øltaphaner indfrier mine forventninger til fulde. Handler meget gerne med firmaet igen.
Super service endnu engang, de er altid klar til at hjælpe, det er fantastisk service de levere ;)
Holtec Solutions modtog min ordre (rørisolering), sendte en ordrebekræftelse, men sendte en anden vare (forkerte mål) end den bestilte. De har efterfølgende afvist at skaffe varen til mig selvom jeg gjort dem opmærksom på reglerne ved henvisning til emaerket og har anvist en erstatningsvare på nettet.

Antwort von Holtec Solutions
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.