Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Virkelig hurtig afskibning og fine produkter. Lidt korte åbningstider til at komme forbi og prøve eller bytte. Derfor kun 3 stjerner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Josephine, der ejer HOLY Official, er utrolig sød og serviceminded. Hun satte sig ind i mine behov og ønsker, og fandt de perfekte styles og størrelser, som faldt lige i min smag. Ordentlig kvalitet b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Josephine er utrolig passioneret og dedikeret, og det kan klart mærkes i både kvaliteten af tøjet, det smukke fit og de unikke styles hun tryller frem! Jeg kun give Holy og Josephine mine varmes... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De største anbefalinger til at støtte op om Holy Official og Josephine. Jeg ejer både nederdele og veste derfra, og jeg bruger det dagligt - både samlet, hver for sig, dresset op og ned. Derudover er... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker kvalitet, fornuftige priser og god service

Bestilte noget tøj, men som desværre ikke passede perfekt i strs. Fik hurtigt og nemt aftalt med Josephine, at jeg kunne komme forbi showroom og prøve, for at være sikker på den rigtige strs. Tøjet er super lækker kvalitet og til meget fornuftige priser! Desuden er det meget personlig og god service man får. Vil helt sikkert anbefale til mine veninder, og det er heller ikke sidste gang jeg selv køber noget fra holy :)

30. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget kompetent og god service

Meget kompetent og god service. Fik købt en kjole i den forkerte størrelse, og Josephine hjalp hurtig med at bytte den over til anden størrelse uden yderligere fragtomkostninger, hvilket virkelig var en fin service. Kjolen jeg modtog er i en virkelig lækker kvalitet, og jeg vil derfor give min varmeste anbefalinger til Holy og Josephine Amalie. Jeg kommer helt sikkert til at bestille noget nyt derfra igen.

12. Juli 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Produkter og service af høj kvalitet

Josephine er super serviceminded og hjælpsom til at informere om de forskellige styles og vejlede i størrelse. Jeg havde købt et par shorts og en vest, hvor shortsene skulle byttes til en størrelse som desværre var udsolgt. Der dukkede dog et enkelt par op, som hun hurtigt spurgte om jeg kunne tænke mig - god stil!

Er i øvrigt super glad for tøjet, som er i virkelig god kvalitet!

22. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så smukke styles og god kvalitet

Så smukke styles og god kvalitet, til god pris. Josephine giver den bedste service og er bare så sød til at hjælpe med styles og størrelser. Rigtig god oplevelse, skal helt sikkert handle fra hende igen.

31. Mai 2024

5 stjerner hele vejen 🌟

Jeg kun give Holy og Josephine mine varmeste anbefalinger. Hvis du leder efter et unikt, stilfuldt og fantastisk tøjmærke, så er Holy det rette valg ✨

5 stjerner hele vejen til Holy! 🌟

23. Mai 2024

Kæmpe kæmpe anbefaling

Kæmpe kæmpe anbefaling! Virkelig lækre styles, flot fit, god kvalitet og med mange fine detaljer! Udover de mange lækre produkter, så yder Josephine altid den bedste kundeservice 🫶🏼

4. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og lækre styles

Fantastisk service, lækre styles (også til høje piger) der emmer af sans for detaljer og god kvalitet. Josephine leverer hver gang den bedste service og er utrolig nærværende

22. Mai 2024

Fremragende service hos Holy

Fremragende service hos Holy!
Jeg ønskede en strik hos Holy som desværre ikke kom i produktion igen, men Josephine skrev til mig på mail og tilbød at jeg kunne købe strikken som havde hængt i showroomet. Det ville jeg gerne, og jeg er super glad for den! Har ikke oplevet før at få så god en service, plus en kvalitet i top, så det er bestemt ikke sidste gang jeg køber hos Holy.
Tak Josephine!

15. März 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr