Gisteren een iPad die door HolySmartPhone (hierna: HSP) werd voorgesteld, besteld. Deze bleek bij nader inzien niet (meer) leverbaar. Voorstel van HSP: een andere (eigenlijk duurdere) Pro voor het zel... Mehr ansehen
Bij vervangen van de batterij van mijn Macbook is tot twee toe een probleem opgetreden. Uiteindelijk hebben ze het keurig opgelost.
Mijn vorige S7 werd heet, laadde niet meer op en viel uiteindelijk uit en ging niet meer aan. Te lang gewacht....Die was helaas niet meer te maken dus nu mijn huidige S7 weer heet werd, meteen in pani... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
HolySmartphone verkoopt tweedehands telefoons en tablets voor de laagste prijs van Nederland inclusief garantie. Tevens bieden wij reparatie van Samsung, iPad, iPhone etc. zeer goedkoop en originele onderdelen. Klaar terwijl u wacht! Regio Zaanstad, Pur...
Heiligeweg 43A, 1561 DE, Krommenie, Niederlande
- holysmartphone.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Geen telefoon meer
Ik had een telefoon besteld, eerste week top. Uiteindelijk kwamen er steeds meer klachten. Nam geluid niet op tijdens filmen. Heel pixelig filmen en mijn touchscreen stopte ermee. Mail gestuurd. Heel netjes snel antwoord, stuur maar terug dan maken we hem en krijg je hem zo spoedig mogelijk terug werdt er gezegd.
Dus ik terug gestuurd op een maandag.
Woensdag namen ze niet op. En vrijdag kreeg ik opeens een mailtje. Zonder uitleg alleen de bon dat men geld was terug gestort. Dit was niet besproken nu heb ik dus geen telefoon meer. Ik heb wel netjes het bedrag terug maar alsnog was dit niet waar ik om had gevraagd. Daarom slechte communicatie
Ik vind dit best wel vaag en baal dan ook dat ik nu weer geen telefoon heb.
What a great experience
What a great experience, I emailed them about a question on my order they told me they were flexible with replacements etc and eventually after 10 minutes talk on the phone I still decided to keep my order, it arrived in a couple days in pristine condition like the website mentioned A GRADE BABY!!!!
Auw..
Refurbished m’n reet. Als je het lekker vindt om zonder bescherming genaaid te worden, koop dan bij Refurbed of Holysmartphone. MacBook Pro in "uitstekende conditie/A-grade" blijkt op dag 1 een kapotte fan te hebben. En typt niet lekker omdat er vuil onder het toetsenbord zit. 100% technisch in orde en gecheckt op van alles. Mooie woorden. Gelukkig kon ik de laptop binnen de 14 dagen terugsturen en m’n geld elders beter besteden. Moest wel even 10% waardevermindering aftikken omdat er volgens Holysmartphone duidelijke krassen op het beeldscherm zouden zitten. Eigen beeldmateriaal waaruit anders blijkt, is vervolgens niets waard. Je staat bij dit soort partijen gewoon 3-0 achter. Je betaalt te veel, het is maar de vraag wat je krijgt en bij problemen mag je het met een of ander schimmig zaakje proberen op te lossen. Voor mij nooit weer. Tip: koop een Certified Refurbished bij Apple zelf. Iets duurder, maar gegarandeerd geen gezeik.
Snel en goed.
Nintendo Switch Portable ter reparatie…
Nintendo Switch Portable ter reparatie aangeboden. Snel en voor een prima prijs gerepareerd. Vriendelijk personeel!
Jelle R.
Ons probleem met een kabel van laptop…
Ons probleem met een kabel van laptop naar scherm hebben ze goed opgelost.
Super blij met mijn bestelling
Super blij met mijn bestelling! Snel geleverd en is precies wat ik had verwacht.
Top bedrijf … tenminste mensen die met…
Top bedrijf … tenminste mensen die met je meedenken en nog menselijk zijn plaats van alleen maar verkopen..
2 dingen kun je verwachten als je hier…
2 dingen kun je verwachten als je hier besteld.
1. je pakketje is volgende dag in huis
2. de kwaliteit is uitstekend
ik had zichtbare schade geselecteerd toen ik mijn laptop bestelde
2 dagen na ontvangst zoek ik nogsteeds naar iets van schade
echt waar een top bedrijf
Smartwatch besteld
Smartwatch besteld
Super tevreden!
Upgrade C
Dus zichtbare schade
Dit is echt verwaarloosbaar en top toestel!!
Raad het iedereen aan
Na aankoop een probleem met het scherm…
Na aankoop een probleem met het scherm van de laptop, teruggestuurd en dan een antwoord van hen dat en na een zogenaamde inspectie er externe schade is veroorzaakt door mezelf een foto erbij van een laptop met een kras op het beeld die volgens mij niet de mijne is … en laptop gewoon dezelfde dag teruggestuurd…. Zonder enige verdere vorm van communicatie
Koop hier niet bedrog als er problemen zijn
Top bedrijf!
Top bedrijf!
Service is goed!
Nergens problemen mee gehad!
Prijs kwaliteit is top.
Ze zijn heel erg vriendelijk.
Serieus een echte aanrader!!!
Vandaag met een schermbreuk naar…
Vandaag met een schermbreuk naar HolySmartPhone geweest. Binnen een uur gerepareerd, voor een eerlijke prijs. Vriendelijke en snelle service. Enorm blij mee!
Perfece service
Perfece service, ze hebben mij geholpen met mijn Iphone en het behoyden van whats app. Echt goede zaak holysmartphone👍👍👍👍
Wanpraktijken
Wanpraktijken! Geen garantie, geen bewijs, afwimpelen klant
KOOP HIER NIET! Zowel Refurbed als HolySmartphone laten zien hoe je als bedrijf absoluut NIET met klanten omgaat.
Sinds begin januari 2025 ben ik bezig met een garantieclaim voor een MacBook Pro 2016, gekocht via Refurbed bij HolySmartphone. Toen het scherm defect raakte, diende ik de claim in, maar vanaf het begin werd ik afgewimpeld. HolySmartphone beweerde direct dat er een inspectierapport was van de laptop vóór de verkoop en dat er geen schade aan het apparaat was.
Ik vroeg herhaaldelijk om dit rapport te zien, omdat dat de enige manier was om vast te stellen of de schade niet al vóór de verkoop aanwezig was. Dit rapport werd echter nooit geleverd. In plaats daarvan kreeg ik na drie maanden eindelijk een zogenaamde “bewijsfoto” toegestuurd: een wazige, lage resolutie afbeelding waarop niets te verifiëren was. Dit kan letterlijk elke MacBook zijn! Geen serienummer, geen details, niets dat dit ‘bewijs’ ook maar enigszins geloofwaardig maakt.
En alsof dat nog niet erg genoeg is:
👉 HolySmartphone stuurde mijn laptop zonder mijn toestemming terug.
👉 Refurbed doet niets om hun klant te helpen. Ze schuiven de verantwoordelijkheid af en laten je volledig in de steek zodra er een probleem is.
👉 Garantie hier betekent niets. Je krijgt standaard een smoes en nul hulp.
Ik ben nu al maanden bezig om een eerlijke oplossing te krijgen en ben alleen maar voorgelogen en genegeerd. Dit is oplichting en pure minachting voor klanten!
Koop hier alsjeblieft NIET. Zodra je een probleem hebt, doen ze er alles aan om je af te wimpelen, zelfs zonder bewijs.
Top product
Top product, zeer tevreden over de geleverde iPhone. Mooie kwaliteit. Binnen 2 dagen geleverd. Bestelling is gegaan via Refurbished.be
Topservice!
refurbished Iphone snel geleverd en op het eerste zicht in perfecte staat zoals vermeld in artikel. goede contactservice die snel antwoord. Topservice dus in 1 woord!
Een leuke winkel en goede service.
Een leuke winkel met veel keuze, ik kom hier al heel wat jaren. Aardige eigenaar en personeel. Goede service bij reparatie. Top winkel!
Hollysmartphone nooit meer !
Jaren geleden een iPhone gekocht voor mijn dochter , na 2 weken kapot ! Geen waarborg, laten nazien door Apple zelf , bleek vol piratestukken in te zitten ! Zelf de batterij was een piraatstuk !
Absolute toptent
Absolute toptent. Word hier altijd met volle aandacht geholpen, super vriendelijk, goede producten en nog nooit spijt of mankementen gehad. Ben al heel wat keren geweest 👍🏻
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.