Home Works Bewertungen 62

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

8 jaar lang gebruik gemaakt van de service die Home Works levert. Dit was een hele fijne ervaring. Het bedrijf is behulpzaam, correct en administratief sterk. Al die tijd, de samenwerking als zeer pre... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit meer wil ik voor hun werken, zijn uitbuiters, communiceren niet, nemen de telefoon nooit op, ik hoor van meerdere mensen die voor hun hebben gewerkt precies hetzelfde hebben ervaren, nee ben kla... Mehr ansehen

1. Hausreinigungsservice
  2. Reinigungsservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Huishoudelijke hulp gezocht? Ervaar de service van Home Works.

• Cruquiuskade 45, 1018 AM, Amsterdam, Niederlande

• homeworks.nl

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

62 Bewertungen

1 Stern

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Als schoonmaker via HomeWorks

Als schoonmaker via HomeWorks raad ik dit platform zeker aan. De dames Els en Nychon zijn altijd zeer behulpzaam en vriendelijk. Ze nemen de tijd om te helpen, communiceren duidelijk en spreken altijd netjes en respectvol aan de telefoon. HomeWorks is een mooie en betrouwbare mogelijkheid om een stabiel extra inkomen op te bouwen.

31. März 2026

Antwort von Home Works

Beste Sebastian, heel hartelijk dank voor jouw lovende review en wat ontzettend leuk dit te horen! We zullen ervoor zorgen dat ook Els en Nychon van jouw mooie woorden op de hoogte worden gesteld! Indien wij iets voor jou kunnen doen, trek gerust aan de bel, wij helpen je graag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijk platform die doet wat het belooft

Duidelijk platform die doet wat het belooft. Je moet een profiel aanmaken en kan dan zien wie er bij je kan schoonmaken. Aan de hand van profielen kies je wie je voorkeur heeft. In 1e instantie had ik maar voor 1 iemand gekozen gezien het aantal opdrachten dat ze via het platform Homeworks gedaan had. Paar dagen later werd ik vriendelijk opgebeld dat persoon niet te bereiken was door Homeworks en niet op mijn match had gereageerd. Ik legde uit wat ik zocht in een schoonmaker en waar ik bang voor was door eerdere slechte ervaringen elders en er werd goed mee gedacht wie er zou passen met de opmerking erbij dat als diegene een keer bij me kwam en ik het niks vond ik dat kon aangeven en ze dan verder zouden kijken. Gelukkig was het een heel fijn en leuk persoon dus was dat niet nodig. Inmiddels is ze meerdere keren geweest

14. März 2026

Antwort von Home Works

Beste Jeanne, wat fijn dat jij jouw ervaringen met ons wilt delen, heel hartelijk dank daarvoor! Wij denken inderdaad graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij een hulp vindt die goed op jouw wensen en voorkeuren aansluit, wat fijn dat dit voor jou nu gelukt is! Indien we verder iets voor jou kunnen betekenen, laat het ons gerust weten, wij staan graag voor je klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

8 jaar lang gebruik gemaakt van de…

8 jaar lang gebruik gemaakt van de service die Home Works levert. Dit was een hele fijne ervaring. Het bedrijf is behulpzaam, correct en administratief sterk. Al die tijd, de samenwerking als zeer prettig ervaren.

24. März 2026

Antwort von Home Works

Beste Anoniem, wat zijn we blij om te horen dat jij onze service als heel fijn en zeer prettig hebt ervaren! Heel erg bedankt dat je dit met ons wilt delen! Als we iets voor jou kunnen doen, laat het ons gerust weten, wij helpen je graag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De klantenservice is vriendelijk en…

De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. HomeWorks houdt rekening met zowel de klanten als de hulp en streeft naar een fijne samenwerking tussen de hulp en de klant. Daarnaast is de urenregistratie heel makkelijk. Al met al is dit platform een aanrader.

17. März 2026

Antwort von Home Works

Beste Klant, wat ontzettend fijn om te vernemen dat onze service jou zo goed bevalt! Hier doen we het voor! We willen jou heel hartelijk danken voor het delen van jouw ervaringen! Als we iets voor je kunnen doen, laat het ons gerust weten, wij helpen je graag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een goed bureau met respectvolle…

Een goed bureau met respectvolle klanten.

12. März 2026

Antwort von Home Works

Beste Corina, heel erg bedankt voor jouw lovende review! Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om jouw ervaring te delen! Mochten wij iets voor jou kunnen doen, laat het gerust weten, wij helpen je graag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Home Work is een aanrader voor iedereen die een betrouwbaar bedrijf zoekt

Er wordt goed naar mijn wensen geluisterd, maar het allerbelangrijkste is dat er persoonlijk contact is.
Ik ben vaak gebeld of alles nog naar wens is, wat in deze tijd niet meer voorkomt bij bedrijven.

11. März 2026

Antwort von Home Works

Beste Klant, wat ontzettend fijn om te horen dat je onze service zo waardeert! Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaringen! Mochten wij je ergens bij van dienst kunnen zijn, laat het ons gerust weten, wij helpen je graag!

Betrouwbare hulp aanbieder

Fijne communicatie, eerlijk, geen hidden fee en betrouwbaar. Ze zijn telefonisch bereikbaar en je krijgt iemand die met jou meedenkt.

11. März 2026

Antwort von Home Works

Beste Berlian, heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaringen, wat ontzettend leuk om dat te horen! Mocht er iets zijn waar we je bij kunnen helpen, laat het ons gerust weten, we staan graag voor je klaar!

Blij met mijn hulp.

Ik ben erg tevreden over mijn hulp Pavlet. Harde werker, denkt mee, communiceert op een prettige manier, overlegt en kan ook heel zelfstandig werken. Kortom: blij met haar.

6. März 2026

Antwort von Home Works

Beste M. Bos, wat ontzettend leuk om dit te horen! We willen je graag heel hartelijk bedanken voor het delen van jouw ervaringen met huishoudelijke hulp Pavlet! Indien wij verder iets voor jou kunnen betekenen, laat het ons gerust weten, wij helpen je graag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I messaged David after reading positive…

I messaged David after reading positive reviews regarding his work . I was having problems with 2 composite doors . David came and assessed the doors and repaired them . He was reasonably priced . Would definitely recommend him .

24. Februar 2026

Antwort von Home Works

Dear Nabila, thank you for your lovely review regarding David. However, it seems that you have reviewed the wrong company. We offer domestic cleaning services and we have, at this moment, no collaboration with a domestic cleaner named David. We wanted to let you know, so you can make sure that your wonderful review reaches the right person! We hope you are able to find him! If you need any help regarding domestic cleaning services, we are happy to help you as well of course!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Soepel verloop

Soepel verloop. Eigenlijk alles zelfstandig kunnen bepalen, maar dan met een soort back-up.

17. Februar 2026

Antwort von Home Works

Beste Marith, wat ontzettend goed om te horen dat het voor jou soepel is verlopen! Heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring! Indien wij je ergens bij kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag voor je klaar!

Aanrader!

Onze fijne hulp (Raluca) is geweldig!

We zijn al meerdere jaren klant bij homework’s en de samenwerking is dan ook altijd ontzettend prettig.

Duidelijke facturen, duidelijke uitleg, prettige en fijne samenwerking.

5. Februar 2026

Antwort von Home Works

Beste Thomas, wat ontzettend leuk om dit te horen! Heel hartelijk dank voor het delen van jouw ervaringen met jouw fijne hulp Raluca en met onze service. Mochten wij iets voor jullie kunnen betekenen, laat het ons gerust weten, wij staan graag voor je klaar!

Blij met Homeworks

Blij met Homeworks. Ik zocht al enige tijd naar een betrouwbare werkster. Ben blij dat Homeworks de screening uit handen neemt. Ook fijn dat ik een maandelijkse factuur ontvang. Snel geld pinnen voor de werkster is gelukkig verleden tijd!

2. Februar 2026

Antwort von Home Works

Beste Karo, hartelijk dank voor jouw lovende review, wat fijn dat je zo tevreden bent met onze dienstverlening! Indien wij verder iets voor jou kunnen betekenen, laat het ons gerust weten, wij helpen je graag!

everything is well organized

everything is well organized! they listen when you need help or advice. staff are friendly.

27. Jänner 2026

Antwort von Home Works

Dear Nietiwe, thank you so much for for your kind words and your lovely review! We are most grateful to have you on our team! Please let us know if we can be of any assistance, we are happy to help you!

Al bijna 8 jaar heb ik dezelfde hulp

Al bijna 8 jaar heb ik dezelfde hulp.
Zeer ervaren, vriendelijk en betrouwbaar.

13. Jänner 2026

Antwort von Home Works

Beste Maria, heel hartelijk dank voor jouw lovende review! Wat fijn dat je al 8 jaar zo goed geholpen bent met jouw fijne huishoudelijke hulp! Mochten wij iets voor je kunnen doen, laat het ons gerust weten, wij helpen je graag!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb via HomeWorks een heel fijne huisoud hulp gevonden die al jaren bij mij werkt. Ik vind het fijn dat zij ook verzekeringen regelen en dat ik per maand via ideal kan betalen. Darnaast is het mogelijk vervanging te vragen als de hulp met vakantie gaat of ziek is. Dit lukt niet altijd, maar de paar keer dat het gelukt is was de vervanging ook heel goed.

13. Jänner 2026

Antwort von Home Works

Beste Rossella, wat ontzettend leuk om dit te horen! Heel erg bedankt dat je jouw ervaringen met ons wilt delen, dat waarderen we enorm! Mochten wij iets voor jou kunnen betekenen, laat het ons gerust weten, wij staan graag voor je klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Home Works en Iliyana raden wij zeker aan!

Home Works heeft voor ons een paar jaar geleden aan de goede huishoudelijke hulp Iliyana geregeld. De samenwerking met zowel Home Works als Iliyana ervaren wij als zeer positief. Home Works heeft de administratie altijd goed op orde, nooit gedoe over rekeningen of i.d.. Iliyana is betrouwbaar, een harde werker en prettig in de omgang.
Kortom, ik raad zowel Home Works als Iliyana van harte aan.

5. Jänner 2026

Antwort von Home Works

Beste Mich, wat ontzettend fijn om te horen dat de samenwerking met jullie huishoudelijke hulp Iliyana en met ons zo naar wens verloopt! Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring! Indien wij iets voor jou kunnen betekenen, laat het ons gerust weten, wij helpen je graag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Review van een werknemer (in totaal zes jaar alweer!)

De voorwaarden zijn helder. Het vinden van klanten gaat vlot. Je kan aangeven welke reisafstand je wil. Het werkrooster is overzichtelijk en wijzigingen hierin worden snel doorgevoerd. Contact met kantoor verloopt soepel. Kortom: het loopt als geoliede machine.

18. Dezember 2025

Antwort von Home Works

Beste William, heel hartelijk dank voor jouw mooie woorden en wat ontzettend fijn om te horen dat je onze service zo ervaart! Daar doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werk (met tussenpozen) 15+ jaar via…

Ik werk (met tussenpozen) 15+ jaar via HomeWorks. Dit doe ik met heel veel plezier!! Fijne communicatie met de coördinatoren, prettige klanten, zelfstandig werk waar ik zelf mijn agenda, klanten en werktijden kan bepalen. Dit zorgt voor een divers klantenbestand en werkzaamheden. Ik kan met alle vragen en issues terecht. Er wordt altijd serieus geluisterd, meegedacht en een oplossing of suggestie aangereikt. Al met Al een ontzettend fijne organisatie om mee te werken. Top!

14. Dezember 2025

Antwort von Home Works

Heel erg bedankt Carol! Wat een mooie woorden! En wat zijn we blij dat je deel uit maakt van ons team van huishoudelijke hulpen! Wanneer we jou ergens bij kunnen ondersteunen, trek gerust aan de bel, wij staan graag voor je klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede schoonmakers van een betrouwbaar…

Goede schoonmakers van een betrouwbaar bedrijf

8. Dezember 2025

Antwort von Home Works

Beste HBVA, wat ontzettend fijn om te horen dat onze dienst jou zo goed bevalt! Mochten wij verder iets voor je kunnen betekenen, laat het ons gerust weten, wij helpen je graag!

Prettig contact

Prettig contact, fijne medewerkers

1. Dezember 2025

Antwort von Home Works

Beste Carola, namens het team van HomeWorks wil ik je graag heel hartelijk bedanken voor jouw fantastische review! Als er iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten, wij helpen je graag!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr