Unternehmen hat geantwortet
4 værelses lejlighed på 118 kvm, slibning af gulve og 3 x lak, maling af vægge, dørkarme, vinduer og paneler + slutrengøring = komplet udflyttepakke! Alt blev udført til den aftalte gode pris,... Mehr ansehen
Homie glemmer lige at informere om at du selv skal betale regningen til dem før du får dit indskud tilbage fra din udlejer. Det kan tage op til 6 uger fra udlejer så de udfører ikke bedre arbejde end... Mehr ansehen
Über Homie Håndværkerservice ApS
Vom Unternehmen geschrieben
Homies vision – at det bliver nemt og gennemsigtigt at fraflytte sig lejemål. Som tilflyttere til København har vi selv været ude for ikke at få vores fulde depositum tilbage, når vores lejemål ophørte.
Slip for besværet og lad os stå for din total renovering! Vi klarer al koordinering og planlægning med fagfolk og materialer.
Få dit depositum med, når dit lejemål udløber – lad os tage hånd om din totalrenovering. Vi gør din udflytning nem & smertefri!
Uanset hvilken service du har brug for, er du garanteret én ting, når du sætter Homie Håndværkerservice til at varetage en opgave – vi kører aldrig, før både du og vi er hundredeprocent tilfredse med resultatet.
Vi sætter dig altid grundigt ind i, hvilken service du betaler for, således at du kan følge med i processen lige fra den indledende fase til projektets afslutning. Vi tror nemlig på, at man gennem god kundekommunikation skaber de bedste forudsætninger for, at begge parters forventninger til projektet indfries.
Derudover gør vi alt, hvad der står i vores magt for at overholde vores del af aftalen – både hvad angår budget, tidshorisont og mødetider.
Tuborg Parkvej 3, st. tv., 2900, Hellerup, Vereinigte Staaten
- kontakt@homie.nu
- homie.nu
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Top professionelt firma
I forbindelse med fraflytning fra rækkehus i marts valgte vi, at benytte os af Homie til alt malerarbejde og hovedrengøring. Beslutningen blev truffet, da tidligere lejere i bebyggelsen havde haft dårlige oplevelser med udlejer ifm fraflytning og ligeledes havde 2 familiemedlemmer brugt Homie i 2025.
Vil specielt fremhæve Julius, som var
vor kontakt fra første færd og også bistod ved fraflytningssynet. Homie leverede et top professionelt arbejde som blev godkendt uden anmærkninger .
Manipulative sales tactics and unprofessional behavior
I am a returning customer, but after this experience, I will never use Homie.nu again. They provided an incredibly high quote for a renovation on an apartment already in good condition, claiming it included a 5% returning customer discount.
When I sent a counter-offer via email, I received a phone call from a salesman named Julius instead of a written reply. The call was unprofessional, condescending, and manipulative. He insisted their price was unbeatable and arrogantly told me that if I found a better offer elsewhere, he "wanted to hear about it".
I took him up on that. I found a significantly cheaper offer from another company that successfully got us our full deposit back. When I followed up with Julius to provide the details of the better offer he was so "interested" in, he went completely silent.
It’s clear the "interest" was just a high-pressure tactic to make me think I didn't know the market. Don’t fall for the fake discounts or the aggressive sales pitches. Save yourself the stress and the money by choosing a more honest company.

Antwort von Homie Håndværkerservice ApS
Har benyttet mig af Homie tilbage i…
Har benyttet mig af Homie tilbage i august/september 2025.
De truer nu med en efterregning her 6 mdr efter uden nogen form for kontakt før - de varetog fraflyttersyn for mig og sendte en regning efterfølgende jeg omgående betalte.
Nu her 6 mdr efter truer de med en regning fordi de mangler nogle dokumenter jeg ikke anede jeg skulle sende - på ingen måde i ond tro ikke sendt til dem - og de har ingen mail sendt efterfølgende om de manglede 👀
Hvad er det for en måde og køre forretning på - de køre direkte på med trusler istedet for en helt normal kommunikation for manglende dokumenter jeg hjertens gerne ville have medsendt med det samme de spurgte om dem.
Reklamespam
De spammer med uopfordret reklame placeret på bygningsdøren.
Jeg har haft en rigtig god dialog
Jeg har haft en rigtig god dialog med Farhad - han svarer hurtigt og Homie var generelt en fornøjelse at have at gøre med.
Godt arbejde :)
Vi har gjort brug af Homie ved 2 flytninger nu i 23 og igen nu her december/januar. I begge tilfælde har homie været meget professionelle i deres tilgang til arbejdet i en andens hjem. At skulle udflytte en lejlighed og være nervøs for evt. merebetaling er et følsomt emne hos mange, homie har været meget informerende og sørget for at aflevere en i top istandsættelse af lejemålet hvorfor vi kunne gå der fra uden anmærkninger.
Homie deltog til fraflytningssynet og sørgede for at alting forløb som det skulle.
Jeg vil med garanti benytte Homie igen, hvis jeg har behov for fraflytnings istandsættelse.
Svarer ikke på henvendelser
Vi fik et tilbud fra Homie flytteistandsættelse af vores lejlighed i Århus C. Vi flyttede 2. september og Homie gik i gang (troede vi). Ved fraflytningssynet viste det sig, at gulvet ikke af slebet (som aftalt), træværket var pletmalet og ikke fuldmalet (som aftalt) og rengøringen var mangelfuld. Dette medfører jo så iflg. kontrakten, at den smule, der er tilbage af vores indskud på 48.000 kroner bliver udbetalt til Homie, der så skal modregne det i deres "fuld tilbagebetalingsgaranti".
Det er nu 3 måneder siden og vi har intet hørt fra Homie trods flere henvendelser på mail, SMS og deres kontaktformular. Vi frygter desværre at være blevet snydt for mange tusinde kroner.
-----
Jeg ved godt, at Homie håndværkerservice Jylland ApS har et andet CVR nummer, men de benytter trods alt samme logo og formulerer, så mon ikke, der er en sammenhæng?

Antwort von Homie Håndværkerservice ApS
Indtil videre har jeg blevet ghostet i…
Indtil videre har jeg blevet ghostet i flere uger efter der blev spildt en plet maling på mit gulv under istandsættelsen som kom ud fra mit depositum. Nu hvor Homie i følge kontrakten skal dække fejlen er de ikke til at få fat på. Jeg fik denne besked fra Homie " Kære Lucas
Tak for din henvendelse – og først og fremmest beklager vi den situation, du står i. Vi forstår fuldt ud den frustration og usikkerhed, det kan medføre, når man ikke kan få kontakt til den part, man har indgået aftale med.
Vi må desværre oplyse, at din aftale er indgået direkte med Nicklas Grosen, tidligere franchisetager og ejer af Homie Håndværkerservice Jylland ApS CVR-nr. 44990458. Aftalen er således ikke indgået med Homie Håndværkerservice ApS eller øvrige Homie-enheder, og vi har derfor hverken juridisk eller praktisk mulighed for at overtage sagen eller yde hjælp i relation til den konkrete aftale.
Vi vil samtidig være åbne omkring, at samarbejdet med Nicklas Grosen er ophørt, da flere væsentlige forhold i franchiseaftalen ikke er blevet overholdt. Dette har desværre også haft konsekvenser for os som organisation.
Vi anbefaler derfor, at du søger ekstern rådgivning, herunder juridisk bistand, med henblik på at vurdere dine muligheder for at føre sagen videre direkte mod Nicklas Grosen.
Vi er oprigtigt kede af, at vi ikke kan hjælpe yderligere i denne sag, men håber på din forståelse for vores situation."

Antwort von Homie Håndværkerservice ApS
Homie virker ikke som et troværdigt…
Homie virker ikke som et troværdigt firma.
I forbindelse med min endelige flytteafregning kan jeg ikke komme i kontakt med dem, trods mails med venlige forespøgelser.
Flytteopgørelsen opkrævede mig en efterregning for utilstrækkelig rengøring - Homies ansvar iflg. kontrakten. Jeg kan ikke få bekræftet, at Homie vil godtgøre mig for denne.
Homie har overladt opkrævningen af det fulde restbeløb til Riverty A/S, så jeg har ikke mulighed for at trække rengøringsbeløbet fra. Firmaet truer med fogedret og indberetning til RKI, hvis jeg ikke betaler.

Antwort von Homie Håndværkerservice ApS
En god beslutning fra start til slut
Vi hyrede Homie Håndværkerservice i forbindelse med at vi skulle fraflytte en leje lejlighed i et nybyggeri administreret af Newsec / Juli Living i sommers. Dette da vi fra tidligere lejere der fraflyttede, havde hørt om dårlige oplevelser, hvor ikke blot deres depositum blev brugt på at istandsætte deres tidligere lejemål, men også om, at de modtog ekstra regninger, der til tider oversteg det oprindelige depositum.
Homie Håndværkerservice har været en god beslutning fra start til slut. Lige fra det første besøg for at udarbejde et tilbud, til udførelsen af arbejdet, til bistand under fraflytningssynet, som i øvrigt blev godkendt uden en eneste mangel.
Den største hjælp fra Homie Håndværkerservice har vi dog modtaget efter fraflytningssynet, da vi måtte rykke for at modtage en flytteopgørelse og særligt oplevede svær kommunikationen, efter at være blevet informeret om at depositum var udbetalt, dog uden at vi modtog det.
Vi bad om en kvittering på overførslen samt løbende opdateringer fra tidligere udlejer, på vores manglende udbetaling, men blev holdt hen, afvist eller direkte ignoreret. Jeg rakte her igen ud til Homie Håndværkerservice der med vores fuldmagt overtog dialogen med tidligere udlejer og først her, begyndte der at være dialog og samarbejde derfra.
Homie Håndværkerservice kunne både tale et jura-og generelt fagsprog, som vi ikke selv var i stand til, samt at de kunne holde en mere direkte og kontant kommunikation, da de ikke som vi, var følelsesmæssige påvirkede af den modtagne behandling og de mange ugers "forsvundne" overførsel.
Særligt Julius, Michael og Anders har været til stor hjælp, men hele teamet har generelt været fantiastisk at arbejde med.
Jeg vil til hver en tid hyre dem igen og jeg anbefaler dem til alle jeg kender, som står i en lignende situation.

Vi kan varmt anbefale Homie
Vi kan varmt anbefale Homie til klargøring af lejet bolig i forbindelse med flytning . Fra første kontakt til udførelse af opgaven kun mødt kompetente medarbejdere. Professionelt og flot malerarbejde og gennemført rengøring. Genialt at have Homie med ved fraflyttersynet med Heimstaden.

Antwort von Homie Håndværkerservice ApS
Ikke den bedste kommunikation og ikke hele depositummet tilbage
I starten var alt fantastisk - fremragende kommunikation, hurtigt og tydeligt.
Under inspektionen af lejligheden sagde repræsentanten, at vi kun skulle udflytte vores ting, og at de ville tage sig af alt andet, inklusive små ridser osv.
Efter fraflytningen deltog de også i fraflytningsinspektionen, hvor de lovede at sende nogle dokumenter direkte til udlejeren, herunder kvitteringer og oplysninger om udført arbejde.
Efter 6 uger, hvor jeg allerede burde have modtaget en opgørelse fra udlejeren, fandt jeg ud af, at de stadig ikke havde sendt noget. Jeg var nødt til at vente endnu en uge på, at de endelig gjorde det.
Da alt til sidst var afklaret med udlejeren (i øvrigt blev der trukket over 3000 kr. af vores depositum for småreparationer), måtte jeg vente yderligere halvanden måned på deres anden faktura. Da jeg endelig modtog den, var der ingen kompensation for det beløb, som udlejeren havde fratrukket – blot det fulde beløb.
Konklusioner:
- Kvaliteten af deres arbejde virker tilfredsstillende. Udlejeren havde ingen klager over maling eller gulvpolering.
- At du får hele dit depositum tilbage - false advertisement. På trods af at det loves på hjemmesiden og bekræftes af medarbejderen ved vurderingen, får du ingen kompensation for småreparationer udført af udlejeren, som Homie ikke selv har taget sig af
- Kommunikation - fremragende før fraflytning, forfærdelig bagefter. Selvom vi flyttede ud den 15. juli, blev hele sagen først afsluttet i begyndelsen af november. På mine spørgsmål om, hvorfor jeg ikke fik kompensation for småreparationerne, fik jeg intet svar i over en uge.

Antwort von Homie Håndværkerservice ApS
De var med mig hele vejen under…
De var med mig hele vejen under flytningen og var altid klar på at svare på mine spørgsmål! Kan kun anbefale homie!

Cool folks
Job done as requested and described, handled the delivery of the place back.
The landlord was Heimstaden.

Antwort von Homie Håndværkerservice ApS
Alt spillede og synet blev godkendt
Alt spillede og synet blev godkendt. Tak for et godt arbejde

Antwort von Homie Håndværkerservice ApS
Helt igennem god oplevelse fra start…
Helt igennem god oplevelse fra start til slut.
Hele forløbet var i orden hos dem. De kom, besigtigede lejligheden og gennemgik alting. Deres tilbud holdte, tidsplanen holdte - og alt var som det skulle være.
Så i orden!
Vil klart anbefale til andre i fremtiden.

Unprofessional
I asked for a quote through their website. Didn't even get a reply.

Very nice and professional
Very nice and professional, understand the need of the customers. Very organised approach to handle all the move out related works to ensure the 100% deposit back. I would definitely recommend Homie for move out inspection readiness.

Super professionelle
Jeg kan kun anbefale Homies service. De har leveret det de har tilbudt. Fantastisk håndværk arbejde i hele lejligheden, 100% godkendt. 👍
Jeg er en glad kunde for anden gang!☺️

Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse, der var altid plads til at ringe og stille spørgsmål hvis der var noget man var i tvivl om, ærlig og god service, og så fik jeg hele depositummet tilbage, kan klart anbefales

Antwort von Homie Håndværkerservice ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.